סיכום שבועי

../images/Emo143.gif סיכום שבועי

שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: הופעת / קליפ השבוע: תמונת השבוע: משפט / ציטוט השבוע: איך עבר השבוע? תכניות לשבוע הבא? סופ"ש נהדר וט'ו בשבט מדהים שיהיה לכם

../images/Emo205.gif סיכום שבועי

שיר השבוע: השמיניה - עוד קיץ אחד שיר השבוע של הבויז: never gone הופעת / קליפ השבוע: KT Tunstall תמונת השבוע:
אבי קורניק
משפט / ציטוט השבוע: "היום זה הפרק האחרון של השמיניה
באסה ..." איך עבר השבוע? בסדר, לימודים ומתבאסת שהיום זה הפרק האחרון של "השמיניה" וגם מחר סבתא
שלי היתה אמורה להיות בת 80
תכניות לשבוע הבא? חוץ מלילמוד ולהתקדם עם הפרויקט
סופ"ש נעים שיהיה לכם
ומי שאוהב את "השמיניה" היום יש ספיישל בערוץ הילדים וזה מתחיל בשעה 13:30.

מאורהההה אין לך מושג!!!

ראיתי תכתבה החדש על אבי בפנאי+או רייטינג זה לא בררוררר אבל איזה כוסוןןן!!!

אמ...

שיר השבוע: איש יקר- עברי לידר שיר השבוע של הבויז: Crawling Back To You איך עבר השבוע? עבר בסדר.. תכניות לשבוע הבא? לא יודעת עוד..

שליייי ../images/Emo146.gif../images/Emo146.gif

שיר השבוע: Monster-Meg and Dia Deep Blue Something - Breakfast at Tiffanys Christina Aguilera - Save me from myself hellogoodbye-here(in your arms) שיר השבוע של הבויז: מממ לא שמעתי אותם ממש השבוע .. הופעת / קליפ השבוע: הקליפ של Monsterrr של meg & dia!!! תמונת השבוע: אין הפעם [: משפט / ציטוט השבוע: גיל+ספיר+ילדים=ג'סי [-גיל ס-פיר י-לדים!] איך עבר השבוע? נחמד.. תכניות לשבוע הבא? דייט חדש, מסיבה ענקית לחברה שלי ו.. תעודות :S

Eti No Name

New member
ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות../images/Emo146.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: כל האלבום האחרון של ג'ון מייר
PCD - How Many Times How Many Lies, Wait A Minute Lenny Kravitz - Always On The Run
ונראלי זהו! שיר השבוע של הבויז:
!Let's Do It For Love הופעת / קליפ השבוע: הופעת סטנדאפ של בני ברוכים
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: מההופעה של בני ברוכים - "מה נראה לך שאני מחפש?! קוראים לי מרקו ואני מחפש את אמא שלי!" "כמה אנחנו? אממ 9200! כמה אנחנו נראים??" ומההופעה של רועי ששון - "אתה הולך ימינה............ ככככןןןןןןןןןןןןןןן?"
איך עבר השבוע? פסדר אני יודעת
תכניות לשבוע הבא? אמ אמ אמ בגרות בהיסטוריה
והשאר לא חשוב חח

Blank Smile

New member
../images/Emo224.gif

שיר השבוע: My Chemical Romance -famous last words Will Young - Who Am I Plumb - Stranded שיר השבוע של הבויז: - הופעת / קליפ השבוע: אפשר סרט השבוע? כי אני ממששש רוצה לכתוב פנטום האופרה, הסרט של 2004!
תמונת השבוע: ג'וליאנה דיפנדי על השער של הפנאי פלוס
משפט / ציטוט השבוע: "את יודעת, ממש מתאים לך המראה הבלקרי", המוכרת בחנות צילום שצילמה אותי לרישיון החדש. וזה ממש הטריד אותי, כי על איזה מראה בלקרי היא מדברת לעזאזל?!
איך עבר השבוע? סבבה לגמרי.
תכניות לשבוע הבא? אמא שלי חוזרת מחו"ל ביום ראשון [אחרי 7 שבועות בברזיל], ולעשות מטבח משני-חמישי..

crazy smiley

New member
עונה!!

