נו באמת???? היה קשה לקלוט למה היא התחפשה
י יערית New member 2/3/07 #38 חותמת לכם בנשיקה מפורסמת../images/Emo25.gif של האחת והיחידה! האישה בוורוד ומי שזה גירד לו את הסקרנות, מוזמן להכנס לאלבומים ולראות מה היה פה בעבר)) חג פורים שמיייייייח לכולם
חותמת לכם בנשיקה מפורסמת../images/Emo25.gif של האחת והיחידה! האישה בוורוד ומי שזה גירד לו את הסקרנות, מוזמן להכנס לאלבומים ולראות מה היה פה בעבר)) חג פורים שמיייייייח לכולם
י יערית New member 2/3/07 #39 שכחתי לצרף../images/Emo163.gif מצטערת על טישטוש התמונות, רק העתקתי אותן לכאן, המקוריות נמצאות בדיסק שאני לא מוצאת כרגע.
שכחתי לצרף../images/Emo163.gif מצטערת על טישטוש התמונות, רק העתקתי אותן לכאן, המקוריות נמצאות בדיסק שאני לא מוצאת כרגע.
M M i c h a l y U S A New member 2/3/07 #46 יערית...בכייף היה לראות אני שמעולם לא הייתי יכולה לומר שנהנתי מאוד מאותם שירשורי פורים ומהתמונות שלכם... ניזכרת....ואללה עבר המון זמן... שיהיה לכם פורים שמייח...עוד לא יודעת למה להתחפש הפעם למסיבה...
יערית...בכייף היה לראות אני שמעולם לא הייתי יכולה לומר שנהנתי מאוד מאותם שירשורי פורים ומהתמונות שלכם... ניזכרת....ואללה עבר המון זמן... שיהיה לכם פורים שמייח...עוד לא יודעת למה להתחפש הפעם למסיבה...
פ פשוט ואמיתי1 New member 3/3/07 #49 ../images/Emo202.gif הייתי אומר שחסרים שם כמה ... הנה מצאתי גם משהו אבל אני חושב שזו של 2004 (האיפור בחסות חיוכים..)
../images/Emo202.gif הייתי אומר שחסרים שם כמה ... הנה מצאתי גם משהו אבל אני חושב שזו של 2004 (האיפור בחסות חיוכים..)
ע עונה חדשה New member 2/3/07 #40 וואי, חתיכת נוסטלגיה הבאת כאן ../images/Emo13.gif נכנסתי לאלבומים (ככה ביקשת ) ואשכרה חייכתי לי איפה הימים ההם של הפורום??? איפה????
וואי, חתיכת נוסטלגיה הבאת כאן ../images/Emo13.gif נכנסתי לאלבומים (ככה ביקשת ) ואשכרה חייכתי לי איפה הימים ההם של הפורום??? איפה????
ג גליה 35 היחידה New member 2/3/07 #42 איזה כיף היה לראות ולהזכר להנות מהתמונות ומהחויות מהזכרונות! מקווה שיהנו היום לא פחות....חג שמח לכולם!
איזה כיף היה לראות ולהזכר להנות מהתמונות ומהחויות מהזכרונות! מקווה שיהנו היום לא פחות....חג שמח לכולם!