עדכונים ^_^

Minerva

New member
../images/Emo4.gifאת...

יכולה להראות לי את כל האייקונים שנמצאים לשירותך?
כדי שאוכל לקנא לי בשלווה?
ואור- איזה פורום את מנהלת?

יש לי את כל האייקונים ../images/Emo29.gif

שאי פעם היו בתפוז...
ואור מנהלת פורום טרי פראצ´ט.

כשאני אחזור הבייתה... ../images/Emo29.gif

ככה ב-17:00... בואי לפוורם מנהלים ואני אתן גם לך את ההטבה הזו....

cutie pooh

New member
^_________^ עידוכים אר גווווווווווד

(ולא ככה סוטות!!
{-[) קובי חמוד נתן לי השראה לעשות קוויז... http://www.quizie.com/test.php?testid=155886
עשו בהומניכם, ´ני ´צה לדעת כמה טוב ´תם (´תן?) מכירים (מכירות...) ´תי...
(הכל בצחוק ^___^) הסקר חכמולוגי... אבל נתתי 10 כי... זה הפורום האהוב עליי במיוחד (מלבד מכושפות, ואני מבקשת משאר הפורומים לא להיעלב
) בקוויז השבוע יצאתי
! יאי!! ^__________^ כל הכבוד למלכת השבוע
אהבתי את הקוויז הנחמד ביותר, א-ה-ב-ת-י-
-
-
אנשים/אנשות נחמדים/נחמדות, עיזרו נא לי... תאחלו לי בהצלחה כי בשעה רבע לשבע בדיוק אני מקבלת תעודה... *בולעת רוק בחשש*...

cutie pooh

New member
תודה ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

*גלפ* (צליל בליעת הרוק למי שלא קלט...)

cutie pooh

New member
../images/Emo9.gif תודה, ד.א. עכשיו חזרתי... ../images/Emo5.gif

תשאלו "למה? הרי הלכת ברבע לשבע!"... טוב, הייתי צריכה לחכות שעה וחצי ליועצת המטומטמת שכותבת פתקים למורות אחרות ומדברת מ-מ-ש---ל-א-ט... בשביל שהיא תגיד לי שבפסיכוטכני היו לי תוצאות מעל הממוצע ועכשיו היא לא מבינה למה הציונים שלי הם כאלה: (אני מזהירה אתכן/ם אם אתם מגיבים ברשעות, היזהרו לכן/ם, אני עצבנית
תנ"ך - 65
ספרות - 40
לשון - 90
הבעה - 78
היסטוריה - 26
מתמטיקה - 26 (תתעלמו, עברתי עכשיו הקבצה...)
אנגלית - 65
חינוך גופני - 75
פיסיקה - 71
ביולוגיה - 60
ערבית - 86
ג"ג - 65 והמטומטמת עוד שאלה אותי למה בהיסטוריה הציון שלי כזה נמוך ואמרתי לה שבשני המבחנים הייתי חולה (באמת חולה!
) אז עשיתי מועדי ב´, למבחן 1 המורה שכחה לעשות לי מועד ב´ ולמבחן השני עשיתי מועד ב´ שבוע שעבר וקיבלתי 55 אז למה היא לא כתבה את זה????
ועוד היועצת אמרה לנו (הייתי חייבת ללכת עם אחד או שני ההורים אז הלכתי עם אמא שלי) שאני לא רק לא עשיתי את המבחנים ושהיא יודעת שאני עושה דברים אחרים בשיעור (לא כאלה דברים!
) ואמרתי לה שלא אשמתי כי המורה מכתיבה מהר ואני כותבת לאט והאידיוטית הזאת שואלת אותי שאם לדעתי יש לי איזושהי בעיה שבגללה אני כותבת לאט בשיעור, ארג... אני שונאת אותה! היא דווקא מנסה למצוא אצלי איזשהוא פאק
(כן, אני יודעת, הירוק ממש לא מתאים לכעס שלי!!!)

cutie pooh

New member
../images/Emo122.gifאף אחת לא מגיבה על כמה שהיועצ

ת של ביה"ס שלי מטומטמת?
אף אחת לא מגיבה על הציונים הגרועים שלי?
נעלבתי!

shloompi

New member
הכל יהיה בסדר ../images/Emo140.gif

למורות יש נטייה להיות הכי מעצבנות ולא מתחשבות בעולם , פשוט תתעלמי. אני בטוחה שהכל יהיה בסיידר
היית צריכה להגיד ליועצת שתתני לה שקל אם היא תמצא תלמיד שלא עושה דברים אחרים בזמן השיעור

cutie pooh

New member
חחח... כן, הייתי אומרת את זה ליועצת

כשאמא שלי יושבת חצי מטר ממני???????????????????????????

למעלה