סוף שבוע!

../images/Emo146.gifסוף שבוע!../images/Emo146.gif

היי שלום מה נשמע D: הטיול היה מגניב ברובו, חזרתי פצועה ממש בקטנה וחיה. בעיקר חזרתי פצועה נפשית האמת, מהיתקלויות רבות מספור עם חרקים נוראיים...
אבל מצד שני יצאתי מחוזקת מקריאה מרובה בספר פו הדוב.
אני שמחה לראות שלפחות הפורום הזה לא הוחרב בהיעדרי.
קדימה,
סיכום שבועי
!
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן צמחונות וטבעונות אופנה אלטרנטיבית דוקטור הו וטורצ`ווד מתגייסים מטאל סרטים וקולנוע אוונסנס האח הגדול קינסיולוגיה
עשרת הפעילים (19) Fairywitch (20) BrowN EyeD GirL1 (31) LadySilkworm (33) MR Lordi (37) בתירח (38) feel the revenge (67) bachner1 (75) shirlapes (98) Brombit (159) אטומיק בייגל
דברים מעניינים שקרו פה השבוע
עלה נייטמייל חדש, לראשונה מזה המון זמן! (תודה להילה!)
גמר החולייה החלשה - הצביעו!
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - אתם מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, או שיש מגבלות? סוף שבוע קסום ושבוע מעולה!

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: Fantasmic שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Ensiferum - Victory Song אמן/אלבום השבוע: Ensiferum - Victory Songs משהו טוב שקרה השבוע: יד ושם משהו רע שקרה השבוע: 3 שעות תנ"ך...
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: יום העצמאות! ^^ ספר/סרט/סדרת השבוע: סאות' פארק! סרטון השבוע: - משחק השבוע: Battlefield Bad Company 2 +Assassin's Creed 2 המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? כלום
אחר: שאלת השבוע - אתם מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, או שיש מגבלות? ממש לא. אני יכול לישון רק בלילה. אין מצב שאני אשן פתאום בצהריים...

היויו

New member
מזמן לא עניתי

שיר/י השבוע של נייטוויש: לא שמעתי הרבה, אולי GLS שיר/י השבוע לא של נייטוויש: HAMMERFALL - LAST MAN STANDING אמן/אלבום השבוע:... קשה. אולי BESEECH משהו טוב שקרה השבוע: המשך הקעקוע!!! סופסוף רואים את החיבור בין הדמויות, את האינטראקציה, כבר ממש אפשר לדמיין את הסוף שלו ואיך הוא יראה. אני שמח. משהו רע שקרה השבוע: אני לא מספיק לעשות את כל מה שאני צריך בעבודה. זה לא טוב. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: לגמור את כל האתרים שאני צריך לסיים (3!!) , הרבה עבודה... ספר/סרט/סדרת השבוע: FRINGE!!! סרטון השבוע:נה משחק השבוע: אני לא משחק הרבה אבל קניתי מסך חדש (22"! יה!) וקיבלתי איתו את HALO2, אז כנראה שזה. המלצת השבוע: תקעקעו!!! ציטוט/י השבוע: ילד לאבא: אבא,אדם (מאדם וחוה) אהב את חמותו? אבא : לא בני, הוא חי בגן עדן. לא היתה לו חמות
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? TV אחר: שאלת השבוע - אתם מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, או שיש מגבלות? אני דוב. תנו לי לישון - אני ישן. כנראה ש3 שעות בלילה , לא כולן רצופות, עושות לי את זה.

Brombit

New member
3? איך אתה חי? ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif

העבודה שלך לא בריאה!

LadySilkworm

New member
סופ"ש נעים :)

