עברי בעלוקה

lLlol

New member
אני לא מבינה מה אתם כלכך שמחים אתם

לא מבינים תבלאגן שזה יצר לו?!

lLlol

New member
זה לא הקטע אם הוא יסתדר

כי ברור שהוא יסתדר זה הקטע לפי מה שהבנתי אז הריב בעיקרון היה על זה שהוא לא פה הרבה ותחשבו יש לו חיים אחרים מאשר להיות פה בפורום יש לו את העבודה שלו ויש לו גם את החיים הפרטיים שלו ולא ניראליי מעניין אותו מה כותבים עליו בפורום שלו ברור שהוא ממש ממש שמח מזה והוא רוצה שנמשיך לאהוב את השירים שלו אבל בתכלס הוא רגיל ובדוגרי מה אתם כבר רוצים שהוא ירשום? תתקנו אותי אם אני טועה אבל במקומו אני גם לא הייתי נכנסת לפורום

אז כנראה לא הבנת טוב../images/Emo13.gif

ה"ריב" כמו שאת קוראת לזה[ממש, מכות חלפו פה] היה בכלל על זה שעברי לא היה מעורב בשום דבר שעשינו ולקח אותנו כמובן מאליו. וזה לא שהוא כזה עסוק ומוציא כל שנה דיסק שהוא לא יכול להקדיש 5 דקות לכתוב הודעה בפורום[ועניינית גם, לא "תקעתם לי סכין בגב"]. ובאמת? באמת אם היית זמרת מצליחה שמכרה 5 אלבומי זהב תודות לפורום הרשמי הזה, לא היית נכנסת? כפיות טובה הייתי קוראת לזה.

imashelitay

New member
אני חייבת להתערב!!!!

לא הייתי פה אף פעם אבל קראתי את הידיעה בעיתון ועניין אותי לראות מה נסגר.... יעל הנכבדה- אתם קצת מחמיאים לעצמכם יותר מידי אם אתם חושבים שאתם אחראים להצלחה של עברי והאלבומים שלו!!! לעברי יש גם מעריצים אחרים בוגרים יותר שמתעסקים אך ורק במוזיקה שלו ולא בשטויות האחרות שמסביב... ועושים לו ריגשי על זה שהוא לא כותב להם! תתבגרו, ורצוי שגם תתנצלו... חבל

אני לא אכתוב יותר מידי.

אני רק אסכם ב - אם את לא יודעת אל תכתבי. זה לא רק בגלל שהוא לא כתב לנו, זה בגלל המון דברים אחרים. אנחנו לא עד כדי כך מעצבנים.

imashelitay

New member
תגובה אחרונה

אתם לא מעצבנים...אתם סתם מתעסקים בקקה (ואלו המילים הכי יפות שמצאתי...) עזבו אותכם משטויות, שימו איזה דיסק טוב ותבינו שעברי זה סקעת או נינט... שיהיה לכולכם לילה טוב ושבת שלום (חחח...יצא לי ארץ נהדרת)

imashelitay

New member
אווופס...

ברור לכם שהתכוונתי להגיד ש"עברי זה לא סקעת או נינט"....

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifיו די חלאס!

מה נסגר איתכם?! זכותו המלאה של כל אחד לחשוב מה שבא לו על עברי. ותסמכי על עברי - הוא יסתדר לבד!

מה היה מוגזם בדברים שלי?

הרי אתה בעצמך כתבת שלאורעד מותר לכתוב כל מה שהיא רוצה לפי החוקים.. ואני לא חושבת שעברתי על איזשהו חוק!.. אלא אם כן אתה רוצה לספר לי על איזה חוק עברתי שבעקבות כך מחקת את ההודעות שלי?

למעלה