שאלון

../images/Emo148.gifשאלון../images/Emo149.gif

מה המצב? רעב עכשיו? מה הדבר האחרון שאכלת? באיזה ארץ נולדת? מתי המבחן הבא שלך בגאוגרפיה? הולך לחוג כלשהוא? יש לך אחים? מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? קורא הארי פוטר? שר הרבה? רואה הישרדות? מה דעתך על ורה? וקפון? ונעם? ודן? בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית? אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? אוהב את ג'וני דפ? ואת קיירה נייטלי? ואת אולנדו בלום? יודע באיזה סרט כולם שחקו? גםאתה מכין שליפים למבחנים? כותב אותם על היד או על השולחן או מכין לך פתק? כמה פעמים החלפת כינוי? מעדכן את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]? מה הפורום הראשון שנכנסת אליו? היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר? ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה? יש לך VOD / יס מאקס? היית פעם באפריקה? אוהב הביטלס? יש'ך מסנ? רואה נולד לרקוד? אתה חושב שהיית משתגע באי המתים? יש'ך מצלמה? וכרטיס זיכרון? ורשמקול? ומרשמלו? מה דעתך על השאלון הזה? קרדיט ל-WhiteChocolate מפורום סקרים ושאלונים

MorLoveOfer

New member
עונה

מה המצב?נחמד.. רעב עכשיו?לא מה הדבר האחרון שאכלת? עוגת גבינה חח באיזה ארץ נולדת?ישראל מתי המבחן הבא שלך בגאוגרפיה?אני לא לומדת גאוגרפיה השנה (יאיי!!שונאת גאוגרפיה) הולך לחוג כלשהוא?השנה לא..אבל הייתי 4 שנים בחוג משחק יש לך אחים?2 לצערי מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?ערוץ 2 קורא הארי פוטר?קראתי את כל הסדרה ומחכה לקרוא את הספר החדש ועדיין לא יצא לי שר הרבה?אמ...מזייפת הרבה
רואה הישרדות?כן אבל לא ראיתי הרבה פרקים מההתחה ופספסתי כמה באמצע מה דעתך על ורה?אמ..אין דעה וקפון?מי? ונעם?חתיךךךך ודן?תחמן אבל אני אוהבת אותו בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית?כן..הרבה.. אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?גם וגם אוהב את ג'וני דפ?הכי בעולם!! ואת קיירה נייטלי?לא ממש.. ואת אולנדו בלום?חתיך אבל לא כמו ג'וני יודע באיזה סרט כולם שחקו?שודדי הקאריביים דה! גםאתה מכין שליפים למבחנים?לפעמים
כותב אותם על היד או על השולחן או מכין לך פתק?על היד לא..לפעמים על השולחן לפעמים פתק תלוי איזה מורה כמה פעמים החלפת כינוי?4 בערך מעדכן את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]? כן מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?תפוז היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?אממ..בלוג...בלוגו.. ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה?לא יצא לי.. יש לך VOD / יס מאקס?VOD היית פעם באפריקה?לא אוהב הביטלס?כןן ברור מי לא? יש'ך מסנ?היה..שכחתי תסיסמא רואה נולד לרקוד?לפעמים אתה חושב שהיית משתגע באי המתים?יש מצב יש'ך מצלמה?במחשב?לא רגילה כן..דיגיטלית ובפלא=] וכרטיס זיכרון?כן ורשמקול?לא ומרשמלו?טעים חחח מה דעתך על השאלון הזה?ארוך וחופר!!!!

