עברי בעלוקה
S spanish inquisition New member 1/2/07 #7 נראה לי שצריך למחוק לפני שהליקון יבואו למנהלים בטענות שוב...
ש שביט רובינסקי New member 1/2/07 #8 א ו ר י ת 3. איך .................. כתבת את זה כל כך מוקדם בבוקר??? (אני מעריצה את הייכולת לקום מוקדם-ולתפקד!) לא הבנתי למה עברי "הסתכסך" עם הפורום? מישהו יכול לענות לי מה הסיפור פה?
א ו ר י ת 3. איך .................. כתבת את זה כל כך מוקדם בבוקר??? (אני מעריצה את הייכולת לקום מוקדם-ולתפקד!) לא הבנתי למה עברי "הסתכסך" עם הפורום? מישהו יכול לענות לי מה הסיפור פה?
מ מעיייין New member 2/2/07 #53 אררג. רק לי יש ידיעות אחרונות אבל החליטו שלא מתחשק להם לשים 24 שעות?.. אררג. מעצבן.
מ משו אמיתי New member 2/2/07 #55 בימי שישי אין 24 שעות ../images/Emo3.gif, זה העיתון של אתמול. ואם אין לך אותו, אז כתבו פה בשרשור מה שנכתב בעיתון..
בימי שישי אין 24 שעות ../images/Emo3.gif, זה העיתון של אתמול. ואם אין לך אותו, אז כתבו פה בשרשור מה שנכתב בעיתון..
T the silence girl1 New member 1/2/07 #15 או בשמו.. שלומי לאופר (אותו אחד אגב שקורא בפורום ירדנה ארזי אבל שקט.. לא גיליתי לכם..)