שיר/י השבוע של נייטוויש: bare grace misery שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אממ הרבה, הרבה, כל הפלייליסט שעשיתי לי באייפוד ושמתי על "shuffle" אמן/אלבום השבוע: כל מה ששמעתי אפשר להגיד משהו טוב שקרה השבוע: אמ, אתמול הייתי במוזיאון בתערוכת גמר של הי"בניקים הנוכחים, אחרי המון זמן שלא הייתי וכמעט שנה אחרי שנגמרה המגמה ראיתי שוב את המורים שלי, והכל. וזהו. משהו רע שקרה השבוע: שבוע נוראי, עבר פשוט לאט, ומסריח, והמזג אוויר עושה לי ממש רע. הייתה לי היתקלות ממש לא נעימה עם מישהי שפשוט, אמ, גרמה לי להרגיש ממש רע, ועבודה קצת מעצבנת, ועוד כל מיני דברים. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: שיהיה טוב יותר מהשבוע הזה, וקצת שקט לראש. וחרדות הן שהשבוע יהיה עוד סיוט. ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט- ראיתי ביום ראשון סרט שעוסק במלחמת העולם השנייה, סרט צרפתי, בהוט פריים, והוא היה ממש נחמד. ועכשיו ראיתי שני פרקים בחינם של "דם אמיתי" והסדרה ממש נחמדה. אם שמים את הסדרה מול סרטי דמדומים למינהם [טוב, השניים שיצאו], אז הסדרה לוקחת, לדעתי. סרטון השבוע: אין משחק השבוע: סוליטר המלצת השבוע: AIR, ושינה טובה. וגם לנסות לא לקחת כל דבר ללב.. ציטוט/י השבוע: אין תמונת השבוע: מחר אני אצא לצלם, אז תהיה לי מה אתם שומעים עכשיו? nothing אחר: התיקיית סרטונים שלי בלפטופ שוקלת 63.2 ג'יגה, ואני עוד תוהה למה המחשב מתחיל להיות איטי כל כך.. שאלת השבוע - אתם מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, או שיש מגבלות? תמיד חשבתי שאני מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, אבל התברר לי שאני לא. בבתים אחרים יכול לקחת לי זמן, תלוי כמה אני עייפה. אבל בטירונות ובקורס נניח הייתי נרדמת ישר כשנכנסתי לישון. ככה סתם באמצע היום בהפסקה או משהו אני לא יכולה, בנסיעות ארוכות באוטו לא, בנסיעות ארוכות באוטובוס קצת. וואו אני כותבת ממש הרבה שטויות P:.

:)

משהו טוב שקרה השבוע: שיעור נהיגה אחרי הרבה זמן (רק שהוא היה גרוע), הימימ והאוס חזרו, היה נחמד רוב הטיול. משהו רע שקרה השבוע: החרקים בטיול, הקור בלילה הראשון כשבמקום לישון פשוט רעדתי כל הלילה, עדיין אין לי אתר במחשבים, ועוד לא סיימתי את הדוחות בביולוגיה. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
שיהיו שיעורי נהיגה טובים ותאריך לטסט
לסיים בהצלחה את האתר המחורבן
ואת כל הדוחות בביולוגיה
זיקוקים! D::::::::::::::::::::::::::::
זה כבר כמעט סוף החודש, אולי כבר יודיעו לי מה השיבוץ שלי לש"ש? *-* ספר/סרט/סדרת השבוע:
פו הדובבבבבבבבבבב/ א. א. מילן /
ראיתי "אדם בן כלב" ביום השואה, זה הטריד אותי. /
בינתיים הספקתי לראות פרק 1 מתוך 2 של פרנטהוד שיש לי, האוס והימימ. היום אם יהיה לי זמן (אני אמורה לעבוד ממש הרבה על האתר
) אני אראה גם הטופ מודל, אבודים, עוד פרנטהוד ואני ממש רוצה גם באפי ואנג'ל. אה, בעצם לפני הטיול ראיתי גם באפי ואנג'ל. אה כן, ובנסיעה לטיול ראיתי עם הילה שני פרקי באפי באייפוד.
המלצת השבוע: קיאקים D: אממ אם הולכים לישון בשטח בשק"ש - להביא מזרון שטח (יש לי כזה בבית ולא חשבתי על לקחת), להתלבש ממש חם גם אם נראה שבתוך השק"ש ובתוך האוהל חמים
פשוט הפקתי כל מיני לקחים מהטיול הזה אבל לא תהיה לי הזדמנות ליישם אותם!
ציטוט/י השבוע:
מישהו: יש פטל? ילד: זה אקמולי מהול.
המחנכת, באמצע ההליכה: יו, זה אירוס אחר הצהריים!!!
ילד לוקח מלפפון ממש גדול: אני אקח את זה אליי לאוהל. ~ילדאחר~, בוא לאוהל!
מורה 1
: מורה2
ואני הולכות לישון כפיות. ביום היא איתכם, בלילה היא שלי!
ילדה: אני מתחילה לאבד מצב צבירה.
ילד (*כל* הזמן
): יה! רואים ת'ים!
"בוס!" (ביום השני של הטיול המדריכה גרמה לנו לשחק משחק שבו בכל פעם שאומרים מספר צריך לומר אחריו "בוס", ואם לא אמרת ומישהו אומר לך בוס, הוא נותן לך משימה כלשהי. בסופו של דבר לא ממש התבצעו משימות, רק אמרנו "בוס" כל הזמן
) תמונת השבוע: תמונה אקראית מהטיול, עוד לא העברתי למחשב :X מה אתם שומעים עכשיו? Isis And Osiris - Ayreon אחר: היו לי כל מיני דברים לומר, ועכשיו כבר אין לי
שאלת השבוע - אתם מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, או שיש מגבלות? יש מגבלות. P: קודם כל, בכל מקרה קשה לי לישון לא במיטה שלי. לרוב יקח לי זמן להירדם, אני אתעורר במהלך הלילה ואני גם אתעורר מוקדם בבוקר. (זה גם קורה לי לפעמים כשאני ישנה במיטה שלי אבל עם חברה) אם אני ממש עייפה זה יעזור לי לישון מן הסתם, אבל עדיין לא בטוח שמה שכתבתי קודם לא יקרה. וגם אם, נגיד, אני ישנה באוהל כשמתחתיי אבנים קטנות (למרות שמצאתי שקע מושלם באדמה לברך
) וליד יש אוהל של ערסים שממש מרעישים ושומעים מוזיקה מזעזעת עד לא-יודעת-איזו-שעה, וקפוא בחוץ עד כדי רעידות בלתי נשלטות כל הלילה, אני לא אשן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
התחיל פתאום ממש לגרד לי באחת העקיצות