שיר השבוע: pink-nobody knows שיר של הבויז: I want it that way תמונת השבוע:-->> ציטוט השבוע: באמצע סיור כשחצינו את הכביש, המור צעקה לנו: "לא להיהרג בבקשה!!"..למזלי כולם הקשיבו לה... איך עבר השבוע: בסדר תוכניות לשבוע הבא: מבחן בהיסטוריה..בעעע
שיהיה לכולם שבוע מצוין וחג ט"ו בשבט שמח!!

אוףף אני

שיר השבוע: Stabilo- Everybody Keane- We Might As Well Keane- Bedshaped Incubus- Dig שיר השבוע של הבויז: אס לונג אס יו לאב מי?
הופעת / קליפ השבוע: אמממ ראיתי קצת את ההתחלה של צ'רלי בממלכת השוקולד. [ראיתי אותו כבר
] תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: "רז היפה עם העיניים הכחולות" איזו סוטה המנהלת של הספריההה
"ששששששששש! שומעים אותכם!!" זה היה כזה מצחיק"
איך עבר השבוע? לא משהו
תכניות לשבוע הבא? לאכול כמו שצריך?
ותעודות
[|מפחדת|]

frackit

New member
אניניני

שיר השבוע: three little birds-sean paul &ziggy marly שיר השבוע של הבויז:הכל כולל הכלללללללללללללל!!! הופעת / קליפ השבוע:---------------------- תמונת השבוע:
משו שחברה הכינה לי... משפט / ציטוט השבוע: " שקל מכל בן אדם ואת דופקת לעצמך קרמבו בפנים..." וזה קרה!!!!!! איך עבר השבוע?לא טוב, לא טוב, לא טוב, לקראת רביעי בערב השתפר.... תכניות לשבוע הבא?צבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנשייייים תתגעגעווו אני סוגרת שבת שבוע הבא אני לא אהיה פה שבועיים!!!

Deadly Whisper

New member
אני

שיר השבוע: כ"כ Like A Prayer של מדונה!
שיר השבוע של הבויז: אמ כל ב&ב.
הופעת / קליפ השבוע: אין לי קליפ. אבל סרטים P: חלון סודי, צ'רלי בממלכת השוקולד, שודדי הקאריביים:קללת הפנינה השחורה!
ג'ונייייי ואורולנדו!!!!11111
אה, וגם המסור 3!
וגם כנופיית נד קלי
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: "Son...I'm Capitan Jack Sparrow. Savvy?" - שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה ^^ איך עבר השבוע: וואלה, מעולה
תוכניות לשבוע הבא: לחרוש למבחן באנגלית

Conviction

New member
חג שמח!! ../images/Emo24.gif../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif

שיר השבוע: כל האלבום Sam's Town של הקילרז [במיוחד For Reasons Unknown] כל האלבום Daughtry של דוהטרי [במיוחד Crashed, It's Not Over, There and Back Again] Eric Clapton - Layla
שיר השבוע של הבויז: Incomplete הופעת / קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=6_WArPAt3Tg תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: יש משהו, אבל זה אישי מדי :] איך עבר השבוע? נהדר
. תכניות לשבוע הבא? בגרות [להיפטר מהסטוריה! יהה!], לישון, שופינג לפולין
, לישון, ועוד כל מיני
.

sivanick

New member
יואו

אני זוכרת שאני נסעתי והתייעצת איתי אם כדאי לך לנסוע בעתיד. אני לא מאמינה שזה כבר הגיע ואת נוסעת! הזמן עף.. החלטה נכונה בכל מקרה:] שתהיה נסיעה טובה וכמה שיותר קלה..

Eti No Name

New member
יא חרע../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

תחטפי אותי למזוודה שלך!! נונו!!
טוב נמ אני מקווה לראות אותך לפני שאת נוסעת.

למעלה