סופ"ש :)

Aline In Chains

New member
../images/Emo148.gifסופ"ש :)

נדב לא יכל לעשות היום תפינה,אז הוא ביקש ממני
שיר השבוע של פרל ג'ם:
שירי השבוע בכללי:
אלבום השבוע של פרל ג'ם:
אלבום השבוע בכללי:
מש'ו טוב שקרה השבוע:
מש'ו מבאס שקרה השבוע:
סרט\תוכניות\ספר השבוע:
מתחפשים?!
אם יהיה מפגש,תבואו:)?! שבוע טוב!
.

nothingman1

New member
../images/Emo198.gif

שיר השבוע של פרל ג'ם: once שירי השבוע בכללי: חבורת הסטרייטים- כיף לי בלעדייך אלבום השבוע של פרל ג'ם: לא שמעתי אף אלבום אלבום השבוע בכללי: רדיוהד- מחשב בסדר מש'ו טוב שקרה השבוע: שביתה אתמול וחופש בראשון שני, הופעה בבי"ס ברביעי מש'ו מבאס שקרה השבוע: ריב עם ילדה מעצבנת שלא יכולה לפרגן סרט\תוכניות\ספר השבוע: the pick of destiny של tenacious D מתחפשים?! לא נראה לי אם יהיה מפגש,תבואו:)?! רק אם יבואו אנשים חוץ ממני מהוד וממיכל

הוד11

New member
זה לא מחשב בסדר

זה כאילו " בסדר, מחשב" כאילו המחשב מצווה עלייך לעשות דברים ואתה מציית לו. ככה לפחות אני הבנתי

nothingman1

New member
כי ככה אי אפשר להסתמך על זה...

בשם של זה אין פסיק, ככה שרוב הסיכויים שאתה לא צודק

אני חושב ששכחת מישהו

מישהו שאפילו שהוא לא קשור היה לאורך כל המפגש שלכם אפילו אחרי שהוד הלך והמשכנו את המפגש פורום אצל פרומה בבית!!!

הוד11

New member
שבוע טוב לכולם

שיר השבוע של פרל ג'ם: בטרמן שירי השבוע בכללי: מאור כהן- הכי יפה בעולם, פוש דה באטן- טיפקס אלבום השבוע של פרל ג'ם: לא היה אלבום השבוע בכללי: גם לא היה מש'ו טוב שקרה השבוע: לא זכור לי מש'ו מבאס שקרה השבוע: סתם שבוע עמוס להחריד סרט\תוכניות\ספר השבוע: ספר השבוע- אמא מתגעגעת למילים של דודו בוסי, סרט השבוע- שטח ההפקרה המעולה ועוד פעם ראיתי את הסרט הכי טוב שנעשה אי פעם- עיר האלוהים מתחפשים?! לא אם יהיה מפגש,תבואו:)?!- לא אין זמן לכלום בחוםש רק תגיבורים וימים מרוכזים

an li shem

New member
שלום.

שיר השבוע של פרל ג'ם: Hail Hail, Brain of J. שירי השבוע בכללי:Alice in chains - love hate love אליס+ פרל- אלון (לבד) איזהה שיר. אלבום השבוע של פרל ג'ם: טאן וריוט אקט אלבום השבוע בכללי: דירט מש'ו טוב שקרה השבוע: הורדתי מלא משחקי נוסטלגיה כאלה כמו דייב..ומצאתי שטר של 200 ש"ח ברחוב. מש'ו מבאס שקרה השבוע: שביתה רק לארגון המורים. סרט\תוכניות\ספר השבוע: במרחק נגיעה. מתחפשים?! בטח, אני וחברות..לחילזנות...בכוונה השנייה..חיל של זונות..נו אני צריכה להסיבר מפורט כדי שזה ישמע טוב.. אם יהיה מפגש,תבואו:)?! נראה.. אני רוצה לשתף אותכם באהבה שלי: http://www.youtube.com/watch?v=3SLV6LEZbLI

nothingman1

New member
מאיפה יש לך גירסה משותפת עם אליס?!

או שהורדת את זה וכתבו שטויות בפרטים של השיר, או שיש ברשותך דבר שאני מאוד רוצה...!

an li shem

New member
זה שטויות..

רק אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת הבנתי שזה לא שיר של שניהם..סתם השיר הזה מושמע ביוטוב תחת השם של פרל ואליס..באמת די דפוק מצידי זה לא הכי נשמע כמוהםץ...אבל שיר יפה בכל זאת..של דאונפייס ארו משהו כזה..

PhonyLight

New member
.

שיר השבוע של פרל ג'ם: smile שירי השבוע בכללי: smile אלבום השבוע של פרל ג'ם: No Code אלבום השבוע בכללי: No Code מש'ו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי, יומולדת מש'ו מבאס שקרה השבוע: נגמר הטיול שנתי סרט\תוכניות\ספר השבוע: ספר- הנסיך/ ניקולו מקיבאלי. סרט- באולינג בקולומביין. תכנית- צבי הנינג'ה מתחפשים?! כן.אני חייב רעיון. תעזרו לי אם יהיה מפגש,תבואו:)?! לא יודע

I am Cornholio

New member
קאמבק!

שיר השבוע של פרל ג'ם: לא שמעתי פרל ג'אם השבוע שירי השבוע בכללי: רוד טריפין של רהצפ אלבום השבוע של פרל ג'ם: ראה שיר השבוע של פרל ג'אם אלבום השבוע בכללי: קליפורניקיישן של רהצפ מש'ו טוב שקרה השבוע: שומדבר מיוחד מש'ו מבאס שקרה השבוע: כנ"ל סרט\תוכניות\ספר השבוע: התא - ג'ון גרישם (ספר) מתחפשים?! ברור אם יהיה מפגש,תבואו:)?! תלוי מתי הוא יהיה כי אני טסה למשלחת לפולין:-|

adiinchains

New member
../images/Emo149.gif

שיר השבוע של פרל ג'ם: Corduroy, Love Reign O'er Me שירי השבוע בכללי: Damien Rice - Older Chests Fiona Apple - Not About Love Otis Redding - Sittin' On The Dock Of The Bay מש'ו טוב שקרה השבוע: התחלנו לעבוד על התפאורה להופעה של פורים בקיבוץ וזה ממש כיף! מש'ו מבאס שקרה השבוע: 65 בהיסטוריה..ומה שיותר מבאס זה שצדקתי בהכל! המורה שלי אמרה לי שפשוט כתבתי קצר מידי.. סרט\תוכניות\ספר השבוע: Little Miss Sunshine סרט ממש חמוד מתחפשים?! ממ אולי..רצינו אני ועוד 2 חברות מהקיבוץ להתחפש יחד אבל לא מצאנו למה..אז עכשיו כל אחת מתחפשת לבד ואין לי רעיון.. אם יהיה מפגש,תבואו:)?! אני בספק...

למעלה