Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo142.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo142.gif

דבר טוב שעבר עליכם השבוע:
דבר רע שעבר עליכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
משפט חזק ששמעתם השבוע:
שאלת השבוע: נהנים מהחום או מחכים כבר לגשם?

lilith93

New member
עונה

דבר טוב שעבר עליכם השבוע: חופש, כל השכבה בפולין ואני לא , דבר רע שעבר עליכם השבוע: בעיקר שיעמום.. שיר שעשה לכם ת'שבוע: dontspeak וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר יומני הערפד,סדרה על טבעי,סרט הארי פוטר 4 תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: משפט חזק ששמעתם השבוע: בתחילת השבעו כשעוד היה בצפר, היה שיעור עם 6 תלמידים,אז דיברנו על האח הגדול, בעיקרון היה הרבה משפטים לא זוכרת אחד ספציפי שאלת השבוע: נהנים מהחום או מחכים כבר לגשם? גשם!!! אני מתגעגעת לגשם!!

G Baby

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

דבר טוב שעבר עליכם השבוע: נפגשתי עם ידיד טוב מהצבא.. דבר רע שעבר עליכם השבוע: ריאל מדריד שוב לא עברה שמינית גמר של ליגת האלופות. בפעם השישית ברציפות..שיא שלילי מלבב משהו..
שיר שעשה לכם ת'שבוע: הראל סקעת – לאן. הלוואי שהשיר הזה ייבחר לייצג אותנו באירוויזיון וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=R44yA0UUNJ0 סרט קורע מצחוק!! ספר\סרט\סדרת השבוע: נ.ב אני אוהב אותך\ הוא פשוט לא בקטע שלך \ מרפאה פרטית משפט חזק ששמעתם השבוע: If one does not attach himself to people and desires, never shall his heart be broken. But then, does he ever truly live? שאלת השבוע: נהנים מהחום או מחכים כבר לגשם? מחכה לגשם בכיליון עיניים

למעלה