ט"ו בשבט שמייח

nutmeg

New member
../images/Emo145.gif ט"ו בשבט שמייח

נו? יש לכם
ביד אחת ו-
ביד השנייה? כוווולכם כבר באיזה אירוע נטיעות?? yaright!! בכל מקרה - בוקר טוב לכם, יום כמו שאני אוהבת בחוץ אפרפר עם גשם עדין לפרקים. הכל טרי ורענן ואין אוטובוסים!

RogerW

New member
../images/Emo143.gif ט"ו בשבט עייף...

היום קמתי מוקדם.. ואני הולך לנטוע כמה עצים... אבל אין לי עצים.. אז אני לא אלך לנטוע שום עצים... אז יוצא שקמתי מוקדם ככה סתם... ואני עייף.. ולא יכול לישון... אז... אלך לנטוע עצים....
ט"ו בשבט שמיייח...

אלף, נוטמג

אני לא מבינה מה כל כך משמח בזה שאין אוטובוסים. חשבתי על זה כמה דקות. לא מבינה. שנית, רוג´ר, לא צריך לנטוע ממש עץ. אפשר ללכת למשתלה, לקנות איזה יחור קטן ועלוב, להשקיע אותו בפיסת אדמה ליד הבית, להשקות אותו פעם אחת, ולהיזכר בט"ו בשבט הבא ששכחת להשקות אותו כל השנה. בשבילי זה עובד.

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר עייף ונחמד...

אני עדין עם קטעים מההופעה בראש (וגם עם כאב ראש אבל לא נורא).. ואי מתה מעייפותתת....

../images/Emo42.gif בוקר טוב

לא הלכתי לישון... ואף אחד לא זוכר שהיום זאת היומהולדת של הכנסת שלנו ? .....

maayan15

New member
אולי פשוט..

אף אחד לא רוצה לזכור?!?
(סתם בצחוק..
) מעיין <ההודעה הנ"ל שימשה כבדיקת חתימה חדשה בלבד!>

leeloo

New member
בואו לצ´אט!

ובשביל עידן - היכנסו לצ´אט! אני אפסיד את הנטיעות בבסיס בגלל הקורס, והאמת שאני די שמחה.. כל עניין הנטיעות קצת פרח מהמסורת השנתית שלי מכיתה ט´, כשבפעם הראשונה, במקום לנטוע, מכרנו שתילים מבית לבית, וזו הייתה חוויה נהדרת. אני זוכרת איך אני וחברותיי היינו מתאספות יחד, מוציאות את ה
מהאריזה שלו, תופסות אותו ביחד ומכניסות אותו לבור שלו... ואז היה לנו איזה נאום נחמד, וידענו שזה השתיל שלנו שיהיה בתקווה ל-
יפה ופורחת. כמובן שהוא מת אחרי זמן קצר כי אף אחד לא דאג להשקות אותו במיוחד.. אבל העיקר הכוונה..

De-Panther

New member
טו בשבט שמח ובוקר טוב לכולכם!!../images/Emo42.gif

התעוררתי(בעשרים ל5) חזרתי לישון התעוררתי(בעשרים ל6) ואז ניסו לגרום לי לצאת מהמיטה ולא רציתי ואז יצאתי מהמיטה כי הייתי רעב ואז שאלתי את אבא שלי לאן נעלמו המכנסיים שהיו לי על הכיסא ולמה יש מכנסיים אחרות במקום ואז הוא אמר לי שבבוקר אמרתי שאני רוצה ללכת לצעדת טו בשבט ואז הבנתי שהם דיברו איתי בזמן שישנתי... ואני שונא את זה!! ואז שאלתי אותו למה הם מאמינים למה שאני אומר מתוך שינה... בקיצר אחרי השיחה ירדתי למטה ואז אכלתי וראיתי טלויזיה ואז עליתי למעלה ומאז אני פה
יום שבת נחמד בסופו של דבר

maayan15

New member
../images/Emo6.gif

תגידו, מה יש לאחים גדולים?..למה הם כ"כ מטומטמים?.מפגרים?..אלימים?..ולפעמים בא לך שהם ימותו?...או שאולי זה רק אח שלי....

De-Panther

New member
אחים... דבר מעצבן אבל לפעמים זה טוב

שיש אותם... אממממממ... טוב אז אין לי רעיון למה זה טוב... אבל בטוח שיש כזה

למעלה