אוף מאוחררררררררררר
דבר טוב שקרה השבוע: שיפרנו את הקומונה בכמה דברים, ניגנתי בסופ"ש
דבר רע שקרה השבוע: יובש מזעזע בידיים (שרק ילך ויחמיר כמובן), עדיין מצוננת
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
מחר אבא נוסע ליפו לעבודה אז אני נוסעת איתו באוטו במקום באוטובוס D: אמנם צריך לקום איזה שעה יותר מוקדם, אבל זה יותר נוח מאשר אוטובוסים וזה אומר שיהיה לי זמן להירגע בקומונה לפני שאני הולכת לביתנוער או לחלופין - יותר זמן עבודה בבוקר.
שיהיה טוב.
שיהיה כיף בסופ"ש (סוגרים)
שהפנינג חג הסיגד ילך טוב
שיהיה אינטרנט בקומונה
מאכל השבוע: מרציפן, חלב סויה (אמא קנתה באופן פחות או יותר חד פעמי אז זה היה מרגש
), מיץ שקדים (רוזטה) - זה גאוני!, כדורי שוקולד שבנות מהקומונה הכינו, שעועית ירוקה של בית שהייתה ממש טעימה.
התחדשות השבוע: סווצ'רט של קדימה P: (הרעיון שלו די דבילי אבל מילא. זה חביב בערך.

)
ספר השבוע: גלגולי לשון/גיא דויטשר. (בסופ"שארון הבא שאענה זה כבר יהיה ספר אחר! מבטיחה!)
סרט/סדרת השבוע:
הימימ (גם עונה 1! ההורים שלי התחילו לראות סוף סוף וראיתי איתם), הטופ מודל, האו.סי, מאסטר שף, חיים אחרים. לא יצא פארנטהוד והאוס.
תגלית השבוע: כל יום אני לומדת ומגלה דברים חדשים, קשה לתפוס משהו ספציפי.
תמונת השבוע: עברתי היום על מלא תמונות ישנות של המשפחה (בעיקר שלי
) כדי למצוא תמונת ילדות שלי לקחת לקומונה, ללוח ימי ההולדת. הייתי כזו חמודה כשהייתי פיצית.
שאלת השבוע - לאיזה תחביב ישן שלכם הייתם רוצים לחזור? פסנתר. ודווקא שלשום פתאוםםםםםם ניגנתי! ראינו טלויזיה, והיה פרומו ל"חיים אחרים" שברקע שלו התנגנה יצירה מהפסקול של הסרט אמלי - היצירה היחידה שידעתי בע"פ בשנים האחרונות ושניגנתי די הרבה. דקה אח"כ הייתי ליד הפסנתר עם התווים של זה.
אבל לא היה לי נעים לנגן ואולי להפריע לשכנים עם ילדים קטנים בערב, אז דחיתי את החשק וניגנתי שוב רק היום. הייתי גרועה ברמות, ולא השקעתי המון, אבל היה נחמד לשבת שוב מול הפסנתר. לנגן משהו שניגנתי הרבה עד לפני כמה חודשים, ולמרות שבקטעים מסויימים הראש לא זכר ולקח זמן לקלוט מה בדיוק אמרו התווים, הידיים זכרו בדיוק מה בא הלאה. אין כמו התחושה הזו, לא משנה כמה אני גרועה. עוד משהו שהיה מגניב לחזור אליו זה התעמלות קרקע. P: ממש אהבתי את זה כשהייתי קטנה, למרות שתמיד הייתי בטטה, לא בכושר ומחוסרת שרירים.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישארון 2.0
אני סוגרת שבת הקרובה. לאחרונה כבר אין לנו ממש אינטרנט בקומונה... מקווה מאוד שכן יצא לי לקפוץ לבקר, לקרוא ולכתוב קצת. כך או כך, אני סומכת עליכם לא להיעלם גם אתם בזמן הזה. תפתחו שרשורים, תגיבו להודעות, אל תמותו! נתראה בעוד שבועיים (באופן רשמי, מקווה שלפני). שיהיו לכם שבועיים קסומים! אני אתגעגע