סיכום שבועי

Dark chocolate

New member
../images/Emo146.gifסיכום שבועי../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? מישהו שהייתם רוצים להרביץ לו השבוע? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לזרוק
על מישהו בפרצוף מהפורום...

Dark chocolate

New member
נו מה נסגר?

למה אתם מתעצלים לענות? מצדי תחרבשו תשובות כאילו אין מחר אבל לפחות תראו קצת רצינות..
טוב נו, בכיף שיהיה לכם.

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifצודקת...

אני ישנתי עד איזה 7,לכן לא הייתי פה. אבל מי שקורא לפחות או נכנס,תענו!

Woman Of Cat

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?בוא נזרום מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?NEVER LET YOU GO תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם?בבית סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?לא היה מה לראות מישהו שהייתם רוצים להרביץ לו השבוע?לטלוויזיה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-להיות חולה... משהו שהרס לכם את השבוע-חולה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לקבל הצטיינות?! מסר לאומה-תהיו בריאים
ואתם מוזמנים לזרוק
על מישהו בפרצוף מהפורום...מי שרוצה שיהנה

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?רוצה אל החופש.. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?הלילה יעבור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיוידי של ההופעה של ריטה one
בילוי השבוע שלכם?-אממ במוצ"ש שעבר שביליתי עם שורטי והיה מדהים..וגם הערב היה כייף
סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?-השיר שלנו מישהו שהייתם רוצים להרביץ לו השבוע?-אממ היו כמה אנשים... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הבגרות בתנ"ך ובמתמטיקה משהו שהרס לכם את השבוע-החרישה לבגרויות ומצב רוח לא משהו.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור עוד שבוע ויגיע המפגש עם נינט בע"ה מסר לאומה-תהנו מהחיים.. ולא זורק על אף אחד

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifעונה../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?אתה הכוכב מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?וואי. חרשתי השבוע על מלא שירים
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר-"שעות מתות" של אורי אדלמן בילוי השבוע שלכם?הופעה של הבית ספר:S סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?חיים שלי/פלוריסיינטה..כמו תמיד. מישהו שהייתם רוצים להרביץ לו השבוע?לאיזה סייעת/מורה אחת בבצפר
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-בצפר. משהו שהרס לכם את השבוע-יום חמישי.הכל. בגלל המורה הפלוצה הזאת ובגלל ששתי חברות שלי הלכו מכות=\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור
מסר לאומה-מה שצריך לקרות קורה... ואתם מוזמנים לזרוק
על מישהו בפרצוף מהפורום...למיכאל. חחחחח סתם

למעלה