תראו אותנו!

ayelet i

New member
../images/Emo142.gif תראו אותנו!

הלילה נועם ישנה לראשונה במיטה שלה ובחדר שלה! הכנסתי אותה למיטה לפני שנרדמה, הרגעתי אותה קלות (בלחישות וליטופים) ועזבתי. נשארתי בסביבה כך שכשהתחילה להתעורר שוב ולהשמיע קולות בכי נגשתי והרגעתי שוב. כך היא ישנה כל הלילה ונראתה לי מרוצה לחלוטין. גם הבוקר, אחרי הבקבוק, כשנראתה מנומנמת - העברתי אותה למיטה והיא ישנה שם עוד שעה. מה אומר? תחילתו של עידן חדש?... אני מאד מקווה. יש לי תחושה שדווקא בגלל שקשה לה להרדים את עצמה ובגלל שהיא רגישה - כך טוב לה יותר - היציבות של המיטה (לעומת הידיים ועצם העבודה שלעיתים היא מתעוררת כשאני מעבירה אותה לעריסה), המרחב (לעומת העריסה הקטנה והצפופה) הנה היא, בפעם הראשונה במיטה שלה...

../images/Emo65.gifתמונה מקסימה, ואכן עידן חדש

תראי איך היא תהנה מהמיטה שלה עוד מעט שהיא תתחיל לגרגר ולמלמל לעצמה ולמשחקים שלה ( שלא נראה לי שחסר לה
). ו.......למה קניתם מיטה כ"כ גדולה

ayelet i

New member
זה גדול זה??.... ראית אותה???...

ת'אמת? כשרק הבאנו אותה היא נראתה לי מאד קטנה לעומת המיטה. היום, כשהיא נושקת לארבע קילו (לפי שקילה ביתית...) היא נראית לי בגודל סביר. ות'אמת מס' 2 - לא קנינו - קיבלנו מחברה...

26יפעת

New member
איזו מדהימה אני כבר מתה לפגוש אותה

תגידי איילת אתן מתכננות ללכת למעקב של התפתחות הילד בקרוב? הפיזיוטרפיסטית שלנו המליצה בחום לשים סביבו משהו (כמו שבפגיה יש חיתול...), אנחנו שמנו מגבת ונראה לי שזה אכן נעים לו בתוך כל המיטה הענקית הזו. יש לזה כל מיני סיבות כמו להכיר טוב יותר את קו האמצע ועוד כל מיני הסברים שבטח יסבירו גם לך אם תלכי, ודרך אגב אני ממליצה על חנה חושי, שם יש מעקב הכי טוב (לפחות ככה אומרים, תשאלי גם את אורן!)

ayelet i

New member
אני בהחלט "תוחמת" אותה...

יש לה חיתול מגולגל במיטה ואני תמיד תוחמת אותה קצת מהצד - וברגליים, שלא "תטבע" לה במיטה. האמת היא שבזמן השינה היא מעיפה הכל וזזה לה למחוזות חדשים - אבל לפחות לזמן ההרדמות. לגבי מעקב - יש לי תור ברמב"ם בתחילת יוני ונראה איך נמשיך משם. בכל מקרה - תודה על ההמלצה! ולגבי מפגש - האם נראה אותך ביום שישי הבא??..

למעלה