סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo145.gifסיכום שבועי../images/Emo28.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום

sivosh

New member
עונה-מקווה שהפורום יתחיל להתעורר מתרדמת

הקיץ שלו
משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בהפלגה של שבוע ברודוס ובאלניה- היה פשוט כיף מדהים, חופש, ים הכל הכל הכל. חברות שסימסו לי שהן מתגעגעות- היה כיף לקבל את ההודעות. משהו רע שקרה לך השבוע:צריכה לחזור לשגרה, צריכה לעשות עבודת סוף קורס(מהשנה שעברה) וחייבת להגיש את זה בראשון הקרוב, ואין לי מושג איך להתחיל!!! :/ מצאו את רוז אמן / להקת / שיר השבוע: כל שירי הקלאבים למינהם, שושה, אגא דו דו דו מי עושה קפה!? סרט / ספר השבוע: מבול של צרות ראינו באוניה והיה ממש מצחיק מאכל השבוע: כל מה שאכיל- כמה אוכל יש...... התחדשות השבוע: הרבה מתנות-לעצמי!! נעלי אולסטר, צמידים, שעון, שרשראות, מגנטים ועוד ועוד תמונת השבוע:זה תמונת שקיעה מיוון, קשה לראות אבל גם רואים את העיר העתיקה שם ציטוט / מילת השבוע: יווווווו איך אנחנו מתנודדים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את העבודה שיש לי להגיש, ולבנות מערכת לשנה הבאה. שבת שלום

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo214.gif

תתחדשי ילדונת. כמה דברים קנית!!! [מקנאה
]
מבול של צרות גם ראיתי לא מזמן. זה המחיש לי קצת את הסיפור של נוח שעד אז נראה קצת לא מציאותי.
שבת שלום יקרה.

yaeli20

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

איזה כייף לשמוע שעשית חיים!! תמונות יתקבלו בשמחה
בהצלחה עם העבודה!

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo2.gifמתעוררת

משהו טוב שקרה לך השבוע:
טיפול אנרגטי מצוין.
שיחה עם המטפלת שלי ששיחררה אותי מאוד.
שיחה עם חברה אל תוך הלילה.
חברה שמתחתנת בקרוב הגיעה לבקר וריגשה את כולנו. משהו רע שקרה לך השבוע:
מישהי שאני רוצה לדבר איתה ולא יודעת איך. אמן / להקת / שיר השבוע: No Air-Jordin Sparks & Chris Brown
סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע:
פשטידה של אבא.
טוסט. התחדשות השבוע:
קרם גוף.
סבון מוצק לפנים. תמונת השבוע: הכל עשוי מאוכל!!! [תגדילו את התמונה ותראו. זה מדהים] ציטוט / מילת השבוע: But how do you expect me To live alone with just me Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe [No Air-Jordin Sparks & Chris Brown] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
ליסוע עם התיכון לכותל.
טיפול. שבת של שלום.

MoRoSH11

New member
עדיף מאוחר וכו'

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבודה-כן זה טוב (עדיין) משהו רע שקרה לך השבוע:- לא זכור לי משהו אמן / להקת / שיר השבוע: עייפתי- נורית גלרון
סרט / ספר השבוע: דיוקן הונגרי/אורלי קראוס מאכל השבוע: לא זוכרת משהו מיוחד התחדשות השבוע: כלום תמונת השבוע: אין עכשיו ציטוט / מילת השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיחהיה טוב שבת שלום

למעלה