סיכום השבוע

../images/Emo149.gifסיכום השבוע ../images/Emo149.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו
המלצת השבוע-
מסר לאומה-

לאאאאאט ומהר.

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)- לא שמעתי איריס השבוע. מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)- "אסור זה אסור" של שילה פרבר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)-
. משהו שעשה לכם את השבוע- הטוטו היפה שאתם רואים, הפורום החדש שלי
, ובכלל.. היה שבוע די טוב. משהו שהרס לכם את השבוע- המ, כל מיני בדיקות מגעילות. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לקנות את הדיסק של שילה, פורים, להיפגש עם אשתי והבת שלי
, חופשששש. המלצת השבוע- "מתוק שחור" של שילה פרבר!! מסר לאומה- כולי מרשמלו
.

../images/Emo210.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע של איריס-תודה רבה לך פחד.לפני יומיים בערך אחי שיגע אותי עם הפזמון בע"פ...טוב,לפחות אני משפיעה עליו
שיר השבוע בכללי-השיר שליאל שרה באירוויזיון...אמא שלי לא מפסיקה לבקש לשמוע אותו עוד ועוד ועוד... תמונה ברשת-ליאל
עשה את השבוע-הו,זה היה שבוע טוב יחסית לתקופה האחרונה. שלא הלכתי לבצפר, שאמא הייתה מאוד מאושרת, שאף אחד במשפחה לא רב עם אף אחד אחר, שברגעים הקשים של השבוע חברה שלי התקשרה והצחיקה אותי.. והיום-שחלמתי שנפגשתי עם ליאל שוב. הרס את השבוע-אם אני אחשוב על דברים לא טובים אני יכולה למלא את ההודעה הזאת בהמון דברים. שהייתי חולה,שפספסתי מבחנים,ו..אני אוותר על ההמשך. מחכה שיקרה בשבוע הבא- מחר יש יומולדת לאחי. אני צריכה לחשוב על משהו מיוחד ולהפתיע את האדם הזה שכלכך יקר לי...נחשוב על משהו. יום שני-אני מקווה שאני לא מחכה לשווא ליום הזה. אני אמורה להיות בעזריאלי.. הלוואי שיהיה טוב. יום שלישי-לאמא יש יומולדת,צריך להפתיע גם אותה. אני רוצה לתת
לכל מי שנמצא בפורום הזה,שיהיה לכם שבוע מקסים
המלצת השבוע-הגורל.תזכרו את המילה ותאמינו בה. מסר לאומה-"השקט הוא הביטוי הכי גדול לזעקה שבפנים..."

../images/Emo174.gifסיכום שבועי.

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)- "את לא נורמאלית" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)- "רוצה להיות"/אושרי כהן
משהו שעשה לכם את השבוע- מממ.. לא היה משהו ספציפי משהו שהרס לכם את השבוע- האישה המטומטמת הזו. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יש יותר מידי דברים, אני פוחדת שמרוב שאני מצפה אני אתאכזב.. אתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו-
לאורעד, שעוד שלושה ימים נפגשים והולכים למקס ברנר! המלצת השבוע- תקנו לכם יומן ותקשטו אותו עם טושים ועטים וצבעוניים וכאלה, זה מאוד מעביר את הזמן
מסר לאומה- כשאתם קונים כרטיסים לאנשהו, שימו לב אם כתוב על הכרטיס "אולם" או "יציע" לפני שאתם מתלהבים מהשורה שקיבלתם
[אורעד, אנחנו כה לא הולכות לראות כלום
]

pishkashit

New member
אה , רק אורעד כאן? בסדר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הבנתי את הרמז

מסכם..

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)- בחלומות מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)- הסיפור שכמעט נגמר -מנגה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)-של הגיטרה שלי :) משהו שעשה לכם את השבוע-החופש משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום שני ת"א יום שלישי ת"א יום חמישי אביב גפן:) אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו המלצת השבוע- מנגה ללא צל של ספק!! מסר לאומה-אתם לא תשנו אותי ביום תנו לנשום

t a h a t

New member
יא

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)- לא היית רשום מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)- cocoon crash-k's choice תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)- הםם.. אני בתגובה מהירה.. אולי אחר כך :) משהו שעשה לכם את השבוע- חברה טובה שלי ישנה אצלי ושימחה משהו שהרס לכם את השבוע- מורה זונה למתמטיקה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שהוא יגמר (אחח כמה אופטימיות) אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו שוקולד.. הםם אני לא נותנת לכם שוקולד כי זה לא בריא לגוף ובזה אני חוסכת לכם כאבים מיותרים (איזה חמודה אני?!) המלצת השבוע- משחה אנטיביוטית לעיניים. תשמעו זה עובד לי פלאים על האינפקציה באוזן. מסר לאומה- כשמגרד במקומות שאי אפשר להגיע אליהם- זה לא כיף.

חחחחחחח,מה הזכרת ליייי ../images/Emo6.gif

לפני כמה ימים משום מה גירד לי בכתף וזה היה כל כך מצחיק, אמא שלי הייתה צריכה שאני אעזור לה ואמרתי לה "אבל אמא,את לא רואה שמגרד לי?" וזה היה כל כך מצחיק..

למעלה