משפט משיר!

little WhiSper

New member
../images/Emo149.gifמשפט משיר!../images/Emo149.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: סופ"ש מהנה לכולם.

little WhiSper

New member
../images/Emo148.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: So close to the flame Burning brightly It won't fade away And leave us lonely [close to the flame] משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: ואיפה החיים שלך היום, הא? מערכת ויתורים גדולה זה לא האמיתי שמחפשים זה רק הרגש שחוטף מכה דירה יפה בעיר קרה, רחוק מכאן כל כך רחוק עכשיו, רחוק מכאן.
(עברי לידר- ואולי).

../images/Emo3.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: again all is lost משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: Stay Forver in my dreams where you are near עצוב לי....

sacrament

New member
אני אני וגם אני!

של-HIM הקטע שבסוף vampire heart: Hold me (Like you held on to life) Like you held on to life (When all fears came alive and entombed me) My vampire heart לא-של-HIM change your heart! look around you I need your loving- like the sunshine and everybody's got to learn sometime (beck-everybody's got learn sometime, הפסקול של "שמש נצחית בראש צלול")

ויקס

New member
|נושא להודעה|

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: And isn't this exactly where you'd like me I'm exactly where you'd like me, you know
חתימה חדשה:p

למעלה