shirlapes

New member
../images/Emo133.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: the siren שיר/י השבוע לא של נייטוויש: the prodigy - jericho, music reach אמן/אלבום השבוע: prodigy - experience משהו טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר
משהו רע שקרה השבוע: שהוא התחיל
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: חופשששש!!! וגם מקווה שכבר יגיע לי המשלוח מחו"ל ספר/סרט/סדרת השבוע: "רוסית בהנאה"
סרטון השבוע: סוף סוף, אחרי פאקינג 7 שנים, שיר חדש למליסה אוף דר מור: http://www.youtube.com/watch?v=qSn-K8JhrvM משחק השבוע: super street fighter 2 turbo HD remix. אומג, הוא הרבה יותר קשה מסטריט פייטר 4! הרבההה יותר קשה! המלצת השבוע: ים. מה אתם שומעים עכשיו? את הטמבליזיה ברקע והשיר החדש של מליסה אחר: אין לי אוכל בבית ואני רעבה רצח. נכון שזה נשמע כיף?
שאלת השבוע - אתם מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, או שיש מגבלות? הלוואי. במיטה שלי אני בקושי מצליחה להרדם.

בתירח

New member
../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: Nymphomania fantasia שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Home - Breaking Benjamin אמן/אלבום השבוע: כולם יודעים את התשובות של קוואמי. משהו טוב שקרה השבוע: שיחה מדהימה עם מישהי שהייתה חברה הכי טובה שלי שנה שעברה ורבנו ולא דיברנו יותר משנה משהו רע שקרה השבוע: תחושות מסריחות כל השבוע תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: מתכונות חשובות ראשונות במת' ומחשבת, ויום העצמאות שעדיין אין לי מושג מה אני עושה ספר/סרט/סדרת השבוע: "סיילנט היל", סימפלי גאוני. סרטון השבוע: "נקבות מטומטמות", גאונות לשמה או טלפון של ליידי גאגא כי זה פשוט כל כך אידיוטי ומזעזע שחובה לכל אחד לראות D: משחק השבוע: אמ... נבר? המלצת השבוע: תמיד לתת לאנשים הזדמנות, כי אחרת פשוט מפספסים. מה אתם שומעים עכשיו? ימים ריקים של קוואמי אחר:
שאלת השבוע - אתם מהאנשים שמסוגלים לישון בכל מקום ובכל מצב, או שיש מגבלות? אני יכולה לישון מצוין בכל מקום חוץ מבמיטה שלי ובבצפר, ולקום עם כאבי גב בכל מקום.

למעלה