מפגש פורום#2 או על התאריך 7.3- חופש פורים (אם מישהו יוכל להגיד לי איזה יום זה יוצא זה יעזור..)
J jeackyh New member 7/2/04 #1 ../images/Emo143.gifמפגש פורום#2../images/Emo143.gif או על התאריך 7.3- חופש פורים (אם מישהו יוכל להגיד לי איזה יום זה יוצא זה יעזור..)
../images/Emo143.gifמפגש פורום#2../images/Emo143.gif או על התאריך 7.3- חופש פורים (אם מישהו יוכל להגיד לי איזה יום זה יוצא זה יעזור..)
ס סנטה New member 7/2/04 #2 ../images/Emo45.gif זה יוצא ביום א' - אני חושב שזה יכול להיות נחמד . הפעם אני מבטיח לעשות את כל המאמצים לבוא .
../images/Emo45.gif זה יוצא ביום א' - אני חושב שזה יכול להיות נחמד . הפעם אני מבטיח לעשות את כל המאמצים לבוא .
T the myself New member 7/2/04 #5 ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif תלוי במערכת שלי לסמסטר הבא שעדין אינני יודע אותה אני אעדכן בהמשך...
../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif תלוי במערכת שלי לסמסטר הבא שעדין אינני יודע אותה אני אעדכן בהמשך...
ב בובה ושמה סיוון New member 7/2/04 #6 ../images/Emo45.gif לא כל כך בטוחה (אני לא מתכננת חודש מראש)... אבל כן.
N not myself anymore New member 7/2/04 #7 טוב נו שכחתי להחליף ניניימ תכירו הניקניים החדש שלי אנשים בפורום עתודה החליטו שאם אני כבר בן 21 ואני כבר עצמי אז הגיע הזמן להחליף כינוי אל דאגה אני לא מתכנן להפטר מהכינוי הישן המוכר והאהוב (עליי לפחות) פשוט לעיתים אני אכתוב מהחדש
טוב נו שכחתי להחליף ניניימ תכירו הניקניים החדש שלי אנשים בפורום עתודה החליטו שאם אני כבר בן 21 ואני כבר עצמי אז הגיע הזמן להחליף כינוי אל דאגה אני לא מתכנן להפטר מהכינוי הישן המוכר והאהוב (עליי לפחות) פשוט לעיתים אני אכתוב מהחדש
• •StrawBerry• New member 7/2/04 #8 ../images/Emo45.gif למה לא? מאיפה לי לדעת בכלל מה אני אעשה עוד חודש... אז כן.
א אני רואה כפול New member 7/2/04 #9 ../images/Emo45.gif כנראה שכן... בינתיים אין תוכניות לאותו יום אז אני אנסה לשריין את התאריך.. ותומר, תתחדש על הכינוי
../images/Emo45.gif כנראה שכן... בינתיים אין תוכניות לאותו יום אז אני אנסה לשריין את התאריך.. ותומר, תתחדש על הכינוי
A Arielcohen New member 7/2/04 #11 ../images/Emo45.gif אני צריך לברר מה יש לי, אבל אני יכול לפנות זמן
R red moon in the sky New member 7/2/04 #12 ../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif=2|כן,אני ונועה(סתמי)
E Ez sLeeP New member 7/2/04 #14 ../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif נדב יכול. רותם בצבא. קצת התחשבות!! הממ.. מה עם ימי חמישי? לא היתה ממש התנגדות לזה... ימי חמישי, גני יהושוע, זה כבר שלנו ממזמן!
../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif נדב יכול. רותם בצבא. קצת התחשבות!! הממ.. מה עם ימי חמישי? לא היתה ממש התנגדות לזה... ימי חמישי, גני יהושוע, זה כבר שלנו ממזמן!