The Girl Who
New member
../images/Emo143.gifעדכון שבועי../images/Emo143.gif
בימים האחרונים הרבה פרטים התפרסמו על האלבום החדש, וגם כאן בפורום ערכתי שינויים, אז להלן בקצרה הסיכום השבועי: חדשות בנוגע לטראוויס
The Boy With No Name, שם האלבום החמישי, יוצא בתאריך 7.5.2007.
הסינגל הראשון של האלבום הוא Closer, שיוצא ב-UK בתאריך 23.4.2007.
התפרסמה רשימת השירים המלאה של האלבום, ופרטים נוספים. (ראו הודעה מתחתיי.)
טראוויס יעלו מדי שבוע ל-Myspace שלהם שיר חדש. כדאי לעקוב. עד כה הם העלו את שני השירים החדשים: Big Chair, Closer.
טראוויס הולכים להופיע בפסטיבל Coachella בתאריך 28.4, בארה"ב, יחד עם עוד מלאאא אמנים גדולים אחרים. הפסטיבל מתקיים שלושה ימים, וטראוויס עומדים להופיע ביום השני לפסטיבל. יש עדיין כרטיסים למי שמתכנן לטוס אולי לארה"ב... חדשות בנוגע לפורום
אתם מוזמנים להציץ בקטגוריות שונות בפורום, חידשתי הכל. הוספתי תמונות לכל אלבום, וגם הוספתי אלבום חדש- טראוויס בסטודיו מ-2006. עדכנתי מזמן גם את הקישורים לאתרים טובים ויעילים, עמוד השער מעודכן עם הודעות הפורום, ועוד ועוד.
פינת ניתוחי השירים תכנס גם היא למאמרים, אבל כדאי שכולכם תשתתפו בדיון...אחרת לא יהיה מה להוסיף.
העליתי סקר חדש בנוגע לשירי אהבה\מערכות יחסים, ורק חלק הצביעו. אז יאללה לכו להצביע.
עדכנתי את לוח האירועים, כך שתוכלו להיזכר מתי אמור לצאת האלבום החדש, הסינגל וכו'. חשבתי גם לפתוח תאריכי ימי הולדת של משתתפי הפורום. אז מי שמעוניין שישרשר את היומולדת שלו !
אני לא אתחיל את ההצבעות לאוסף טראוויס, אם אני לא אראה יותר משתתפים בפורום..חבל ששני אנשים יצביעו וזה מה שיבחר.אזזז...
טראוויס חוזרים. אני מצפה שגם כולכם תחזרו.
סוף שבוע נעים
בימים האחרונים הרבה פרטים התפרסמו על האלבום החדש, וגם כאן בפורום ערכתי שינויים, אז להלן בקצרה הסיכום השבועי: חדשות בנוגע לטראוויס