פורים שמח

../images/Emo149.gifפורים שמח../images/Emo149.gif

בוקר טוב לכולם איזה יופי הבננות שלי נראות על בוקר, חבל על הזמן
הלבשתי אותן בשמלות ואיפרתי אותן, כתר ושרביט ושלחתי אותן להסעה וכל מי שעבר ברחוב אמר שהן יפהפיות
תומר נראתה כמו ליידי D (הנסיכה דיאנה) מהממת קטנה ושחר תמיד נראית מהממת
הילדון שלי עדיין חולה ככה שלא תחפושת ולא גן ולא נעליים
אז חג שמח פורים שמח ושקט לכולם ןתהנו מהחג הזה (החג האהוב עליי)

פורים שמח......./images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif

בוקר טוב לכולם המזג אויר מתחיל להשתנות קצת קר הבוקר הילדים הלכו מחופשים הבן שלי כבר 3 ימים מתחפש פורט אתמול ספיידרמן היום באטמן הילדה השנייה התחפשה למלחית תחפושת פצצתית ןהשלישית ליפנית שיהיה לכן אחלה בוקר לילונית5

פנינה בוקר טוב מקוה שהילד ירגיש

טוב עד יום ראשון יש הרבה זמן להתחפש פורים שמח

sovlanit

New member
פנינה,החלמה מהירה לניתאי

ואדית צודקת. אני בטוחה שביום ראשון ב"נ הוא יתחפש וייהנה. מצאת כבר מקום ראוי עבורך לחגוג בו???ותחפושת? חג שמח מאוד מאוד מאוד

jessy19

New member
פורים שמח ../images/Emo149.gif

אצלנו פורים נחגג ביום שני בערב ביחידה אבל אני כבר שבוע וחצי מרגישה פורים בגלל שאני המארגנת... אתן יודעות מה זה לצבוע מלא לייצנים??? כבר לא מצחיק, ממש עצוב דווקא!!!

גליתrt

New member
../images/Emo151.gifפורים שמח!!!!!../images/Emo48.gif../images/Emo151.gif

הבוקר הצ'וצ' קם ראשון ובא להעיר אותנו: "אמא, היום לובשים תחפושת נמרררר גדוללל!" איפרתי אותו והכנתי אותו ואז הוא הזכיר לי שגם אני צריכה להיות 'אמא נמרה'- קניתי לעצמי אביזרים של נמר, כדי לעודד אותו- חשבתי שיישכח אבל לא, הוא לא!. שמתי רק ת'קשת והפפיון והוא רדף אחריי בכל הבית עם הזנב: "אמא, שכחת את הזנב שלך...", וגם לא פסח על האיפור: "כמו שלי..". ורק שכולי הייתי נמרהההה- יצאנו לדרך. בדרך הצ'וצ' אמר ל'חצי': "אבא, אתה התחפשת לאיש כי כל הזמן אתה חייל..(???!!)". איזזזזזה מתוקים הם היו כולם בגן...., מרוב שמלות נפוחות לא היה מקום לזוז. שיעבור לנו החג הזה כמו שצריך... פורים שמח ומבדח. גלית

אצלי

הילדים קמו מוקדם, נרגשים לקראת לבישת התחפושות הגדול- טייסון מבייבלייד השני - יו-גי-הו השלישי - בובו הבנאי והקטנטן - חיפושית הם היו מקסימים - צילמתי אותם המון!!! (חבל שאין לי סורק או מצלמה דיגיטלית) ועכשיו התחיל החופש, מה התוכניות שלכם?????

למעלה