עדכונים

avnner

New member
Entertainment Tonight

After spending less than 24 hours at the Promises rehab center in Malibu, Britney Spears checked out early Wednesday morning, Entertainment Tonight is reporting. No reason was given for departure. However, the only acceptable reason would be if she decided to go to some other - perhaps more private - treatment facility. That's it!!!! If she left because she just didn't wanna do it, then they better take her babies away now!!! Source: Perez Hilton

Amaia17

New member
אממ

לא הבנתי מילה במילה אבל רשום שאחרי פחות מ24 שעות היא יצאה מהמכון . לא ניתנה סיבה לנעשה אך עם זאת הסיבה האפשרית שיכולה להיות זה למצוא מכון אחר - יותר פרטי . אם היא עזבה רק כי היא לא רוצה לעשות את זה , אז עדיף שיקחו את התינוקות שלה עכשיו .

spelling

New member
מתרגם

אחרי 24 שעות שבהן בילתה בריטני ספירס במכון הגמילה במליבו היא עזבה מוקדם ביום רביעי,לא ידועה הסיבה מדוע אבל הסיבה ההגיונית ביותר שהיא החליטה לעבור למקום אחר פרטי יותר..אם היא עזבה כי היא לא רוצה לעשות את זה אז עדיף שיקחו את הילדים לה ממנה..מקור:פרז.....בונא הוא דפוק בראש!הוא מהאנשים שרק תורמים להרס העצמיש לה!

avnner

New member
בריטני עוברת למכון אחר כנראה

As a consequence of the media feeding frenzy at Promises, Britney Spears is moving to a rehab facility which is more secure. With the pap swarming, the staff, other patients and Britney felt it would be best for her to check out of Promises and enter a more secure rehab facility where she can begin the process of healing and not have to worry about hiding from the cameras 24 hours a day. I will keep you updated

טוב...

אם היא חושבת שזה מה שיעשה לה טוב אז שתעשה את זה... רק נקווה שהכול יסתדר....

הילולו

New member
תגידו איפה העוזרת שלה ???

ברח לי השם שלה , זאת שתפסה תזר בחתונה של בריט . היא עדין עובדת אצלה ? הן לא היו חברות ממש טובות ? כי לא רואיתי אותה איתה מזמן ...

shir spears

New member
אממממ

אולי אני ממציאה סיפור אבל זכור לי שבריטני העיפה אותה..אבל לא יודעת..

הילולו

New member
היא העיפה את פולישה ? הן לא היו

חברות ???? מישהו יודע על זה משהו ?

למעלה