שרשור פרק 9

Outlast

New member
../images/Emo142.gifשרשור פרק 9../images/Emo142.gif

(זה פרק 9, לא? מקווה שכן, זה הכל חישובים..
) פתחתי שרשור עכשיו, כי אני לא בטוחה שיהיה לי זמן ממש אחרי הפרק, מקווה שיהיה פרק טוב! תיהנו...

פתחו שמפניות המגעילה עזב

מהפרק הראשון שנאתי אותה אז תודה לאל ברוך שפטרנו מזואי

Gal6

New member
חחח....דווקא בהתחלה

מה זה אהבתי אותה, בכל אופן היה פרק די משעמם...הכל צפוי מעכשיו, נקווה שבפרק הבא יקרה משהו מעניין

כן... ממש לא סבלתי אותה, למה...

היא ממש הייתה חנפנית וזה... הקטע הזה עם הצמידים וזה... ממש מזוייף... אני לא מבינה למה רוצים להעיף את תמי??? היא ממש חמודה ונחמדה!!! מסניפה ביותר!!! אני גם לא סובלת את רוב... עוד מהפרקים הראשונים לא סבלתי אותו... יואו מעניים מי יזכה... ואני מבקשת!!! נא לא להגיד לי!!!!!!!!!!!!!!!! תודה שלכם האנטילופה.... חחחחחח

liorlord

New member
זה רק אני או ש...

זה היה כל כך צפוי, אבל כל כך צפוי שתמי תזכה בחסינות. קודם היא צחקה על כולם שהם גרועים, ראו על הפנים שלה שהיא מאושרת שזאת התחרות, והיא הלכה להתכונן לבד לתחרות. כל הסימנים האלה הראו שהיא יודעת ללכת על קביים, היא כבר עשתה את זה פעם, אולי בקרקס.

HoNeY14

New member
../images/Emo42.gifתגובות על הפרק!../images/Emo42.gif

הפרק היה יחסית נחמד אני שונאת את תמי כל כך!!!
רציתי שווספיה תנצח רק כדי שהיא לא אבל לא היה לה סיכוי כי תמי ידעה שהיא תנצח בגלל שהיא הייתה על קביים לפני זה... ראו איך שהיא התאמנה מצויין והחזיקה את הקביים טוב היא נשארת במשחק רק בגלל החסינות שלה... זואי ז*נ*!!! איזה חנפנית!איך היא מכינה לכולם תכשיטים או וואטאבר....
(_,_) {ולאלה שלא הבינו זה תחת} המשחק על הפרס היה ממש נחמד! ואיך פסקל המסכן הזה רץ לו!
ואחרי זה שון כמעט הרג אותו! מסכן איך הוא קפץ עליו
הפרס עצמו היה ממש יפה ושון ממש קרע אותי עם כל ההערות שלו
ואיך שהם הגניבו אוכל! איזה חמודים
רוב מפגר...משחק אותה נעלב... טוב זהו אני לא חושבת על עוד משהו מיוחד אז אנשים תגיבו! אני מקווה שתמי תעוף בקרוב...אני שונאת אותה!!

14מתן

New member
אני לא מבין למה כולם...

שונאים את תמי ?! היא ממש חמודה ! היא לא עשתה שומדבר רע ! היא ממש בסדר ! זה לא יפה שככה אתם שונאים אותה !
צום קל ושנה טוב !

sweetdreams

New member
למה אתם שונאים אותה ??

היא הכי חמודה שם, היא כלה לא נורמלית. דבר ראשון - שימו לב על ההשתלטות של הנשים על האי הזה, ויותר מזה, על ההשתלטות של המכוערים. כאילו נכון, חשובה הפנימיות והכל, אבל תמי אשכרא מצילה את כבודן האבוד של הנשים בזה שהיא נשארת חתיכה גם אחרי חודש! הגנרל הרגיז גם אותי בפרק הזה, ושון הזה פשוט קרע אותי מצחוק בחלק של הפרס. אין, האיש תותח! ותמי - תמי כלה, ראיתם איך היא שמחה שהיא זכתה בחסינות, היא מתוקה כזאת! למרות שאני יודעת שהיא תעוף תוך פרק או שניים, אבל תנו לה כבוד, מגיע לה!

