D&D

סנדרין

New member
ה-Feats של לאורנה, ../images/Emo142.gif

הם פיטים של קשתות. כמה פעמים צוינה מיומנותה בקשת? זה כמובן ה- Weapon Focus. נאמר גם שבמרחק קצר היא פגעה כמעט תמיד, וזה ה-Point Blank Shot. לידרשיפ, בגלל שהיא הייתה גנרלית, פירושו - War Master, ואחת הדרישות לזה היא לידרשיפ. סער - פשוט לא היה חבר במסדר עד הרגע האחרון. הוא יכול היה להיות אביר ברמה גבוהה יותר. גדיל -
ספוילר קטן מאוד לדשדל"ק: שמו של גדיל פורסם בין הקנדרים, כמו של איך-שלא-קוראים-לו-קפיץ-דלת. וזו אחת ההגדרות של אפיק. חוץ מזה, להרוג הובגובלין בדקירת פגיון אחת, בלי שהגובלינים מסביב ישמעו בכלל, זו יכולת מכובדת.

ד ג י

New member
מצטער לא קראתי את דל"ק

כן זה בלי ש זה דרקוני להבת קיץ
לדשל"ח מסכים לגבי הפיטים של לאורנה. אל תשכחי שמה שאנחנו מדברים זה מה היה קורה אפ הם היו משחקים במהודרה ה3 במהודרות הקודמות אין פיטים אבל הגיוני שהיא לקחה התמחות בקשת ובגלל שהיא מצביעה זה כמו להקים אחוזה. יכול להיות אז שסער באמת היה בדרגה 12 אבל הוא כמעט לא פגע בדרקון אז הייתי ואני בדרגה שמונה הצלחתי להביס דרקון (בעזרת עוד דמויות שלא תביני לא נכון) אבל אני חושב שהוא היה צריך לפגוע בו פעם אחת

D gitaL

New member
הוא פגע בו

אומרים שהוא גרם לדרגון לדמם (באף נראה לי)

ד ג י

New member
פגיעה באף עושה גם דמות בדרגה 4

אני לא מוצא את סער בתור לוחם ברמה גבוהה, סתם אחד שעושה הרבה רושם.

הייתי שמח להגיד לך מה דעתי...

... ולפתח דיון מלומד כמו בהדעות שמעליי, אבל אין לי מושג בזה חוץ מהבסיס הבסיסי ביותר, ולכן עדיף שאני אסתום...

למעלה