סכמ"ש !

Eyal 1 2 3

New member
תורייי!!../images/Emo215.gif

קצת באיחור אבל... לא נורא!!:] משהו טוב שקרה לך השבוע: המאומץ החדש שליי!!
XD משהו רע שקרה לך השבוע: אממ... בטוקיו מיו מיו בקורס יצא לי גרוע...;-; חח ביום שני אני אשתפר!!! שיר השבוע: שיר חדש שלמדתי לנגן בגיטרה!D: חח לא זוכר את השם..~ תוכנית השבוע: טוקיו מיו מיו (מין הסתם..) סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע.. ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאני אשתפר בקורס! המלצת השבוע [כל דבר]: הגלידה של מקדונלד'ס עם הm&m בפנים..
יאמיי...P: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא לוותר תמונת השבוע: המחשב דפוק ונתקע כל פעם שאני שם תמונה..סוריי...:[ התוכניות שלי לשבוע הבא: להשתפר בקורס..
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עבר בסדר...

BambiBar

New member
הופ הופ טרללה~~

לא גדלתי בשנה~~
חח
משהו טוב שקרה לך השבוע: הלך לי טוב במבחן בלשון, דיברתי עם מוניצ'אן, אבא מסכים לקנות לי מחשב נייד!! D:
משהו רע שקרה לך השבוע: >::::: לא התקבלתי לתפקיד כלשהוא
(ניחומים יתקבלו בברכה!!) דרך אגב, אם אומרים לכם שהפיילוט לא עבר, זה אומר שרק אתם לא התקבלתם לתפקיד או שבכלל לא רוצים את הסידרה הזאת..??
שיר השבוע: שיר עצוב- אייל גפן
תוכנית השבוע: דני הוליווד! D:
סרט השבוע: בנעליה, מרי פופינס
ספר השבוע: אין
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עעע לעבור את כל המבחנים שיש לי בו!! (ערבית כימיה ותנ"ך, וגם בוחן בביולוגיה ומבחן ריצה בספורט..כן כן הכל בשבוע אחד!! )
המלצת השבוע [כל דבר]: נדוש אבל, א=ל תדחו דברים לרגע האחרון!! ><"
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אח שלי (בן שנתיים רוצה להגיד שיש לו נזלת באף " יש לי אף" XDD כשהוא אמר את זה אני נשפכתי מצחוק..
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שבוע עמוס מאוד! המון מבחנים.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

BambiBar

New member
נו בסדר, אני יודעת מה אמרתי.

אבל זה נישמע ציני איך שהיא כתבתה את זה =\

וולפהרט

New member
לא התכוונתי ציני!

פשוט הסמיילים לא עבדו לי. האמת שאני גם לא אוהבת להתבטא בסמיילים, אבל זה היה מכל הלב:)

Rio

New member
זאת התמונה מהפוסטר שלי D:

שיר עצוב- אייל גפן? XD

וולפהרט

New member
אני אענה על חלק...

משהו טוב שקרה לי השבוע: גמרתי את הקורס דיבוב! משהו רע שקרה לך השבוע: לא אוהבת לחשוב ולהיזכר בדברים רעים שיר השבוע: אין שיר ספציפי, בעיקרון הדיסק החדש של מומי לוי: "יבוא אישי". מומלץ בחום! תכנית השבוע: בזמן האחרון אין לי זמן לראות טלויזיה, אני עסוקה מדי וערה רק בשעות אסטרונומיות. כבלים אין לי אז אין לי הרבה מה להפסיד. אבל יש את חבובות! אין על החבובות! סרט השבוע: "שודדי הקריבים: סוף העולם"! ספר השבוע: "הנסיכה הקסומה"- גמרתי אותו השבת וזה ספר נחמד למדי! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לקבל את התיק עבודות שלי בדיבוב! אני לא יכולה לחכות יותר! לסיכום: שבוע נחמד עם סיומת נחמדה אף יותר- כי הקורס היה לי בימי חמישי

2meowish

New member
לגמור את הקורס = טוב?

אני חושב שאני אהיה באבל כשאגמור את הקורס @_@;

וולפהרט

New member
האבל מגיע רק אחר כך...

כשמסיימים מסיימים בהיי- אני לפחות אבל אני מקווה למצוא עבודה די מהר (אם זה אפשרי, אני לפחות אעשה את כל המאמצים) כדי שלא אהיה באמת באבל מסיום הקורס. אולי אני עדיין לא באבל כי תהיה לנו גם פגישת סיכום כדי לקבל את התיק עבודות, אז ככה שזה לא ממש נגמר...

