החוליה החלשה - Body Language!

p i n g o

New member
../images/Emo145.gifהחוליה החלשה - Body Language!

לאחר תקופת היעדרות של שנה בערך, החוליה החלשה חוזרת (ו
לדני - Siren על הרעיון
). לכל אלה שלא מכירים - הנה החוקים: לפניכם רשימה של כל השירים מהדיסק האחרון של קיילי, Body Language - הגירסה עם ה-12 שירים, שהופצה בארץ. כל אחד ישרשר להודעה הזאת את השיר שהוא הכי פחות חיבב בדיסק. עוד כמה ימים, נספור את הקולות,והשיר הכי-פחות-אהוב-באופן-יחסי-בלה-בלה-בלה (כי כולם אהובים
) יעוף מהרשימה, היא תפורסתם מחדש וכך הלאה, עד שנקבל רשימת שירים של Body Language לפי סדר שנקבע על ידינו. זה לא יהיה קל, אבל מי אמר שהחיים קלים.....
אז הנה הרשימה. קדימה לשרשר! מיותר לציין שמומלץ שתסבירו בכמה מילים למה לא אהבתם ממש את השיר ההוא.
1. Slow 2. Still Standing 3. Secret (Take You Home) 4. Promises 5. Sweet Music 6. Red Blooded Woman 7. Chocolate 8. Obsession 9. I Feel For You 10. Someday 11. Loving Days 12. After Dark​
יאללה..!

Siren

New member
8. Obsession

מצטער אבל פשוט לא סובל את השיר הזה!!!

אפרת ר

New member
נשבעת שקראתי...

אבל לא מבינה למה רק הגירסה הזו... זה הכל... בקשר למשחק... אני מניחה שאני בוחרת ב I feel for you

p i n g o

New member
כי זאת הגרסה שיש לכולם

לא יהיה הוגן להכניס שירים שיש כאלה שלא שמעו אותם בכלל... (אני יוצא מנקודת הנחה שיש פה כמה אנשים שומרי חוק).

tatababa

New member
הממ... זה קשה

על השלושה הבאים אני מדלג באופן קבוע : Sweet Music - נשמע כמו משהו שדאני לא היתה נוגעת בו Someday - פשוט משעמם אותי אישית, אבל קשה להגיד שהוא שיר קקי I Feel For You - השיר הזה פשוט מוזר! אין לי עוד דרך לתאר אותו! ה-Burning Up של האלבום. טוף שיהיה, Sweet Music - הוא באמת הגרוע שבחבורה.

eyalush001

New member
טופ אז אצלי זה הולך ככה....

טופ, אצלי ברב כמעט מוחלט , השיר שזכה כשיר הכי דפוק ב-20 השנים האחרונות... I Feel For You - ללא ספק, אחד הגרועים!
עוד היו מועמדים, Someday ו.... זהו בעצם

p i n g o

New member
אוקיי,

אני מצביע ל-I Feel For You. שיר נחמד, אבל באמת לא משהו לעומת האחרים
מחר בבוקר אני אסגור את הסיבוב ונעבור לסיבוב הבא, אז מי שלא הצביע מוזמן לעשות זאת או לדום לעולם

אה../images/Emo9.gif חשבתי שאתה נותן לזה שבוע כי

אנחנו באוונסנס גם עושים החוליה החלשה כול שבוע...

p i n g o

New member
תראי,

אם כולם (או הרוב) הצביעו תוך יומיים מה הטעם בלחכות שבוע?

למעלה