הוא נראה מוזר כאן
S S t r a w b e e r Y New member 3/3/07 #42 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני שונאת ששמים לו מייק אפ בצורה מוגזמת הוא הכי יפה טבעי
R randu New member 3/3/07 #49 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתערבים שלא הרבה ראו ת'תמונה הזו?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתערבים שלא הרבה ראו ת'תמונה הזו?
E esterosh New member 3/3/07 #53 חחחחחחחחחחחחח תמונה מצחיקה! טוב אני מכירה אותה אבל זה לא חוכמה...את רוב התמונות באלבומים אני שמתי...אבל בהחלט תמונה מצחיקה אני שמחה שזרמתם עם הרעיון שלי...אני אוסיף מחר עוד כמה תמונות...
חחחחחחחחחחחחח תמונה מצחיקה! טוב אני מכירה אותה אבל זה לא חוכמה...את רוב התמונות באלבומים אני שמתי...אבל בהחלט תמונה מצחיקה אני שמחה שזרמתם עם הרעיון שלי...אני אוסיף מחר עוד כמה תמונות...