Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo142.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo142.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
שיר השבוע שלכם:
וידיאו השבוע שלכם:
ספר\סרט\סדרת השבוע שלכם:
תמונת השבוע שלכם:
רוצים\ות להוסיף משהו:

Ayelet 363

New member
My SuperNatural Weekend

דבר טוב\רע שקרה השבוע:... מי הצחיק אתכם השבוע: אחותי מי עצבן אתכם השבוע: אחותי שיר השבוע שלכם: Where you Lead- Carol King and Louise Goffin וידאו השבוע שלכם: אין ספר\סרט\סדרת השבוע שלכם: סדרה- אחים ואחיות תמונת השבוע שלכם: אין רוצים\ות להוסיף משהו: אני מצטערת שאני כזאת מייבשת.

NoAmItA ChAn

New member
שבוע נהדר לכולם :)

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: עבר המגן בהיסטוריה, הייתי בים, חרשתי המון לביולוגיה והייתי בהופעה של פלסיבו :) מי הצחיק אותכם השבוע: ידיד שלי XD ואח שלי ואבא שלי
מי עצבן אותכם השבוע: לא היה מישהו מיוחד.. שיר השבוע שלכם: Delcleration - David Cook A Call To Arms - 30 Seconds to Mars Battle For The Sun - Placebo Ashtray Heart - Placebo וידיאו השבוע שלכם: X ספר\\סרט\\סדרת השבוע שלכם: ספר - "טינטין: תעלומת תכשיטי האופרה". סרט - X סדרה - לא ראיתי הרבה פרקים, אבל "על טבעי". והפרק הראשון (והחצוי) של האוס. נו, אבל ראיתי כבר עד פרק 7 בערך, אז לא ממש משנה לי XP תמונת השבוע שלכם: בריאן מולקו, בהופעה של פלסיבו
ואהבתי את הגיטרה XP רוצים\\ות להוסיף משהו: נמאסססס לייייייי לחרושששש למבחניםםםםםםםם T_____T

to the end1

New member
איך היה בהופעה של פלסיבו?!

בטח מדהים חח הייתי גם צריכה ללכת בסוף לא ייצא...נמשיך לחכות ל MCR

NoAmItA ChAn

New member
לשתיכן - היה ממש כיף XP

בעיקרון נכנסתי חינם, כי דוד של חברה שלי מכיר ממש טוב את שוקי וייס, מסתבר O_O הקטע הוא שהגעתי להופעה כשאני לא מכירה יותר משיר אחד שלהם XDDDDDD אבל עדיין היה כיף! אני מקווה שמכ"ר יגיעו לארץ.. מתישהו במילניום הנוכחי..

רנית יש לי בעיה ../images/Emo3.gif

עד שאת פותחת את השרשור אני כבר שוכחת מה קרה לי השבוע
אני לא מה שהייתי פעם, יש מצב שאני מזדקנת..

to the end1

New member
חחחח מצחיקה,בישבילך אני יפתח כול יום חמישי

בערב ישר שמסתיים השבוע

lilith93

New member
נצל"ש איך הילד של דין וסאם היה נראה?

ככה : (הזכויות שמורות לי)

../images/Emo224.gifפונינט..פוניסאם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש פוטנציאל XDDD אהבתי,תודה על התמונה

lilith93

New member
אני מנסה לעשות עשיו את הילד של קסטיאל ובובי

אבל אני צריכה תמונות שלשניהם יש בערך אותה הבאת פנים ושהם מסתקלים לאותו כיוון..

למעלה