5 שעות לא בטוח....

../images/Emo142.gif5 שעות לא בטוח....

הייתי היום במרכז שלנו קבעתי עם הורים ונערות ונערים למרות שהזכרתי 100 פעם אף אחד לא הגיע והגעתי לחינם.. אנהי זוכרת את זה מהשנה הראשונה של המקום... אבל הפעם זה היה מעצבן מאוד.. כי בכל זאת קשה לי להגיע במיוחד בשיא החום לטבריה הבעלול הסיע והחזיר אותי ספישל בנווסף לכל המנהלת החדשה אמרה שלא בטוח שיאשרו לי את ה-5 שעות למרות שהיא מאוד רוצה כי מבחינה תקציבית אולי זה לא יעבור כי זה 5 שעות אקסטרה.... אני כל-כך רוצה לחזור לתפקיד אבל מה לעשות צריכה לקבל שהשנה מורידה הילוך וממשיכה בלימודים כי חייבת להתקדם לתחום של הפסיכותרפיה, נראה אולי היא תגדיר לי את זה כשעות תרפיה אבל זה ממש עוד לא סגרו היא הייתה נוראה רוצה שאחזור משרה מלאה אבל זה ברור שאין מצב מבחינתי בקיצור מה אני אגידלכן....... קשה לוותר על המקום שבניתי 4 שנים אבל כנראה שלא תהיה בררה הלוואי שהייתי יכולה הכל אבל אני לא יכולה חייבת להקשיב לגוף שלי זהו.........(אפרופו בבושקה) נ.ב--------- מחר הבדירה של ה- ENG ברמב"ם מקווה שאסתדר אמרו שזו בדיקה לא ממש נעימה ואחר-כך חוזרת להתמחות מקווה לעמוד מחר בהכל שלכם פיית השוקו

בהצלחה בבדיקה ../images/Emo24.gif

ומצטערת לשמוע שאף אחד לא הגיע. אני מאמינה שהשתדלת - אבל מי יודע, אולי זה לטובה. אולי זה פשוט לעזוב את זה ולמצוא משהו אחר? (אפשרי?!) בכל מקרה - אני מקווה שאכן בסוף הכל יסתדר לטובה

תודה קארינוש../images/Emo25.gif

ולא לא אני לא אקח משהו אחר נאי אתמקד בלימודים ובפרקטיקום ובילדה .. פשוט נורא רציתי להישאר במקום שבניתי ובתחום הזה של נוער במצוקה לפחות קצת..... אבל אם לא אז אתמסר כולי ללימודים ולקטנה אגב את צריכה להיות גאה בי עשיתי היום 36 ברכות (חלק מהזמן הלב שלי קצת קפץ...וזו הייתה הרגשה מוזרה) אבל אני נורא התרשמתי מעצמי שלמרות כל הבאלגן של כן לופוס אולי לופוס וכל התסמינים הגוף מתחיל לחזור לעצמו שלך פיית השוקו

ל3

New member
פייה יקרה

מצטערת לשמוע שנסעת לחינם את כזו נשמה טובה ואכפתית ומי שהפסיד זה הם! מאחלת לך בהצלחה מחר בבדיקה ושתשמעי רק בשורות טובות חיבוקי שירי

למעלה