פורים!

Billy Shirs

New member
../images/Emo148.gifפורים!../images/Emo154.gif

אני לא יודעת מה אתכם, אבל בית הספר שלי חוגג את פורים ביום רביעי. מה שאומר - עוד חמישה ימים! אני מעריכה שאצל בתי ספר נורמליים יותר יש עוד שבוע בערך, לא? אז אני מאוד מקווה שחשבתם על תחפושת. נו, תחלקו את הרהורי פורים שלכם. זאת אמנם לא קומונת "תחפושות ופורים 2008" אבל תמיד נחמד לחלוק, לא?

MispIaced

New member
אה ונמ

יש לנו איזה תחרות תחפושות מעפנה באיזה מתנס (רק לחטיבה עליונה :\) ואז מופיע סטאנדאפ של מישהו לא מוכר (AKA יום נוסף של שיעמום.)

כן כן גם אצלנו זה ביום רביעי D:, ואני ועוד 2

בנות מתחפשות למשו אדירר 1 לעליסה בארץ הדמעות-אליסה אימואית
השנייה ליפיפיה המרדימה היפיפה הרוצחת
ואני לטינקרבל של קילרפן טינקרבל זומבית

PerfectSP

New member
בצפר מטומטם,זה מה שיש לי. ../images/Emo190.gif

כאילו שאנחנו לומדים שמה. ייכלנו לעשות שם את התוכנית הישרדות,ואני אמורת לכם, בשבוע הראשון וכלם באי המתים כבר! XD אז לאאאאא הם לא יירצו לבזבז אף לא יום אחד מסכן לפורים
אנחנו נלמד רביעי,ונלמד חמישי, וביום שלישי תהיה לנו איזה מסיבה מעפנה של איזה שעתיים במן חור. ועוד צריך לשלם 5 שקל לכרטיס. איזה *ונותתת הרסו את כללל פורים
אם יש משהו שהבצפר הזה מומחה בו
זה להרוס
בצפר מפגר><"

mulon1984

New member
בארה"ב...

היו מבצעים טבח בגלל דברים כאלה
. אני אומר שתבחרו בדרכים קצת יותר יעילות, ופשוט תחרימו את המסיבה המעפנה של הבית ספר ותאיימו לא להגיע ביום רביעי. לא נראה לי שמישהו יעיז להתעסק אתכם אם תבריזו 85% מהבית ספר.

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

חשבתי על זה
יום חמישי אני מבריזה גם ככה לפחות!@#D:

וואו באיזה בצפר את לומדת?../images/Emo187.gif

אם אפשר לשאול חח.. לנו עושים "מסיבה" ברביעי.. וכל שנה הביאו איזה זמר, לפני שנתיים הביאו משיהי שהייתה זמרת פעם שקוראים לה סי היימן או משהו כזה והיה משעמם! והכי גרוע היה לפני שנה משום מה הבצפר לא הביא זמר אז היה תחרות שירה ותחפושות בין התלמידים שזה היה בסדר אבל מה שגם המורות שרו ורקדו!! זה היה כל כך סיוט!! כל המורות רקדו שם הורה ושרו שירים של פורים וזה היה ממש קורע, מבחיל ומפחיד! ומה מעצבן? שלפני שנה שעברתי לבצפר הזה הביאו מישהי נורמאלית! את שירי מימון נכון שאני לא מתה עליה אבל זה עדיף ממה שהיה כשאני הייתי שם.. והשנה נראה לי שגם אין זמר.. (חוסר בתקציב..) ואם המורות שוב פוצחות בהורה אני בורחת!!

PerfectSP

New member
עין כרם../images/Emo69.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

בצפר אזורי חובה לחטיבה,שנה הבאה אני עוברת
יווו סי היימן!!!@#$ זו זאתיייי עם השם משפחה שליDDDDDDDDDDDD: אף פעם לא שמעתי אותה
חחחחחחחח יש לנו מורה,שקוראים לה דבורה, ושנה שעברה היא התחפה לדבורה,כמה פתטיXDDDDD אצלנו לא משנה מה, אין תקציב לכלום
פשוט בצפר של חיות אנחנוD:

פלאפאל

New member
עין כרם?

לייק אין השכונה עין כרם? עם המנזרים וההמון תיירים מסיונרים והכבישים הלא משהו והבתים הערביים? יש שם בית ספר?

PerfectSP

New member
אמממ דיי^^ ../images/Emo190.gif

הנוף הנשקף מחלון כיתתי הוא הדסה עין כרם
זה כזה ליד השכונה.. 5 דקות מהר הרצל. יש שם בצפר אזורי

פלאפאל

New member
גם הבית ספר שלי חמש דקות מהר הרצל ../images/Emo122.gif

וגם בעדלאידע של יפה נוף שעושים כל שנה עוברים ליד מלא בתי ספר וגנים ועושים לכולם שלום. איך זה שאתה נשארתם מחוץ למסלול?

PerfectSP

New member
אנחנו חורר ../images/Emo190.gif

זה לא בירושלים,זה מחוץ כזה. את יורדת בהר הרצל את הירידה ואז יורדת עוד קצת,אנחנו איפושו באמצע.. רגע, איפה את לומדת?..

פלאפאל

New member
בזיו

כןכן, חרא בית ספר, אני יודעת, לא צריך להזכיר לי
מה קרה ב26.6?

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

כשתגיעי לעין כרם תביני באמת אבל באמת מה זה תת רמה
ההופעה של אוונסנס

g a l 9 4

New member