מראות

• פותח הנושא GMjoy
  • פורסם בתאריך

GMjoy

New member
../images/Emo149.gifמראות../images/Emo148.gif

אתמול ראיתי איזה סרט-בו הוזכר על עניין המראות סביבנו. עד כמה שאני יודע, מראות הן תוכן מיסטי כלשהו...המראות גם "חוזות עתיד". בעת הצפייה, אני סתם חשבתי שהרי עולמות מקבילים סביבנו כל הזמן, אז הנה, אני כאן בסלון - איפה סימן לזה ? ופתאום הבחנתי בכל המראות שתלויות בבית שלי...פתאום הסתכלתי סביבי, וראיתי מראות מכל כיוון! הבטתי באחת מהן (רק מהצד שאני לא משתקף בו), וראיתי חלל נוסף-כמו עולם אחד נוסף וענק! הרי, אם המראה משקפת חלק קטן בלבד, כשאנחנו מסתכלים, אז גם קיים החלק המקביל והגדול כמו שהעולם שלנו. לא יודע לאן הגעתי עם כל זה. זו הייתה מחשבה רגעית וקצרה, אבל מעניינת.

יופי של תאוריה, אהבתי ../images/Emo140.gif... מה שמוכיח ש...

הכל יחסי. אם אתה עומד מול המראה, אתה רואה את הדברים באופן מצומצם. אם מהצד (כמו צופה מהצד) - העולם מתרחב, התמונה גדלה והפרטים מתרבים... ככה זה בחיים, לא?

GMjoy

New member
יפההה!!! הרחבת את כוונתי...

נכון - כל עוד עומדים במקום - הדברים נשארים מצומצמים. כמה שיותר צופים מהצד - התמונה הולכת וגדלה - וממשיכה להיפתח אלינו לעוד מקומות ואפשרויות. כל הכבוד!

רותי 11

New member
עוד נקודה למחשבה

אתה בטח יודע איך להעמיד מראה מול מראה זה נראה כמו אין סוף. זה בדיוק מדבר על אינספור המציאויות

GMjoy

New member
ואווו רותי, הזכרת לי עכשיו

אתם מכירים בטח את המעליות האלה, כשהמראה שם משתקפת לעוד, וככה זה נמשך כאילו אין סוף?? וואוווווו זה ממש דומה למה שהבאתי כאן חח יפה מאוד!

למעלה