עברתם שיעור מעניין? ../images/Emo185.gif ../images/Emo113.gif

עברתם שיעור ביוגה? בתפירה? במחול? בצ´וקמוקו?
, בספרות, או בכל דבר אחר? שתפו אותנו לגבי השיעור שעברתם

MsPiggy

New member
כרגע הפסקתי לקחת אותם...../images/Emo13.gif

בגלל שאני עוד מעט מתגייסת - אז אחרי הטירונות אני אמשיך, אבל אני יודעת כבר לנהוג... למרות שטסט שני לא עברתי (די בטוחה שזה מסר מהיקום לנהוג יותר בזהירות). מה איתך?

deep ocean

New member
../images/Emo13.gif אה, מגניב כבר עשיתי טסטים!

אני בטוחה שתעברי את הטסט כשתהיי מוכנה לזה
מה איתי? אני ממשיכה ליהנות משיעורי קונג-פו ואמנות היכולת (את עדיין לומדת אמנות לחימה?), לצמוח ולהתפתח בכיף
אגב, מתי את מתגייסת? (תאריך), ומה את עושה עד לגיוס? (איך את מנצלת את הזמן)

MsPiggy

New member
13.1

וביינתים - למדתי קונג-פו וקרב מגע, אתמול היה השיעור האחרון של קרב מגע שלי (היה כיפי). וקיבלתי אינטרנט מהיר אז התחלתי להוריד פרקים של באפי מהאינטרנט - ועכשיו עברתי להוריד סרטים מהאינרנט (יש המלצות?) ואוי - שאלה קטנה, נראה לי שהיא תתאים לכאן...(שמתי אותה גם בפורום רייקי) אני מנסה כבר כמה זמן לתקן מצב של פריקה בלסת שיש לי, אבל הבעיה שאני כל הזמן מרגישה שהלסת חוזרת למצב הקודם שלה, ואז בבוקר אני שוב פעם מתעוררת עם רעשים - עושה רייקי כדי להחזיר אותה לאיפה שהיא הייתה אתמול בלילה וממשיכה... מה לעשות?

deep ocean

New member
cool!!

את מתכוונת להמשיך בשיעורי קרב מגע וקונג-פו אם תוכלי מבחינת זמן? במה את רוצה לשרת בצבא? (יש תפקידים שיוכלו לאפשר לך להמשיך ללמוד אומנות לחימה) את מתרגשת לפני הגיוס? אני גם התחברתי לאינטרנט מהיר
פריקה בלסת...מה זה אומר? שהלסת זזה? או שבלילה את חורקת עם השיניים?

MsPiggy

New member
אני לא אוכל... אני מתגייסת למודיעין

וכבר אמרו לי איך היציאות הביתה ואני אהיה בבסיס סגור... פריקה בלסת - הלסת שלי זהה מהמקום ועכשיו היא עושה רעשים כשאני פותחת וסוגרת את הפה

deep ocean

New member
גם אני שירתתי במודיעין

והאמת היציאות היו 10-4, אבל אם הייתי אז לומדת קונג-פו, הייתי בטוח ממשיכה לבוא לשיעור אחד לפחות ב-4 ימי החופש. בקשר ללסת, אין לי מושג מה עושים במצב כזה.

חה חה חה...../images/Emo6.gif

איזה קטעים ולי היה צו ראשון ב13.1!!!! אז זה אומר שיכול להיות שראינו אחד את השני ענבל!
ד"א מזמן לא דיברנו, מה שלומך? נמחקה לי הרשימה באי סי קיו, מה המספר אי סי קיו שלך? באהבה, עידו

MsPiggy

New member
14459147

חזרתי עכשיו מהשבוע הראשון של הטירונות
(אני במחנה 80 - ועוד במגורים!) (והידעתם שיש מושב בשם טל-שחר?)

גם אני הייתי שם בערך....

בתש"ח
חה חה חה ובאוהלים, אחלה בסיס שיעבור בקלות ובהצלחה אוהבת אני

MsPiggy

New member
טוב סיימתי טירונות ../images/Emo13.gif

היה כיף - היום חזרתי, ובגלל שכל הפלגות בנות עוזבות לא היה מי שיעשה תורנות מטבח... אז שמו בנים לעשות תורנות מטבח... וזה היה מאוד מצחיק

seeyou

New member
להוריד סרטים ?../images/Emo66.gif

איזה סוג אתה מעוניין?לאיזה גיל?

למעלה