D&D

סנדרין

New member
../images/Emo142.gif D&D ../images/Emo142.gif

כולכם יודעים, כמובן, שספרי הרומח מבוססים על D&D. אני התחלתי לשחק D&D בתחילת השנה, ומאז קריאת הספרים כיפית הרבה יותר ^_^. זה פשוט מוסיף עוד מימד. אז - מי מכם משחק D&D? יש לי המון (אָלפַמֶאות, או מיליונתָלַפים? המצאות של אחותי הקטנה, בת 6, בשעות של חוסר-שפיות) השערות ושאלות, בנוגע לרמה של הדמויות בכל שלב בספרים ועוד. לא אעלה אותם לרשת אם לא יהיו קוראים ^.^.

SaberTooth

New member
אשמח לקרוא את השארותייך.

אני לא יודע אם אוכל לענות על שאלותייך כי אני לא ממש משחק D&D.

ד ג י

New member
אני משחק d&d

כבר דע הרבה זמן (4 שנים) ואני לא יודע איל זה לקרוא את הרומח אבל אני באמת חושב שזה מוסיף עוד מימד וזה נורא כיף לדעת כל דברים על כל מיני יצורים שלא מוזכרים בספרים. ואני אשמח לענות על שאלות שלך

La Gamba

New member
הי! בין ההודעות הכי חשובות בשרשור!

אין טעם לשער, לפני כ12 שנה יצא ספר המסביר כיצד ניתן לשחק את עולם רומח הדרקון בשיטת מבוכים ודרקונים מורחב (או כפי שאני נוהג לכנותו D&P), אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לפנות אלי באיציק/אי מייל.

אני משחק

אבל כבר דיברנו על זה בפורום אחר, חםני חודש בערך, זוכרת? אז אמרתי לך שאנחנו כבר עשינו 2 פגישות שלמות! היום השלישית... אנחנו ממש מתקדמים, נכון?

roychu

New member
אני משחק שנתיים AD&D

משולב ב-BD&D (Baboons, Dungeons and dragons" בלי שאלות) וזה ממש כיף, כי יש לנו את האוגדן של מיצוב, עם כל הדפים של הרומח, ואז אני יודע הרבה על היצורים בקרין

Palass

New member
אני משחקת

לי ולחברה שלי תמיד היו מחלוקות בעניין.. עדיין... (אחת שלא אהבה את רייסטלין רק כי הוא נק"ניסט מושבע [השחקן - טרי משהו?]) אני אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

moriabar

New member
ממצב? הכל טוסט?

היי, מה קרה את לא מתייחסת אלינו? אה, שלחתי לך אימייל, את יכולה לענות, אין בו שום וירוס... (לא הפעם...) אה, ושיהיה לך חגשמייח! ברסלב

Arana

Well-known member
מנהל
שיחקתי פעם המון

וגם שיה"מתי, אבל בעיקר בתיכון וקצת בצבא. עכשיו זה קצת בעיה, כי לאף אחד (כולל אותי) אין זמן.

