מפגש פורום

jeackyh

New member
../images/Emo143.gifמפגש פורום../images/Emo143.gif

וחסר למי שיגע לי באייקון
- תפסתי עליו בעלות מוחלטת ובקשר לפגישה... הרעיון הוא somewhere בין ה-1 ל-15 למרץ. שלב א שרשור תאריכים שאינם נוחים לכם בין הגבולות שכתבתי..(1.3-15.3) לכל מי שיש איזה שהוא רעיון,סטארטאפ,הצעה,בקשה וכל שאר הדברים שיכתוב לי מסר... זאת תהיי פגישה שלא נשכח! עפתי לשמוע את רייכלון
for the last time ערב טוב!

מיטקין

New member
מפגגגגשששש פורוווום... ../images/Emo12.gif

יש! ממממממממ עקרונית אני יכול כל מרץ.. הבעיה היא שיש לי.. גדנ"ע בתחילת מרץ... ואחרי זה תלוי בביוטפו..
ובמיוחד בבגרות בהגדרת צמחים שיש לי... איכסה איכסה איכסה.... מממ אבל אני אגיע.... וואן ויי אור אנדר...

lollapalooza

New member
ובכן-

בעקרון אני יכולה בכל תאריך, מכיוון שחיי כה מלאים בתוכן. 1 במרץ יהיה נפלא, כי זה יום ההולדת שלי (תאריך עברי, והלא אנו יהודים
) ואתם האנשים שאני הכי ארצה לבלות איתם את היום הזה. (אווווו כמה קיטשי, אבל נכון) אבל בגדול אני בסדר עם הכל. אין ביצפר בתאריכים האלו

מפגש פורום../images/Emo9.gif

אממממ אני לא יכולה ב-1.3 ... אבל אם כל שאר התאריכים אני לא חושבת שתהיה לי בעיה..

tamar010

New member
אבל...אבל...אבל...

יש ביצפר... חוץ מב- 7-8.3 שזה חופש פורים זה יוצא ימים ראשון-שני... וחוץ מזה הכל ביצפר..אבל ...בקטנה!

אבל אבל אבל ..../images/Emo187.gif

איפה הבנת שניפגש בבוקר???. אנחנו אנשים ששונאים את הבוקר הכל נראה טוב יותר בלילה אז הסירי דאגה מלבך המפגש יהיה בטח בשעות אחרי הצהרים לטובת כל התלמידים/סטודנטים!!

S h A b i T

New member
תתחשבוו גם בשעות של הרכבות..

כאילו מתי שהן מפסיקות לעבוד..

tamar010

New member
גם אני שונאת את הבוקר אבל...

אני גרה במקום נטול רכבות ומרוחק מכל מקום אחר אז בבקשה שהמפגש יהיה בחופש או יום חמישי/שישי...

אני בעדדדד ../images/Emo187.gif

כמעט כל החודש נוח לי ואני מאוד בעד ה 8 למרץ !! (מעניין למה??????)

Principesa Reut

New member
איי איי איי...

אני הכי בעייתית פה מבחינת תאריכים... אבל חיבים להתחשב בי
מה לעשות
אני צריכה להתקבל לאלון
ובשביל להתקבל לאלון אני לא יכולה להבריז מהבחינות בשביל להיות אתכם, עד כמה שאני רוצה
אז הימים שאני לא יכולה:
3.3.04 (ראיון אישי)
9.3.04 (שלב א' של הבחינות)
10.3.04 (שלב ב' של הבחינות)
13.3.04 כל שאר הימים -

Ez sLeeP

New member
הממ..

ספירו'ש, הרעיון היה פסח. יש בי"ס בתאריכים האלו. אני לא ממש יכול להבטיח כלום..

amit hakapit

New member
../images/Emo45.gifגם אני בעד פסח.......

יש לי חופש כמעט של שבועיים... כמובן, שאין לי מושג עדיין מה הולך להיות לי בסמסטר הזה, אבל חופש פסח, למי אכפת??? חוצמזה, במרץ אחותי מתחתנת ובטח יהיה לחוץ מידי.

Ez sLeeP

New member
מצד שני,

צביקו'ש ואופיר מתגייסים.. אז אולי כן צריך לעשות במרץ? טוב, אני בגישת התומר. תחליטו על תאריך, ואני אעשה את מירב מאמציי להופיע.

oooooOFIR

New member
אוקי

אני מתגייס ב22 במרץ אז כל יום עד ל 18 (יום שישי אחרון) בגדול יהיה בסדר עבורי.

אני עוד לא יודע איך המערכת שלי תהיה

ואיך העבודה שלי תסתדר עם המערכת רביעי אני לא יכול כי זה יום חופשי שני אני כנראה עובד אחר הצהריים ראשון או שלישי הם סימני שאלה - המערכת לא זגורה סופית בהם וחמישי ...... חמישי אולי היום האידיאלי ללא קשר אליי - ככה כל החיילים יוכלו לבוא (בעיקר רותם שעוד לא היתה באף מפגש פורום עד כה) קיצר אני לא יכול להבטיח להגיע אבל אתם יודעים טוב מאוד שזה כבר לא אומר שום דבר (לאור המפגש האחרון שלא תכננתי להיות בו ובסוף הגעתי כמו ילד טוב... - מה לעשות שאני לא יכול לא להגיע למפגש...
) תקבעו תאריך מקום והכל, אם אני אוכל אני אגיע

למעלה