קונג-פו 15.01.03
פששששששש!!!! היו 3 שיעורים פשוט מצויינים!!!!!!
שיעור של 18:00 המורה אמר לי שתלמיד מסוים עביר ברכה, את עבודת המיקוד בהתחלה ויוביל אותנו למקום השיעור, ובסוף יעביר עבודה פנימית, ושאני אחראית על הזמן באמצע. טוב, לקח לי זמן להתאפס, ואז הבנתי ממנו שיש כאן שלושה משלימי שלב 5, ושלושה משלימי שלב 2. אוקיי, הרעיון היה להצמיד משלים שלב 5 למשלים שלב 2, ושהמשלים שלב 5 ילמד את משלים שלב 2 לעשות קרב מסומן עדין. סבבה. העברתי טרום חימום+חימום מהיר וכיפי, ואז הנחתי את 6 להיות בזוגות. כל משלים שלב 5 היה אמור ללמד את משלים שלב 2 לדעת לעשות קרב מסומן עדין! cool!!!! היה אחלה! מאד נהניתי!! התלמיד העביר בסוף השיעור עבודה פנימית מצוינננננתתת!!!! לסקור את הרגשות שלנו, המחשבות שלנו ועוד. אני מאד אוהבת איך שהוא מדריך. הוא משדר המון שלווה, רוגע וביטחון. זה ממש מוסיף להדרכה ומחזק אותה. הייתי שמחה אם הייתי מצליחה לשדר בהדרכות שלי את אותו הדבר. אני אנסה בהזדמנות להדריך בטונים אחרים, מקצב אחר וכו´.
שיעור של 20:00 עבדתי עם תלמיד על טכניקה שלמדנו בשיעור של יום שבת, שעוסקת בסעיף של הגנה עצמית. גם אני וגם הוא צריכים להשתפר בנושא הזה של הגנה עצמית, כחלק מהדברים שצריכים לדעת בדרך לחגורה צהובה. זאת טכניקה של הסטה עם שתי הידים, משיכה על ידי יד אחת, ונתינת מרפק ללסת. very cool. תירגלנו את זה בסביבה של קללות, דחיפות, מכות, וכו´. היה מאד מלמד!!!!!! היה כיף!!!!!!! המורה העביר עבודה פנימית מצויינת שכללה בין היתר מחשבה עוזרת, מחשבה לא עוזרת, בהקשר של רצון. למשל, אנו רוצים לא לאכול, אבל מזינים לעצמנו מחשבות שאנו כן רוצים לאכול את זה. או אנו רוצים לרוץ, אבל יש מטרה אחרת שיש לנו והיא ליהנות, ואז אנו לא רצים אלא נשארים בבית. הוא נתן שתי אפשרויות לעבודה: שינוי המטרה (הוא קרא לזה הסטת המטרה אם איני טועה), או שינוי המחשבות. הוא הדגיש שהוא לא ממליץ לעשייה כזו או אחרת, והוא רק נותן לנו כלים לעבודה. שיערתי שהוא אומר את זה כי אולי מישהו חש התנגדות לעבודה הפנימית, כי המישהו הזה חושב בטעות שבן ממליץ על דרך זו או אחרת
בסוף השיעור או באמצע השיעור עשינו קרבות. ממש ממש ממש נהניתי!!! יצא לי לעשות קרב עם שני תלמידים (בנפרד), ועם שניהם השתמשתי באותה טכניקה של לתת להם סתם מכה עם הרגל (להעסיק אותם עם הרגל שלי), ובמקביל לבוא ולתת להם אגרוף לפנים. זה היה כיף שזה הצליח!!! בהתחלה חשבתי שהם נתנו לי לעשות להם את זה (מתוך רחמים?!), אבל אחרי שדיברתי איתם אחרי השיעור, הבנתי שהם לא נתנו לי לעשות להם כלום (והתלמיד בכלל היה מופתע מהמכה), וזה רק השופט הבן אלף שלי שמזיין את השכל חה חה חה ממש זיין שכל לא מהעולם הזה!!!!
איזה קשקשן הוא יא אללללללה!!!!!!!
אחרי השיעור של 20:00 שיחקנו פרה עיוורת! היה כיףףףףף!!!! אני מאאאאד אוהבת את הקבוצה של רביעי 18:00 ורביעי 20:00! יש חיבור מאד טוב בין כולם!!! הלכנו לנקודת המפגש. הסתכלתי בשעון והיו עוד כמה דקות. התחלנו לרוץ לנקודת המפגש והיה לי ממש כיף לרוץ!!! (יההההה) עד שהתחלתי להרגיש את הנשימה, והתחלתי להזין את עצמי במחשבות לא עוזרות
(זה קשה, זה קשה). חה חה.
שיעור של 22:00 המורה הנחה שכל אחד ינחה את עתצמו בעבודת מיקוד שהוא מכיר, עד לפינת הרחוב. אני הנחיתי את עצמי בליהנות מהשיעור, וכחלק מזה רצתי עד לפינה. בדרך אמרתי לעצמי: זה קל! זה קל!. שני תלמידים גם רצו, והסתבר שנתנתי להם כנראה מוטיבציה לרוץ. בשיעור עצמו, עבדתי על קאטה מספר 1, חצי קאטה מספר 2, ורוב השיעור עבדתי על קאטה מספר 3. תירגמתי גם את הקאטה לכתב, שזה היה מאד מועיל עבורי, וגיליתי דברים חדשים על הקאטה. בסוף עשינו קרבות, ובקרב אחד שעשיתי עם תלמידה היינו אמורות להכאיב אחת לשנייה בקצת, באופן שנגיד כזה "איייי", אבל שלא נעשה נזק אחת לשנייה. נתתי לה ממש בתחילת הקרב אגרוף לפנים, וציפיתי לשמוע "איייי", ולא שמעתי "איייי" וזה בילבל אותי, כי היה נראה לי שזה חזק מה שנתתי, ובגלל הבלבול והעצירה, לא שמתי לב וקיבלתי ממנה אגרוף לפנים (שנחת על חלק מהעין שלי) שהביא אותי להגיד "איייי"
חה חה חה! פחדתי להכאיב יותר מידי, ואני אשמח לבדוק בהזדמנות עוצמות שלי, בשביל לדעת מתי מכה שלי נותנת "אייייי"