משפט משיר!

little WhiSper

New member
../images/Emo149.gifמשפט משיר!../images/Emo149.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: סופ"ש מהנה לכולם.

FFTL

New member
me

HIM: |סגדש| Your love is the only thing I live for in this world [Our Diabolikal Rapture] לא HIM: I won't suffer, be broken, get tired, or wasted [30 Seconds to Mars - Attack] שבת שלום!

little WhiSper

New member
שבועטוב.

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: Where you are alone And tired of breathing It's all going wrong And you just can't stand the pain any more You're too numb to believe in In anything (Don't Close Your Heart) אבל ממש... משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: Can you hear me Hear me screamin' Breaking in the muted sky שבוע טוב לכולם! (ואם מישי תוכל לעדכן אותי במשך השבוע בקשר למפגש אני אודה לה מקרב ליבי!)

ויקס

New member
......

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: Trust is a word all lovers know משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:

little WhiSper

New member
מנסה שוב.

חבל שהפינה תעלם [תסגר]....
(וענבלירוני מצטערת אם זה לא בסדר)

Girl In The Box

New member
...

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:X משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: don'y you want somebody to love don't you need somebody to love don't you want somebody to love you'de better find somebody to love [Jefferson Airplane-Somebody To Love] Oh lord, won’t you buy me a mercedes benz ? My friends all drive porsches, I must make amends Worked hard all my lifetime, no help from my friends, So oh lord, won’t you buy me a mercedes benz [Mercendes Benz-Janis Joplin] אדווה אל תסגרי את הפינה!!

little WhiSper

New member
באלי עוד אחד קטן.

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: Everyone's looking at me I'm running around in circles A quiet desperation's building higher I've got to remember this is just a game ( 30Seconds to Mars - A Beautiful Lie) [דנה איך לא גילית לי אותם קודם!?]

ויקס

New member
...

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: And as we lay in silent bliss, I know you remember me. Evanescence-like you

danduuu

New member
אדווה אדווה אדווה את כ"כ נדיבה

אדווה שלי אדווה את לובשת עניבה XDDDD נדפקתי לגמריייייייייייייייייייייייייייייייייי משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: The Truth That Can Set Souls Free Is Buried Within Sweet Pandemonium משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: I'll Be There When Your Heart Stops Beating [When Your Heart Stops Beating-+44] Where Did I Go Wrong I Lost A Friend Somewhere Along In The Bitterness And I Could Stay Up With You All Night And I Know How To Save A Life [How To Save A Life-The Fray] Why Do All Good Things Come To An End? [All Good Things-Nelly Furtado] השיר הזה הרבה גרם לי לחשוב השבוע...אמא של חברה ותיקה שלי [מכיתה ה' ואני בי"ב] נפטרה ביום שישי...וזה היה כ"כ עצוב..והיום כבר פעם שנייה שהיינו אצלה לניחום אבלים והיא צחקה והכל אבל רואים שהיא בנאדם שונה עכשיו וזה כזה מטריף אותי שדברים כאלו קורים לאנשים טובים
..

little WhiSper

New member
נדפקת נדפקת

אבל למה להוציא את זה עליי??
ואיזה עצוב בשביל חברה שלך....

למעלה