אוקיקי

New member
../images/Emo210.gifStrawberry fields forever../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי אימון נחמד! והיה כיף בבאולינג, אח"כ גם שתיתי אייס שוקו בארומה (או יותר נכון מחוץ לארומה..היה קפוא) משהו רע שקרה לך השבוע: חיסון (האחרון לזמן הקרוב!) שיר השבוע: *ראה כותרת* תוכנית השבוע: הביגדוניםXDD תץוכנית שהמצאתי לפני כמה שניםXD אפילו ציירתי את הדמויות.. סרט השבוע: גריז, ראיתי לפני כמה ימים^^ ואמריקן ספלנדור-סרט מאוד מיוחד. ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה! פעם ראשונה שאני לא כותבת הארי פוטר (נראה לי), כי פשוט לא הצלחתי להינות מספרים מאז הסידרה...אז זה באמת ספר קורעע, מספיק לקרוא דף אחד כדי לצחוק. פשוט מומלץ! (יש לציין שעוד לא גמרתי אותו, אני עושה את זה לאט לאט..) דרך אגב, מה אתם אומרים על הסרט? שמעתי שהוא ממש גרוע בהשוואה לספר, אבל חברה שלי אמרה לי שהוא ממש מצחיק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת..לדבר עם חברה שלי מארה"ב? המלצת השבוע [כל דבר]: Keep holding on.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שני ילדים מהכיתה שלי. הייתה עבודה על מהפיכות שהתחלקה בין כמה ילדים.. ילד 1: "מי עשה את המהפיכה האמריקאית?" ילד 2: "אהה..האמריקאים"
תמונת השבוע: זה עשוי משוקולד+-+ התוכניות שלי לשבוע הבא: מק אנד צ'ייס [סתם היה בא לי לכתוב את זה, אין לי תוכניות] ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:כבר נגמר?!

מאיוש33

New member
זה עשוי מ...משוקולד?!?!?

יאאמי
^^. במקומך הייתי מחסלת שם את כל הבובות :) אני לא מעזה אפילו לדמיין את החיים שלי בלי שוקולד [ טוב בגלל זה אני נראת איך שאני נראת D: ] ויש לי ילדה בשכבה שאלרגית לשוקולד..אלרגית!!@#
=

Rio

New member
הסרט חמוד :)

הוא די מצחיק, משעשע בעיקר. הספר ללא ספק יותר טוב (עדיין לא סיימתי) אבל זה לא מחדש שום דבר- הספר תמיד יותר טוב מהסרט (למרות שאני מעדיפה לראות סרט מאשר לקרוא ספר)

זה נכון, חוץ מ...

שר הטבעו. כאילו,הסרטים פשוט גדולים.. אבל ניסיתי לקרוא את הספר והוא פשוט מ-ש-ע-מ-ם!!!!!!!!!!! הפסקתי אחרי איזה 80 עמודים, שגם אותם לקח לי חודש שלם לקרוא, [ואני תולעת ספרים לא קטנה.. :p] הספר פשוט מלא בתיואים שנמשכים 3 עמודים לפחות, ושירים שנמשכים על גבי עשרות עמודים [באיזשהו שלב פשוט התחלתי לדלג עליהם... אבל אז זה אומר לדלג על רוב הספר..] בקיצור, ממייגעע התייאשתי!! [וכל זה היה בשביל להוכיח שלפעמים, אבל ממש ממש לפעמים ולעיתים רחוקות, הסרט כןןןן יותר טוב מהספר!!!]

Rio

New member
../images/Emo45.gifשכחתי את זה

הסרט של שר הטבעת באמת יפה :) הספר.. אני לא יודעת אם הוא משעמם, אבל הוא מאוד קשה לקריאה. אחרי שני עמודים כבר יש לי כאב ראש XD אני לא מבינה על מה מדברים ומה לעזאזל הם רוצים ממני ): לגבי שירים, אני כמעט תמיד מדלגת על שירים בספרים. באליס בארץ הפלאות בעיקר, זה כתוב בשפה כ"כ גבוה שצריך לחיות בארץ בשנות ה20 כדי להבין מה קורה שם XD

Rio

New member
../images/Emo6.gif

לעולם לא הייתי נוגסת בשוקולד שעמד שעות בחוץ, צבר אבק, אנשים נשמו עליו, ואני בטוחה שיש כמה שפשוט לא האמינו והיו חייבים לגעת בזה כדי לבדוק
אבללללל(!!) לא הייתי מתנגדת שיכינו לי כזה פרטי אליי הביתה D: (או כזה שעשוי מקרח
)

למעלה