שלום חברים!

Nחמן

New member
../images/Emo148.gif שלום חברים!

לא! לא התחפשתי! אצטרך כנראה לחלק את הודעתי לשניים ועמכם הסליחה (מנחה...). כידוע ביום ראשון שעבר אושפזתי בבית החולים לצורך השתלת מפרק הירך לאחר השתלה קודמת שנכשלה מחמת זיהום. ע"פ התוכנית הייתי אמור להיות מאושפז כשבוע במחלקה האורטופדית ולאחריו - שבועיים נוספים בשיקום. כל הבדיקות המוקדמות הראו על מגמה חיובית ועל סיכויי הצלחה גבוהים. רק מה? יש מישהו למעלה, שמחליט את אשר מחליט, והוא החליט לשנות את התוכנית. בעת ביצוע הניתוח נתגלה נוזל עכור. בבדיקת מעבדה התברר, שנוזל זה מכיל בתוכו את החיידק שתקף אותו בשתי הפעמים הקודמות. עקב כך שונתה התוכנית ובמקום מפרק קבוע הושתל מפרק זמני והוחלט לשנות את סוג האנטיביוטיקה, שהיה עליי לקבל כדי להדביר את החיידק. עד כאן החלק הראשון. המשך יבוא בשעה מאוחרת יותר. תודה לכל המברכים ולכל המאחלים ולכולם אאחל, שנזכה כולנו להמון בריאות ורק בריאות. שלכם באהבה נח

/tapuzforum/images/Emo24.gifברוך הבא נחמן אח יקר

יהי רצון שתהיה בריא ומאושר. רפואה שלמה חבר נהדר וחביב, תהיה שמח בסתו, בחורף, בקיץ ואביב. אוהבים אותך מעומק הנשמה כל הזמן איתך בימות הגשמים ובימות החמה.

Nחמן

New member
ברוך הנמצא אחי הכהן

יהי רצון, שכל ברכותיך ושאיפותיך יתגשמו במהרה.

avitano

New member
../images/Emo201.gif

געגועים ..! כואב לשמוע אני מקווה שתעבור את הסבל הנורא הזה כמה שיותר מהר ועל הצד הטוב ביותר :(

Nחמן

New member
אהה! קרא גם ההמשך

אולי תזכור אתה וגם שאר הגולשים, כי בעבר הבאתי כאן רעיון לפרשת "שלח" בעניין הדגשת האות שלאחר ה"א השאלה שלא כדין בשתי מילים: "השמנה היא אם רזה" ו"הבמחנים הם אם במבצרים" לעומת רפיון האות השנייה (כדין) בביטוי "הטובה היא אם רעה". ביסוד הרעיון עומדת ההנחה, ש\לא ניתן לומר על אדם שמן, שהוא רזה, וכן לא ניתן לומר על עיר מבוצרת, שהיא פרוזה (וכן בכתונת יוסף). לעומת זאת טוב ורע אינם מושגים מוחלטים. חשוב לרגע: האם היית לוקח את התרופות, שקיבלתי לדיכוי החיידק עבורך? לא ולא! הנזק, שעלול יהיה להיגרם יהיה עצום. אבל התרופות הללו עוזרות לי! אז זוהי התשובה: לא כל מה שטוב לי, טוב לך, ולא כל מה שרע לי, רע לך. בהחלט יתכן, שמה שאתה רואה כרע, הוא בעצם טוב מאוד. רק מה? איננו מבינים את המהלכים, כיצד חיידק כה קטן וזעיר, שאך בקושי נראה במיקרוסקופ, משגע את הרופאים הכי גדולים. אז לא כדאי לקחת ללב. אילו ידעתי, מאיזה גיהינום ניצלתי בעולם הבא, בוודאי היית שמח ביחד איתי. אז... תֵּן כָּתֵף, עֲצֹם אֶת הָעֵינַיִם, פּוּרִים לָנוּ נִשְׁכַּח אֶת הַכֹּל. יֵשׁ לְךָ כְּאֵב, רָמְסֵהוּ בָּרַגְלַיִם, פְּתַח אֶת פִּיךָ וְשִׁירָה בְּקוֹל: אָהָא! אָהָא! כֻּלָּנוּ נִשְׁתַּגֵּעַ נִרְאֶה, נִחְיֶה, עַל אַף כָּל הַתְּלָאוֹת. אָהָא! אָהָא! חֶפְצֵנוּ נְבַצֵּעַ נִחְיֶה, נִרְאֶה נִסִּים וְנִפְלָאוֹת. באהבה
נח

למעלה