MEyTi L O

New member
../images/Emo9.gif

מה המצב? הכל כואב לי אז ככה
רעב עכשיו? לא - הרגע אכלתי מה הדבר האחרון שאכלת? אוכל סיני
באיזה ארץ נולדת? ישראל
מתי המבחן הבא שלך בגאוגרפיה? אני לא לומדת P: הולך לחוג כלשהוא? לא יש לך אחים? כן. 3 מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 קורא הארי פוטר? לא.. אני רואה את הסרטים
שר הרבה? מלא! אני אוהבת לשיר רואה הישרדות? ראיתי פרק וחצי XD מה דעתך על ורה? מי זאת? וקפון? קפון סקסי! סתם הוא משפוחה אז הוא הכי שווה! וגם בלי קשר הוא חמוד
ונעם? בכלל לא חתיך! ודן? ערס בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית? זה הפרק השלם היחיד שראיתי . וכן.. במיוחד בקטע של נעמה וקפון אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים
אוהב את ג'וני דפ? יאפ =) ואת קיירה נייטלי? ברור!!
ואת אולנדו בלום? בערך יודע באיזה סרט כולם שחקו? שודדי הקאריביים (ככה כותבים?
XD גם אתה מכין שליפים למבחנים? כן
כותב אותם על היד או על השולחן או מכין לך פתק? על היד בחיים לא! אני שמה בפלא ובשולחן כמה פעמים החלפת כינוי? 2 מעדכן את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]? לא מה הפורום הראשון שנכנסת אליו? זה
היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר? לא ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה? לא יש לך VOD / יס מאקס? VOD
היית פעם באפריקה? לא XD אוהב הביטלס? כן יש'ך מסנ? ברור! בלי מסן אני לא עוברת את היום! מכורה קשות . רואה נולד לרקוד? לפעמים אתה חושב שהיית משתגע באי המתים? כן יש'ך מצלמה? כן, גם אליה אני מכורה ביותר וכרטיס זיכרון? כן ורשמקול? כן ומרשמלו? בתוך השוקו
מה דעתך על השאלון הזה? חביב ביותר =]

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif עונה ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

מה המצב?הכל טוב ואיתך ?
רעב עכשיו?לא מה הדבר האחרון שאכלת?קינדר בואנו חח
באיזה ארץ נולדת?ישראל
מתי המבחן הבא שלך בגאוגרפיה?אני לא לומדת גיאוגרפיה
הולך לחוג כלשהוא?שיעור פרטי באנגלית נחשב ? יש לך אחים?כן מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?נממ תלוי נגיד 2 חח
קורא הארי פוטר?לא שר הרבה?חחחח כן
רואה הישרדות?כן מה דעתך על ורה?היא רואיה
וקפון?שיתגלח ! דיי למה כולם מתחפשים לערבים !?! ונעם?
ודן?
בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית?בכיתי רק בקטע של משה
אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?נממ לא משנה לי חח
תלוי ברמת השיעמום
אוהב את ג'וני דפ?הוא סבא כבר :S ואת קיירה נייטלי?נחמדה
הידעתם שהיא אנורקסית ? ואת אולנדו בלום?
למרות שגם הוא כבר לא כזה צעיר חח
יודע באיזה סרט כולם שחקו?חח כן
גםאתה מכין שליפים למבחנים?לא כותב אותם על היד או על השולחן או מכין לך פתק?^^ כמה פעמים החלפת כינוי?אפה
?! מעדכן את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]?לא מה הפורום הראשון שנכנסת אליו?לפורום הזה
היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר?לא ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה?כן !! אבל רק חצי שעה ממנו והילד שמשחק את אח שלה חתיךךךך !!!
תראו אחלה סרט ! יש לך VOD / יס מאקס?VOD היית פעם באפריקה?לא בעצם לא יודעת כאילו סיני נחשב לאפריקה ? כי זה כאילו חלק ממצרים חח
אבל הייתי שם ממש ממש מזמן חח
אוהב הביטלס?נמממ לא ממש אבל יש להם שירים נחמדים חחח
יש'ך מסנ?יאפ רואה נולד לרקוד?כן אבל זה ממש משעמם תודה לאל שזה נגמר היום אתה חושב שהיית משתגע באי המתים?לא דווקא נראה לי נחמד חחח כל הוים הייתי ישנה חחח
יש'ך מצלמה?יאפ וכרטיס זיכרון?במצלמה ? כאילו איפה ?! טוב נוו כן
ורשמקול?איפה ?! במצלמה ?! ארר ומרשמלו?לא חח
מה דעתך על השאלון הזה?נחמד

