טו בשבט הגיע

©sweet girl

New member
../images/Emo145.gifטו בשבט הגיע ../images/Emo147.gif

מצוטט מהאתר הרשמי- בואו לנטוע בטו בשבט עם סאבלימינל... סאבלימינל ומשפחת תאקט, מזמינים אתכם לבוא ולהצטרף לנטיעות טו בשבט חגיגיות במיוחד, שיערכו ביום שישי הקרוב, 2.2.2007, ביער אשתאול, החל מהשעה 12:30. כי לנטוע זה בשורשים שלנו! בואו לפגוש את סאבלימינל, משפחת תאקט ועוד הפתעות... [ מכביש מס 1 עליה לצומת שער הגיא לכביש 38 (לכוון בית שמש), פניה בצומת שמשון (אחרי מושב אשתאול) לכביש 44 כ 800 מטר ימינה]

דנטל

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מענין כמה אנשים שרואים את ההודעה הזו (באתר הרשמי) יגיעו. רובם לא מסוגלים להגיע גם לפחות חורים, אז לאשתאול? ואני... גם אני לא מסוגלת.

©sweet girl

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

משעמם לי בחיים? יום נטיעות? מילא אם זה היה קרוב... זה ברור שאפ'חד לא הולך בשביל הנטיעות וכדי לראות את תאקט אז עוד תקעו את זה באיזה חור שבחיים לא שמעו עליו חחחח

דנטל

New member
אבל, זהו, בדיוק

שאם צעירים היו מגיעים ליום נטיעות בגלל שפשוט בכיף שלהם לטעת - אז לא היה צריך את סאבלימינל. אם שימוש בסלב (ויש גם אירועים עם בובספוג וכוכבי ערוץ הילדים) יכול לגרום לצעירים לחוות קצת חיבור אל הטבע ופעילות שהיא מסורת ארץ ישראלית, אז אני בעד. אז מה אם באים בשביל סאבלימינל? אולי בטעות מישהו יתרגש גם מהנטיעות. אישית, נטעתי בחיים שלי. ולמי שקשה להגיע (יעני, לא רק ישראלים), תמיד אפשר לתרום 18 ש"ח לשתיל וקק"ל תטע. http://192.116.234.203/kkl/index_h_main.asp אגב, יש לך מספיק יערות ליד באר שבע. יש יער באר שבע ויש פארק באר שבע ויש באזור עוד כמה יערות קצת יותר רחוקים. אני לא מנסה לחנך פה לנטיעות, אני רק אומרת שלא צריך כל כך לזלזל בזה. גם אם אין חיבור לקטע הזה, בסופו של דבר זו מטרה טובה וזו גם יכולה להיות חויה כיפית.

©sweet girl

New member
מה הקשר לזלזל דנה?

ממש אין קשר לזלזל ליום נטיעות [שוואלה גמני עשיתי את זה בחיים שלי] לבין זה אני אומרת שהנה סאב מתנדב לנטוע איתנו. שיהיה בכייף מה אני אגיד.. ויש לי פה קרוב את יער לון. שזה כמה שכונות ליד

©sweet girl

New member
מי אמר שהתעצבנתי? ../images/Emo3.gif

חח פשוט כשכותים ואת קוראת את לא יודעת אייך הבן אדם התכוון לומר את זה.. חיסרון של כתיבה
במיוחד ללא סמיליים

דנטל

New member
../images/Emo6.gif בגלל זה התחלתי עם אייקונים

פעם לא סבלתי אותם והתנגדתי אליהם, אבל היו חושבים שאני הרבה יותר עצבנית ממה שאני.

למעלה