Outlast

New member
את תמי אני מחבבת בעיקר

בגלל שהיא נראית אמיתית כזאת. היא לא הסתירה את השמחה אחרי שזכתה בחסינות והודתה שהייתה מאוד זקוקה לזה. היא לא מזיינת את השכל (בד"כ) ומדברת לעניין, זו תכונה שאני מאוד מעריכה אצל אנשים.

Boran

New member
היי, זה ביטוי שלי!! ../images/Emo13.gif

"כלה לא נורמלית" זה ביטוי שלי!
טוב נעזוב את זה בצד לרגע. תמי באמת כלה לא נורמלית, אני מת עליה. היא נראית טוב (למרות שעוד כמה חיטובים סטייל שרה לא יזיקו
), היא שחקנית טובה (למרות הטעות שלה בברית עם ג´וני מחבתוני), ואני בכלל אוהב אותה. חכו חכו אבל, הקטע הכי טוב של תמי עוד עתיד לבוא...

mayjen

New member
ג´ון ממש אבל ממש שווה!!!!!!!!!!!!!!

היום הוא פשוט היה סקסי....... למה הוא הומו....? בזבוז למין הנשי

HoNeY14

New member
נכון שכחתי מזה!

באמת ג´ון נראה מצויין!
וחבל שהוא היה כזה בחושך... למתן: אני לא אוהבת את תמי וזהו! אתה אוהב אותה וזהו! יש לי את הסיבות שלי לשונא אותה היא ביצ´ית

liorlord

New member
אני לא שונא אף אחד, מכל העונות

חץ מרוב, כי הוא ממש עיצבן אותי, עם כל זה שהוא שיקר לכולם, וסכסך בין כולם. חצוף, הוא שיקר לאחרים, מילא, אבל הוא עוד מסכסך בין אחרים, הבן זו*ה הזה, אני לא סובל אותו. אבל באמת, מה תמי עשתה שכולם שונאים אותה? ואני חושב שיש לה גם פנים מאוד חמודות
.

zeusofurim

New member
הכל בהישרדות מתהפך

בהתחלה שנאתי את רוב ושון כי הם לא עשו כלום ובמיוחד שנאתי אותם כי הם העיפו את האנטר שהיה הכי כלי בכל התחרות... וכל כך שנאתי אותם שהם הצליחו להגיע לאן שהם הגיעו וזה עדיין מעצבן... במיוחד שמעצבן לראות בנאדם שלא עשה כלום מגיע לאן שהוא מגיע... אבל באמת בפרק האחרון שון השתנה ונראתה באמת שינוי תדמית... בפרק האחרון כימעט עף האיש מספר 1 שלי כרגע וזה הג´נרל הוא פשוט כל כך נחמד ואדם כל כך טוב שגרמו לו אבל... ואני הייתי מרוצה שה-BITCH עפה.. עכשיו אני מתחיל לשנוא את נליה שאשקרה קיבלה הכל עד כה במתנה ומה שהכי עיצבן אותי זה איך שהיא התנהגה ואמרה על הגנרל... כי כל אחד מאיתנו היה עצוב ועצבני אם היינו עוברים את מה שהוא עבר במישחק עכשיו... ובאמת אני לא מבין מה הבעיה בתמי היא אשקרה נחמדה... אני לא מבין איפה הבעיה בה

mishmesh

New member
פרק נחמד!

אוף, למה לא העיפו את הגנרל הזה, הוא סתם אידיוט. ושמחתי שתמי זכתה בחסינות, הרי זה באמת הגיע לה. אחרי הכל, היא היחידה שבאמת יודעת ללכת על קביים. נ.ב. אני מצטער שאני בקושי כותב כאן בזמן האחרון, פשוט אין לי זמן.

אליגטור

New member
מה אידיוט?!

המסכן מיואש. הוא נכנס לברית והבעיה היא שהוא כמו השאר סמכו על ג´ון ועשו אותה טעות. הוא לא בחור רע ומניפולטיבי ומגעיל כמו זואי. הוא ותמי פשוט נדפקו כי הלכו עם ג´ון ועכשיו אין להם כמעט סיכוי. הוא מסכן לא אידיוט.

Optimus_Prime

New member
האישה והחיוך

עפה איכס
אגב לדעתי שון ספג כמה מהיסודות ההומוסקסואלים של ג´ון ראיתם מה הוא עשה לפסקל?

למעלה