שיר השבוע

adii1201

New member
../images/Emo143.gifשיר השבוע../images/Emo9.gif

ובגלל שאנחנו אנשים רעים שכחנו לאחל אחד לשני חג ט"ו בשבט שמח
אז חג שמח
טוף שיר השבוע: אמממ סינרגיה- אשם ויחד נתגבר אנסטסיה- YNBA ואוונסנס- SWQ

Ana Lyn Newkirk

New member
איזה יום ../images/Emo10.gif

בהתחלה הייתי ממש בלחץ אטומי... היתה לי היום בגרות חוזרת בהסטוריה (אחרי ה-89 המזעזע משנה שעברה) וכמעט שלא חרשתי (יחסית אליי) והייתי ממש בטוח שאני אגיע למבחן ולא אדע כלום... חוץ מזה, התברר לי שיש לי מחר בוחן בביולוגיה, ביום חמישי מבחנים בפיזיקה ומחשבים ובשלישי הבא מבחן ענק בביולוגיה.. בסוף הדברים קצת הסתדרו: בהסטוריה הלך לי מעולה.. היה מצב שבגלל שהימרתי על מלא נושאים אז בחלק השני לא היה לי על מה לענות, אז לקחתי איזו שאלה וחירטטתי שם חרטוט של הלייך ובסוף הסתכלתי בסיכומים וראיתי שמה שרשמתי היה ממש מעולה.. ובשאר השאלות היה ממש סבבה.. היה לי ממש כיף אפילו לעשות את הבגרות הזו... אפילו במהלך המבחן דיברתי תוך כדי עם הבוחנת.. כי היה לי משעמם סתם לכתוב בלי להעסיק את עצמי בעוד משהו.. ואגב, העצות של ניר ממש עזרו לי בסוף... זה גרם לי לבוא ממש רגוע לבגרות וזה מה שגרם לי להצליח בסוף.. חוץ מזה, התברר לי שהמבחן במחשבים הוא על חומר ממש קטן וקל.. (אוטומטים) אז נרגעתי והתחלתי סופסוף להבין את החומר בביולוגיה ופיזיקה, אז אני יותר רגוע... חוץ מזה, היה לי היום דייט (רביעי בחודש האחרון) עם איזו אחת חדשה מפ"ת... הלכנו לשבת בפפריקה.. והיה לנו ממש כיף... אפילו היה מבצע של קינוח בחצי מחר אז קנינו לשנינו עוגת שוקולד מפוארת וכ"א שילם 6 וחצי שקל
ומחר אני הולך למסיבה בקוקטייל רום... משהו שאחד מפורום מלאני סי הזמין אותי..
ואתם, תתחילו להגיב פה!

Ana Lyn Newkirk

New member
אז תפרידי את זה אם בא לך...

האמת שלא הכי שמתי לי שזה היה שיר השבוע... פשוט לא קראתי את הכותרת.. חחח.. רק חיפשתי לשרשר לאנשהו.. בכל מקרה, אם בא לך, תפרידי את זה מהשרשור הזה ותשרשרי את זה לשרשור אחר

חג שמח ../images/Emo3.gif

אין לי שיר שבוע השבוע הזה... אולי I Write Sins not Tragedies של Panic! אבל חוץ מזה שוםדבר...

למעלה