שיטת טבעוני

העוגיות

New member
../images/Emo145.gifשיטת טבעוני

ביקרתי היום אצל נטורופתית גם לצורך טיפול וגם וצורך הורדה במשקל, ולאחר איבחון שלה היא רשמה לי אוליגוטיב של טבעוני, בנוסף לעצות התזונתיות שקיבלתי. מישהו שמע על טבעוני? מכיר את שיטת האוליגוטיבים? אני נתקלתי בזה היום לראשונה, ואני חייבת לציין שאני קצת סקפטית, כי זו פעם ראשונה שאני שומעת על החברה ופעם ראשונה שאני שומעת על שיטת הטיפול הזו.

nadaval56

New member
לפני שבועיים דיברתי איתו...

אני עדיין לא יכול להסביר בדיוק מה זה אבל אני יכול כבר יותר לנסות...
: שיטת טבעוני היא שיטה שבה "דוגמים חומר" (ציטוט מדוייק מפי ד"ר טבעוני) ובעצם משתמשים בכמות זעירה מאד של חומר. יותר מהומיאופתיה, כך על פי הדוקטור. בשיטה זו, לא נותנים ברזל / B12 / כרום / תוספי תזונה אחרים, אלא חומרים שנותנים שדר / תדר / הוראת הפעלה לגוף שיספוג/ יקלוט / יפעיל את החומרים הנ"ל באופן יותר טוב. כך: יש חומר בכמות מזערית שנותן מסר לתאים לספוג, לקבל ולנצל יותר B12, יש חומר אחר שעושה כך לגבי הברזל וכו' וכו'. אגב, את כל זה היה צריך לחלוב ממנו. כל שאלה שניסיתי לשאול מעבר לכך הוא טען שאני קרוב מאד לחשיפת הסוד המקצועי שלו. לי זה נשמע עדיין שאני רחוק מאד מלהבין משהו בשיטה ובוודאי שלא לייצר את המוצרים באופן מתחרה... אגב, הוא נראה אדם בריא, טוב ושמח. מי שמאמין - שיקבל. מי שלא - לא. (אני עוד לא החלטתי..). בכל אופן, לא נראה לי שניתן למצוא יותר חומר מהמעט שנתתי פה, ולא הייתי דוחה את זה בשתי ידיים.

primavera 1

New member
שיטת טבעוני

אני משתמשת באלגוטיבים למטופלים שלי והתוצאות מדהימות ממש! בהצלחה!

למעלה