שלוום ../images/Emo9.gif

וואי , מלא זמן לא הגבתי...
טוב , מה המצב? ברוך השם יום יום .
רעב עכשיו? לא. טחנתי קינדר בואנו .
מה הדבר האחרון שאכלת? חחחחחח נ''ל. באיזה ארץ נולדת? יפן . חחחח ישראל רק בישראל.
מתי המבחן הבא שלך בגאוגרפיה? לא לומדת גיאוגרפיה טנקס גאד...
הולך לחוג כלשהוא? הייתי 4 שנים פיתוח קול ו8 שנים ריקוד אני ברגיעה כעת .
יש לך אחים? 2 קטנים ומעצבנים מאוד.
מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 .
קורא הארי פוטר? אני כל המזן מנסלא מתייאשת אבל זה ממש אבל ממש משעמם .
שר הרבה? כל החיייייים מזה .
רואה הישרדות? ברוררר
מה דעתך על ורה? יפה .
וקפון? מעורר רחמים .
ונעם? סימבה.
ודן? דן מנו שליייייייייייייייייייטה . חולה על דן מנו.
בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית? מלללללללא כאילו בלי סוף בעיקר אצל עידן.
אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים .
אוהב את ג'וני דפ? יותר בכיוון של ציון ברוך .
ואת קיירה נייטלי? שזאת ?
ואת אולנדו בלום? שזה ?
יודע באיזה סרט כולם שחקו? אה אוקיי , שיבושם להם .
גםאתה מכין שליפים למבחנים? ברור אם אין השליף לי מי לי ?
כותב אותם על היד או על השולחן או מכין לך פתק? חחחחחח מתוקים אני קצת יותר מעודכנת בזכות נפלאות הטכנולוגיה אני מצלמת את החומר בפלאפון כמובן שהכל כתוב בכתב ברור וגדול ובמבחן שולפת את החתיך שלי.
כמה פעמים החלפת כינוי? בחיים לא. הייתי ונשארתי חולת שכטר.
מעדכן את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]? לא. למי יש כוח.
מה הפורום הראשון שנכנסת אליו? אין לי מושג ניראה לי נינט טייב אבל סתם לקרוא משו'. היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר? לא. אני לא ילדת פורומים פשוט עפר זה עפר .
ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה? לא. יש לך VOD / יס מאקס? vod
היית פעם באפריקה? לא הייתי בחו''ל אפעם.
אוהב הביטלס? נסבלים.
יש'ך מסנ? ברור.
רואה נולד לרקוד? לעיתים . אתה חושב שהיית משתגע באי המתים? חחחחחחחחח אני ? אפילו באי עצמו הרגיל לא הייתי שורדת רבע שעה.
יש'ך מצלמה? בפלאפון. מעולה באמת אני חולת פלאפונים אני משדרגת כל חיי אני אוהבת דגם חדש חדש . וכרטיס זיכרון? לא יש לי 2 ג'יגה בית מובנה בתוך הטלפון בלי אפשרות להוספת כרטיס זיכרון. ורשמקול? בפלאפון. ומרשמלו?חחחחחח ברור מה .
מה דעתך על השאלון הזה? מגניב לאללה.

MelMcFly

New member
עונה ../images/Emo66.gif

מה המצב? הכל טוב :] רעב עכשיו? חח לא מה הדבר האחרון שאכלת? בורקס באיזה ארץ נולדת? ישראל מתי המבחן הבא שלך בגאוגרפיה?אני לא לומדת גיאוגרפיה הולך לחוג כלשהוא? לא יש לך אחים? לא מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? שניהם קורא הארי פוטר? לא אני רואה רק את הסרטים שר הרבה? חח לפעמים רואה הישרדות? ברור מה דעתך על ורה? מהממת וקפון?חמוד ונעם? יפה
ודן? שונאת אותו
בכית בפרק שהראו את הסרטים ששלחו להם מהבית? כן וגם שגיא הלך אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? לא משנה לי אוהב את ג'וני דפ? בערך ואת קיירה נייטלי?לא ואת אולנדו בלום? לא ממש יודע באיזה סרט כולם שחקו? חח לא ממש גםאתה מכין שליפים למבחנים? בוודאי :p כותב אותם על היד או על השולחן או מכין לך פתק? כל פעם משו אחר כמה פעמים החלפת כינוי? איפה ? פה לא החלפתי .. מעדכן את כל הפרטים בכרטיס האישי [תחומי עניין וכאלה]? חח לא מה הפורום הראשון שנכנסת אליו? של מקפליי
ושל שלומי בראל היה איזה פורום שאהבת והוא נסגר? לא למזלי ראית את הסרט מיס סאנשיין הקטנה? לא יש לך VOD / יס מאקס? VOD ברור היית פעם באפריקה?חח לא אוהב הביטלס? כן יש'ך מסנ? היה רואה נולד לרקוד? לפעמים אתה חושב שהיית משתגע באי המתים? אחרי מה שנועם עבר כן יש'ך מצלמה? כן וכרטיס זיכרון?כן ורשמקול? לא ומרשמלו? לא XDD מה דעתך על השאלון הזה?חמוד

למעלה