פורים!

g a l 9 4

New member
יום חמישי בערב, מסיבה גדולה.

משכירים אולם כדורסל איזורי ענק (שאומר שצריך לסוע עד עכו בלילה, שזה לא הדבר הכי כיף בעולם), ומביאים את רן דנקר והדבר השני שנגרר אחריו, שישירו או משהו אחר שהם לא יודעים לעשות. ובנימה זו הצילוווווווווווווווווווווווווווווו)_&^(&%( אין לי תחפושת, אני נואש, תעזרו לי.

PerfectSP

New member
יוD: ../images/Emo190.gif

ילד מהשכבה שלי הוא בן דוד של רן דנקרXDDDDD תחפש לסנטה

PerfectSP

New member
לא חשבתי על זה../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

הם יירצחו אותי החבורה מרוקאים האלה?;;; טוב נו לא, כי הם יודעים שאני אכסח להם ת'צורהD: אבל שנה שעברה איזה מישי התחפשה לנזירה!@# בבצפר של ערסים כמותנו
יאללה למה מה קרהD:

happy berry

New member
שיואו יואו! אני יודעת למה אתה יכול להתחפש!

סנטה קלאוס בגרסת השד היפני ההוא,שכחתי את שמו (גאדמט אני גם לא מוצאת תמונה!~)..יש לו כזאת כרכרה |ריר| או לסנטה בגרסאת ג'ק סקלטון מהסיוט שלפני חג המולד...P: (רק תתכונן מראש להאנס ע"י חבורת פריקאצות,"לייק ג'ק!!!@#$$^!@%^@#$%") ערסים זה קקי,צריך ללמוד להתעלם מהם..

Maddie

New member
גם לי אין ../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

אבל עם הסדר שבוע של הבצפר שלי, עדיף כך

פלאפאל

New member
זה מה שהציעו לי: ../images/Emo3.gif

- ללבוש הכל אדום לגמר או עם כתמים אדומים (עדיף)י ולשים ספריי אדום בשיער - ניצב בסרט קיל ביל D: - ללבוש הכל ירוק - אתה צהוב אבל לאחרים יש ראש כחול - ללבוש הכל ירוק וללכת עם בובה של כבש - האיש הירוק מהכבש השישה עשר ^^ ("אני? אני בכלל מסיפור אחר") אוי, כשאני מסתכלת על זה אני רואה שזה בעצם רק תחפושות של בנות, רק הקיל ביל לא. הממ. שנה שעברה כמה התחפשו אצלנו לבלרינות וזה היה הכי מצחיק בעולם. אם זה לא מסוג בתי הספר המעפנים שמי שלובש טוטו ורוד בפורים צוחקים עליו עד קץ חייו - זה ממש ממש מצחיק. ותמיד אפשר לתהחפש להומלס או אלכוהוליסט או משהו, זה די קל. מישהו אצלנו פעם התחפש לילד כאפות, אבל מצד שני הוא באמת היה ילד כאפות אז זה לא כזה הישג גדול. תתחפש לחנון או משהו, שלייקס והכל. או שתתחפש לערס D: בסוף, אם זה מעניין מישהו, אני מתחפשת לפרפר כי אמרתי שהדבר הראשון שיציעו לי אני אהיה. אבל אני ממש ממש רוצה טוטו. איך משלבים את זה?
טוטו זה תמיד חצי שקוף, ואין לי מכנסיים קצרים או טייטס. רק חצאית מיני שחורה, אבל אני לא רוצה ללבוש חצאית ומעל זה טוטו... הטוטו של אודם זה טוטו עם בד שחור אטום מתחת, אבל אוווף, אודם יקרים נורא ואני תפרנית! מה עושים וזה
אגב, בנות, אם אף אחת לא מתחפשת לדבורה זה בזבוז נוראי.

sweet shir

New member
אהבתי את האיש הירוק. ../images/Emo6.gif

את לא יכולה להשיג טייץ שחור ממישהו? זה יהיה ממש יפה :)

פלאפאל

New member
יש בנמצא רק טייטס עם פסים ותחרה למטה.

ואני עדיין לא מבינה למה היא קנתה את האיכסה הזאת
לא שווה לקנות טייטס במיוחד בשביל זה, נכון? זה הרבה כסף לפורים.

sweet shir

New member
אם את תלבשי אותו אחר כך זה כן שווה, אבל הוא

סתם ישכב בארון אז ממש לא. את יכולה ללבוש גרביונים שחורים אטומים עם מכנס ממש צמוד וקצר מתחת... אם יש לך חברות רקדניות יכול להיות שיש להן. (לחברות שלי יש חח)

פלאפאל

New member
בסוף טוטואים יקרים מדי ../images/Emo7.gif

כאילו מה, החולצה ההיא הייתה ממש יפה, אז מה אם היא עלתה 130 שקל. למה לשמור את הכסף לטוטו שבכל מקרה אני אלבש רק פעם אחת?
אללי, רק הרגע קלטתי שקניתי חולצה שלא כזה אהבתי במאה שלושים שקל. למה עשיתי את זה O.O אבל תודה על ההצעות, נתייק ונשמור לשנה הבאה (בצבא! אההההה!). ומשהו לא קשור - אתמול הלכתי עם חברה והיא קנתה פלאפל. היא אמרה למוכר לשים מלא חריף, ואמרתי משהו על זה שזה לא הוגן שהיא שמה חריף כי אז אני לא יכולה לגנוב לה בכלל (אני כזאת גרמנייה
). המוכר אמר לי שאם אני אטעם אני אבין שזה בעצם ממש טעים, שהוא יכין לי לאפה? אבל בעצם אני בטח בדיאטה. יש לי סיבה להתעצבן עליו ממש ממש ממש או שזה היה סתם בדיחה מפגרת?
אני לא שמנה, זה לא היה רמיזה. זה היה יותר "כל בעלי ה ציצים בדיאטה".

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח שופוהוליקית?

תגידי תודה שיש לך|סגדש| ציצים ואל תתלונני. XD

פלאפאל

New member
לא, ממש לא ../images/Emo6.gif

אני צריכה חברה שתבוא איתי לקנות מכנסיים או שאני פשוט אתייאש ואלך בלי כלום P: אבל החולצה הייתה נורא יפה, נו! מה הקשר לציצים?
אני B כולה, זה כמו כולן

פלאפאל

New member
על הראשון או על השני? ../images/Emo3.gif

וואי מאיה אני ממש צריכה לצלם את התחפושת שלי ולשלוח לך, יצאתי כל כך מכוערת
יש לי את הרגליים הכי עקומות בעולם, לא יודעת מה חשבתי כשקניתי חצאית שמראה אותן. וגם נעליים מכוערות ופרצוף מכוער ^^ סתם, בעצם אני בכלל כוסית על

sweet shir

New member
חחחחחח עזבי, קראתי את הניסוח לא נכון. ../images/Emo6.gif

חחחחחח גמני.
(גמני B כאילו..)

Maddie

New member
רק הבצפר שלי מטומטם וטיפש../images/Emo185.gif

לאלא רק שתבינו. רביעי-לומדים חמישי-לומדים שישי-חופש ראשון-מתחפשים ואני לשאול....WTF אנשים!?

happy berry

New member
פרוטס3:

אבל גם דגל הגאווה נשמע גאוני,איך את הולכת לעשות את זה?

למעלה