שלום לכם

Shira Esther

New member
../images/Emo143.gifשלום לכם../images/Emo188.gif

נהילתי את הפורום הזה כמה חודשים כיפיים בהחלט, שבהם למדתי המון, אבל כשמגיע הזמן ללכת מגיע הזמן ללכת. הייתי רוצה להמשיך כאן, אבל בגלל העומס שהיה עלי ושימשיך להיות, לא אוכל להתפנות לניהול הפורום ולהחייאה טובה שלו- כמו שמגיע לכם- ולכן הדבר ההוגן שעלי לעשות הוא להפסיק את הניהול לטובת חבר פורום אחר. נהניתי מהדיונים (מרובם, לפחות
), ואני שמחה שהפורום הזה קיים כמקום לנוער חושב, ומקווה שימשיך להיות מקור לדיונים מרתקים כפי שהיה עד עתה. מאחלת לכם הרבה הרבה הצלחה בהמשך הדרך, שירה

כבר ?

סתם
.. תשארי פה בכל זאת - את תמיד יכולה להשתתף בדיונים . בהצלחה בהמשך הדרך

yaakii

New member
היה נורא נחמד!

תודה על הניהול עד כה שאיפשר לנהל דיונים ושיחות באוירה נחמדה. וכמובן שנתראה בעולם הוירטואלי../tapuzforum/images/emo13.gif

אייני

New member
מצטער לשמוע

בהצלחה בהמשך בכל אופן:) את תמיד מוזמנת בכל זאת לבוא ולחפור ולענות לדיונים:O

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנחנו מודים לShira Esther על ניהול הפורום המוצלח והמסור ומאחלים לה בהצלחה בהמשך הדרך וגלישה נעימה ב
אנשים. גולשים המעוניינים להציע את מועמדותם לניהול הפורום מוזמנים למלא טופס בקשה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp

yaakii

New member
דמוקרטיה זה טוב/tapuzforum/images/emo13.gif

אבל כרגע צריך מנהל, ומהר...לפני שיקרה לפורום נזק בלתי הפיך, אז אם למישהו יש זמן ומוטיבציה לנהל את הפורום, אז כדאי שיתחיל במהרה..לצערי כבר הלכתי לשדות אחרים וכתבתי ב``פילוסופיה לכל``, אך אני בתקווה שדעיכת הפורום היא זמנית בלבד. דרוש מנהל שירביץ פה התעוררות כמו ששירה אמרה.

תשמע,

אני חושב שזה פשוט חבל שמישהו יעלה סתם ככה ללא תמיכת חברי הפורום . אם לא יהיה אף אחד שיצע את עצמו - לא איכפת לי לנהל את הפורום עד שהקהילה תוכל לקיים תהליך דמוקרטי כמו שצריך . אם אף אחד לא ירים את הכפפה אני אפנה לתפוז בקרוב.

חבל,

היית, לטעמי, מנהלת מקצועית למדי ועם הרבה קור רוח ומוטיבציה להחיות פה.. בכל מקרה, בהצלחה גם לך בהמשך הדרך, ואת מוזמנת לבקר

למעלה