שירי השבוע

The Girl Who

New member
../images/Emo149.gifשירי השבוע../images/Emo149.gif

מזמן לא היה שרשור מוזיקה...וכולנו זקוקים להמלצות ולדברים חדשים.
1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

uriko

New member
שלי...

אלבום השבוע של טראוויס - BWNN שיר השבוע - Closer אלבום לא של טראוויס - Radiohead - In Rainbows שיר השבוע לא של טראוויס - SuperGrass - Bad Blood זמר השבוע - Richard Ashcroft זמרת השבוע - המממ... אין כרגע להקת השבוע - SuperGrass שיר שריגש אותי השבוע - The Who - In the Eather שיר שחרשתי עליו השבוע - לא חרשתי על אף שיר שיר שעיצבן אותי השבוע - יש המון , לא זוכר...

hagayx

New member
שלי..

1. אלבום השבוע של טראוויס? 12 Memories 2. שיר השבוע של טראוויס? Hapy to hang around 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Radiohead -Paranoid Android 5. זמר השבוע? לא בדיוק זמר..אבל Mark ronson 6. זמרת השבוע? איימי ויינהאוס 7. להקת השבוע? Oasis\Keane 8.שיר שריגש אותי השבוע? Re-Offender!!!!! 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Simple Plan - When I'm Gone 10. שיר שעצבן אותי השבוע? אם אני לא טועה קוראים לו Bleeding Love - פשוט בושה למוסיקה הבריטית!

The Girl Who

New member
טוב שיצא לי לשמוע מוזיקה

1. אלבום השבוע של טראוויס? Good Feeling 2. שיר השבוע של טראוויס? River (בגרסה של טראוויס) 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? In rainbows- bonus disc של רדיוהד 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Go Slowly, רדיוהד 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? רונה קינן 7. להקת השבוע? רדיוהד 8.שיר שריגש אותי השבוע? Go Slowly 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Down is the new up, רדיוהד 10. שיר שעצבן אותי השבוע? לא קשה להתעצבן מהרדיו..

למעלה