סוסה פראית
New member
../images/Emo143.gifחג שמח!!!../images/Emo143.gif
ט"ו בשבט שמח לכם , למשפוחה ולסוסים ולכל שאר העולם בין השאר....... מחר מקבלים תעודות............ אמאל´ה.. טוב כעיקרון ל כולם מקבלים מחר תעודות....... איזה כיף,אתמול היה לנו יום אומנויות הבמה בבית הספר ואבי פניני (מיכאל מלחיי האהבה) היה אצלנו ועשה לנו מופע מזה מצחיק וכולם צחקו ונרטבו..... כי הוא התחפש לכומר כזה והשפריץ מים מ
כזה עלינו ואמר |תפילות" מפגרות בתור רב כאילו..... בקיצור היה מצחיק סוף ואחר הצהריים היה מופע בבית ספר של אמא שלי ואני הייתי חייבת לבוא כי אני הייתי אחראית על 1/3 מהמופע ולכן לא הייתי יכולה לבוא לחווה..... עוד שבוע לא הייתי בחווה ושבוע שעבר הייתי חולה ביום רביעי...... שבוע הבא אין לי שיעור כי מי שרוכבת איתי (ענבר) לא יכולה לבוא ונעביר את השיעור ליום אחר אבל בכל זאת 99% שאני באה ביום רביעי גם...... למרות שאני לא ארכב.... טוב יאללה ביי ואל תשכחו לקחת
ולחפור ב|אדמה| (למה אין סמל של אדמה???) ולנטוע
ואל תשכחו להשקות אותו עם
.... ושיר קטן לט"ו בשבט: ה
פורחת ולניצה יש קרחת......... סתם...... אוהבת,רעות.....
ט"ו בשבט שמח לכם , למשפוחה ולסוסים ולכל שאר העולם בין השאר....... מחר מקבלים תעודות............ אמאל´ה.. טוב כעיקרון ל כולם מקבלים מחר תעודות....... איזה כיף,אתמול היה לנו יום אומנויות הבמה בבית הספר ואבי פניני (מיכאל מלחיי האהבה) היה אצלנו ועשה לנו מופע מזה מצחיק וכולם צחקו ונרטבו..... כי הוא התחפש לכומר כזה והשפריץ מים מ