סנדרין

New member
אז, ההשערות שלי: ../images/Emo157.gif|טיקה|

(הכל ע"פ מהדורה שלישית)
ספוילר לדשד"ס ודשל"ח:
לאורנה - כשהיא משתלטת על בועת הדרקון, הניחוש שלי הוא שהיא ברמה שמונה, אחרי שני Ability Improvement - לתבונה, WIS. אחרת, לא היה לה סיכוי להשתלט על הבועה. כמה Feats שבטוח יש לה, עד אז: Weapon Focus - Long Bow Point Blank Shot Laedership וכמה ניחושים בנוגע ליכולות Abilities שלה: STR - 12 DEX - 15 CON - 8 INT - 14 WIS - 14 CHA - 16
טיקה - יש קטע מסוים מאוד בליל חורף, כשהיא מדברת עם קרמון, ואומרים שהיא כבר יודעת להסתדר עם שריון קל וכבד, ו-'שיפרה לכלל אומנות' את החבטה במגן, משמע - Improve Bull Rush. בקטע ההוא, היא הגיעה להיות לוחמת ברמה ראשונה.
סער - כשהוא מת, הוא ברמה 12 לדעתי.
ספוילר לאגדות:
רייסטלין - עבר את רמה 30, ואולי גם את 40. הקוסם החזק בעולם, הרי, והוא מתמודד נגד אלים! הקסם שהוא משתמש בו להבערת הכפר, הוא Meteor Swarm. וניחושים בנוגע ליכולות Abilities: STR - 6 DEX - 14 CON - 5 INT - 22 WIS - 17 CHA - 14
קרמון - מגיע לפחות לרמה 18 כלוחם, לפני שהוא הופך ל-War Master: גנרל. בסופו של דבר, הוא EPIC - עובר את רמה 20. היכולות שהוא משפר עם הזמן, הם פעמיים STR כוח, פעם אחת CON עמידות, שלוש פעמים WIS תבונה ופעם אחת INT חוכמה.
תניס - בטוח עובר את רמה 20, ע"פ איך שהוא וקרמון הביסו את המצודה המעופפת. Abilities בסוף אגדות, רמה 22 בערך, לא כולל השפעת ההזדקנות: STR - 16 DEX - 12 CON - 13 INT - 13 WIS - 15 CHA - 14
גדיל - גם עובר את רמה 20, לדעתי. הפגיון שלו מכושף. אין לי כוח יותר... אמשיך מחר
. יש עוד הרבה מה לכתוב.

SaberTooth

New member
המממ...

בקשר ללארונה ובועת הדרקון. לפי מה שהבנתי, טרילוגיית הרשומות נכתבה על בסיס המשחק ששיחקו וויס והיקמן. העלילה במשחק לא הייתה זהה לעלילה בספרים והם הכניסו הרבה שינויים כדי לגרום לספרים להיות יותר מעניינים.
-ים קטנים לשחר האביב אולי במשחק שלהם בכלל לא הייתה בועת דרקון במרתפי צריח הכהן הראשי. אולי במשחק שלהם לאורנה לא הצליחה להשתלט על הבועה והם יצאו מעתסבוכת הזו בצורה שונה.

סנדרין

New member
יכול להיות - ../images/Emo157.gif../images/Emo142.gif

אבל, בעזרת זריקת WILL מוצלחת בהתחלה, היא מקבלת +2 או +4 Morale Bonus לזריקה נגד הבועה - כי היא מרגישה, שאחרת, מותו של סער יהיה לשווא. (אם היא נכשלת בזריקה הראשונה, היא חושבת שהיא תצתרך למות איתו, ותספוג -2 נגד הבועה.)

Palass

New member
אם הכל אני פחות או יותר מסכימה אבל.

סער? רק רמה 12? אולי לא מציינים לגביו שום דבר על טבעי שיכול להראות לך שהוא ברמה גבוה יותר, (אני לא בדיוק זוכרת את הספרים) אבל זה רק כי זה לא מתאים לו.. למה רק 12 אם כך? הוא לא אמור להיות ברמה של קרמון בערך?

סנדרין

New member
בשלב ההוא, ../images/Emo157.gif../images/Emo142.gif

קרמון בערך ברמה - 14? אז כנראה גם סער. פשוט, הוא לא הוכיח יכולת לחימה יוצאת מן הכלל. יכול להיות שאני טועה.

ד ג י

New member
לא מסכים איתך לגבי לאונה

לדשל"ח ולדשד"ס לאורנה-לא הייתה צריכה שום FEAT כדי לעשות מה שהיא עשתה זכרי שהיא לא השתלטה על בועת הדרקון כל מה שהיא עשתה זה לבצע את הקריאה שלה, כנראה יש לה התנגדות חזקה לקסם, והיא הצליחה בגילגול הצלה בצורה טובה מאוד טיקה- חושב כמוך סער- אני לא חושב שהוא מת בדרגה 12 כי בדרגה 12 לפי מהדורה שניה הוא צריך להיות, או אדון הסייפים או שליט השושנים נראה לי שיותר סביר שהוא מת בתור אביר הכתר בדרגה 4 בערךל (כמה שזה לא נשמע הגיוני) אבל רמת הלחימה שלו הייתה לפחות של לוחם בדרגה 8 רייסטלין- יכול להיות אבל אני לא בטוח קרמון- חושב כמוך תניס- גם חושב כמוך גדיל- אני לא יודע מה רמת המנעולים שהוא פורץ אבל אני חושב כמוך יטץ מהפגיון אוליי

למעלה