סנדרין

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo32.gif../images/Emo142.gif

[פתחתי שרשור
. בוגדת שכמותי. אבל גם זה מותר לפעמים. נצלש"ו להנאתכם] אני משחקת עם הקשתית האלפית שלי כבר כמעט חודש, במשחק שהוא די H&S - בלי לבחור לה שם. לא הפריעה במיוחד, עד עכשיו, אבל עם המעבר למשחק רציני יותר - דמות בלי שם היא לא דמות. ונמאס לי שקוראים לה "האלפית". אז - הכנתי לי רשימת שמות אפשריים. צמצמתי לחמישה. עכשיו נסו לבחור, ואם יש לכם הצעות נוספות, אשמח לשמוע: קוֹלָאוּרָה ("קשת זהובה", מסינדרין) קָאמַריָה ("צופה בירח", בספרדית עתיקה) Almeda ("שאפתנות", בלטינית, אם זכרוני אינו מטעני) Halandra Shandris

DDN

New member
?What's in a name

למה השרשור הזה הוא OFF? זה קשור, זה און טופיק. זה בחירה של שם לדמות. ALMEDA וHALANDRA מצאו חן בעיניי.

בשר ../images/Emo32.gif ות דגים

אפ כבר ב עופות ענייננו אז רק רציתי לציין שאני ומנצ'קין מת מהלך נעדרנו מהפורום עקב סמינר סיכום פולין (שהיה מצוין) ועכשיו חזרנו
והיה נחמד לי לראות שבזכות החוג משחקי תפקידים שפתח מנצ'קין מת מהלך בקן שלו עכשיו יש קבוצה שלמה (ואולי אפילו קן שלם) שנחשף לנושא ויודע על מה מדובר.. זה נחמד
(קבל צל"ש רשמי ממני
) לדעתי אגב אלמדה זה השם הכי יפה מהאפשרויות.. אבל כמובן ששם לדמות אצלי נובע מתוך הדמות ואופיה אז קשה לייעץ בלי מידע שכזה..

תודה על הצל"ש, אבל

1) כל החניכים שבאו כבר יודעים לשחק משחקי תפקידים (במקור זה תוכנן כחוג למתחילים). 2) כמעט כל החניכים שבאו הם מהקן בין כה (עוד פספוס של המטרה המקורית - הבאת אנשים מחוץ לקן שבירת הסטיגמה על השמו"צ). 3) בקושי התחלנו - היו לנו רק 2 פגישות... עוד מוקדם לחלק מחמאות. 4) אם כבר אז כבר - הצל"ש מגיע גם לטאראש שמדריך איתי את החוג ולעוד חבר שלי שלא כותב בפורום. בנוגע לשם - שאנדריס זה מוורקארפט, האין זאת? ובעיני השם שפירושו שירת הקשת הוא המוצלח ביותר.

כמה תיקונים

בזכות המפעלון שלכם אנשים בקבוצה שלכם שלא משחקים משחקי תפקידים (ואולי בחיים לא ישחקו) לפחות יודעים מה זה.. ונראה לי שזה חיובי ובוואדי שהצל"ש מיועד לכל מי שלקח חלק במפעלון.. טאראש ו"חבר נוסף שלא כותב בפורום" (כינוי ארוך יש לבחור)
אגב יש מצב לקבל מעט פירוט על הדמות מלבד האלפיות (גררררר) שלה.. ? זה יכול לעזור..

סנדרין

New member
על האלפית: ../images/Emo142.gif

אני מנועה מלספר את הרוב, כי חברי הקבוצה שלי קוראים... רק אגיד שיש לה עודף ביטחון עצמי. היא בטוחה שהיא יודעת תמיד מה נכון ומה לא (מעבר לזה שהיא כריזמתית, זריזה, חזקה וחכמה, מה שנכון
), למרות שבדרך כלל היא מושפעת מהרושם הראשוני שמישהו עושה עליה ולא ממי שהוא באמת. *שםכלשהו* מאוד גאה בזה שהיא התגברה על הגזענות של האלפים, אבל בעצם לא מתנהגת בצורה טובה הרבה יותר לאנשים שהיא מזלזלת בהם. וכאלה יש הרבה. כל דבר שהיא עושה צריך להיות מושלם, כי כל כישלון קטן היא לוקחת בתור כישלון שלה ושל מי שהיא. בנוסף, היא מאוד שאפתנית - רוצה לעשות דברים גדולים ולהשפיע על העולם. (נקווה שלא אמרתי יותר מדי...)

אם כך אני עומד מאחורי מילותי

אלמדה (כמו שאמרת שאפתנות בלטינית (אני אסמוך על המילה שלך) )נשמע לי שהיא די פרפקציוניסטית ורוצה להגיע לרמה אישית גבוהה (וגם לאישיות שהיא מגדירה חיובית - מושלמת) אם אכן כך המצב אז שאפתנות היא מילה מצוינת.. וגם המילה אלמדה כשם מצלצלת לי אישית נעים באוזן

Gilgam69

New member
שמות לא תמיד צריכים לומר משהו

לא בתרגום ישיר ולא משהו לגבי הדמות עצמה. יכול להיות ששם הוא סתם מילה יפה או משהו סתמי לחלוטין. לדוגמה, הדמות הבאה שאני הולך לשחק (בקמפיין אוריינטלי), בתקווה רבה בשבוע הזה, נקראת: טאקאשי הסגוואה או באנגלית: Takashi Hasegawa מישהו יכול לומר לי משהו על הדמות מהשם? (והיודעים מתבקשים להיות בשקט) קשה לי להאמין, על אף שזה שם ממש יפה, לדעתי.

למעלה