תוצרים בסופ"ש

ayelet i

New member
../images/Emo142.gif יפיפיות!

הן התמונות והן הגוונים - אני הייתי שמחה מאד לקבל מתנה כזו!

Noga222

New member
אפשר לאמץ אותך???

או לפחות להעתיק ממך? נראה לי בדיוק מה אני צריכה... ודרך אגב הדוגמיות, אני מתמשת בהם להמטו דברים, וכמות של שניים הספיקה לי לארון שתי דלתות בשתי שכבות!!!

לילך פשש...

ציירת לבד? התמונות משגעות וזו נראית לי אחלה של מתנה. לא לשכוח להראות לנו איך יוצאת הקופסא
גילגולית.

אתי@

New member
לילך זה חמוד להפליא

ובכלל לא הבנתי את ההתלבטות
נורמלי
ממש לא
הרבה יותר מנורמלי
זה נהדר...

אילאיל2

New member
לילך יופי של סט

אם את נותנת את שלושתן ביחד זה יופי , אבל שוב את מכירה את הטעם של אחותך.

bell2002

New member
לילך, איזה יופי של תמונות - משגעות

מאיפה התמונות? מאיזה אתר? אם היית אחותי - בשמחה הייתי מקבל מתנה מקסימה כזו!!!! ובמחשבה שנייה - גם אם את לא אחותי. מתנה כזו שווה אלף מילים - של אהבה, מחשבה, של רצון טוב והשקעה. מאיפה הבאת שאלה כזו? נורמלי זה לא מילה!

av_i_va

New member
אם מותר להלשין......./images/Emo8.gif

זה לא מאתר. זה פרי פיתוח של לילך עצמה.

יערולה

New member
לילך, תמונות משגעות

גם אני התלהבתי מצבעי טמבור, יש להם מבחר אדיר וממש יפה. הייתי שמחה לקבל מתנה כזו.

lilachh

New member
תודה רבה לכולכן ../images/Emo24.gif אז כנראה

שנפלה החלטה פה אחד - מחר הכל ייעטף למתנה
. לגבי השאלות מאיזה אתר - אז כמו שאביבה אמרה - ציירתי לבד - אחרי פיתוחים שונים בסקיצות שעשיתי לפני. אם מישהי מעוניינת אין לי בעיה להעלות את הסקיצות שעשיתי. וזהו - את הקופסת טישו אני יעלה אחרי שהפילם ייגמר סופסוף והרגע סיימתי קופסת אחסון גדולה עם ציורים של הג´רפות.

malkor

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמצטרפת למשפחה

אני החדשה, ששלחתי לך מסר להירשם כחברה בפורום. הג´ירפות משגעות, ובכלל ג´ירפה זו חיה יפה ונעימה לכל יצירה. ואשמח לראות את הסקיצות. אני מקווה שאין בעיה ל"העתיק" רעיונות אחת מהשניה.... שבוע טוב והמון שמחה.

למעלה