2pac
מ מעיין הקטנה New member 10/7/02 #2 על התמונה הזו... יש לי רק משפט אחד להגיד: "האם זה אקדח בכיס שלך, או שאתה פשוט שמח לראות אותי?" *מצמוץ מצמוץ* אני שנונה בטירוף.
על התמונה הזו... יש לי רק משפט אחד להגיד: "האם זה אקדח בכיס שלך, או שאתה פשוט שמח לראות אותי?" *מצמוץ מצמוץ* אני שנונה בטירוף.
R Ro-E aka cornholyo New member 10/7/02 #3 אלוהי! אני חושב שאני מאוהב... האקדח בתחתונים, המבט הקשוח, תנועת היד שמסמלת "זין על העולם"... אחחחח פשוט מושלם!
אלוהי! אני חושב שאני מאוהב... האקדח בתחתונים, המבט הקשוח, תנועת היד שמסמלת "זין על העולם"... אחחחח פשוט מושלם!
D DoubleD New member 11/7/02 #4 מממ... ככה אני נראית, אבל עם קצת יותר שיער על הראש... אז.... אני מניחה שהחתונה תתקיים באולם הא? עוד אקמול. |נשיכה|DouBle-D-
מממ... ככה אני נראית, אבל עם קצת יותר שיער על הראש... אז.... אני מניחה שהחתונה תתקיים באולם הא? עוד אקמול. |נשיכה|DouBle-D-
R Ro-E aka cornholyo New member 11/7/02 #6 לא! אני רוצה חתונה גאנגסטרית מסורתית! ברחובות, עם כל הת´אגס רציחות, בלגאנים! שודים!!!!!! חיי רחוב, את יודעת...
לא! אני רוצה חתונה גאנגסטרית מסורתית! ברחובות, עם כל הת´אגס רציחות, בלגאנים! שודים!!!!!! חיי רחוב, את יודעת...