שרשור מקס

almogdavid7

New member
מקס אולארצ'יק!!

מה הוא לא יהודי????? שיאו באסה התאהבתי בנוצרי..

avril2487

New member
תגובה... קראו דחוף!

הוא כן יהודי..אני מכירה את אמא שול את אבא שלו ואת מקס עצמו.. הוא יהודי.... אז מי שאומר שהוא לא יהודי שיקבר... אני מכירה אותו ממש ממש אישית דרך אגב..

חח זזתי לקבר ביי..

מה הקשר עכשיו.. אין לך מה להתעצבן אנשים אוהבים לפטפט להעביר אותה ברכילות עסיסית.. Chill out

LeRanch

New member
נראה לי שכן.. לאבא שלו קוראים אלון

ואלון זה שם ישראלי..

LouisVuitton

New member
אתם דפוקים לגמרי הא?

לאבא שלו קוראים אלון, נכון. א-ל-ו-ן א-ו-ל-א-ר-צ'-י-ק! אתם לא יודעים מי זה?! הנוער של היום...

מה הקשר?!??!!

אמרו שהוא רומני או משהו ושהוא לא נולד בארץ ולא עשה ברית מילה או משהו בסגנון היה כתוב את זה באיזה עיתון מה הקשר לשם של אבא שלו?? חוץ מזה, לידיעתך, רק אם האמא יהודיה הילד יהודי

LouisVuitton

New member
הכוונה הייתה..

להודעה מעליי. "לאבא שלו קוראים אלון... וזה שם ישראלי" זה היה מטומטם לא לדעת מי זה אבא שלו, זה הכל..

LeRanch

New member
ז"א שדיברת אליי?

תגידי את דפוקה? אני כתבתי שאני לא יודע איך קוראים לאבא שלו? כתבתי לאבא שלו קוראים אלון ואלון זה שם ישראלי.. איפה בדיוק נכתב שאני לא יודע ת'שם?

elii1988

New member
מה פה הבעיה?../images/Emo163.gif

אני, לא מכיר את אלון אונצ'רויניק', צריך להתביש?

לדעתה כן.

כי הוא נחשב מוזיקאי מפורסם, אבל זה לא אומר שאתה צריך להתבייש. בקשר ליהדות, אלון אולארצ'יק לא התנצר או משהו, פשוט אמא שלו פולניה נוצריה, ולפי היהדות הולכים לפי האמא זה הכל (ולכן אבא של מקס נוצרי). בקשר לברית, מאיפה לי.

אוקיי.

לא נקטתי דיעה קודם. כל מה שאני יכול לומר זה שיכולת פשוט להסביר לו מיזה. (בהנחה שזה כ"כ חשוב לך ולא פוזות למיניהם).

שאמא של אלון נוצריה?

אמא שלי אמרה לי.. לפני כמה שנים שהוא היה מפורסם יותר בטח אמא שלי קראה באיזה רכילות.

tc2005שלי

New member
ממש לא!

ולבנות הלא חכמות: הייתן רוצות לעשות את זה עם גוי נוצרי כופר מגעיל????

elii1988

New member
תקשיבו...../images/Emo163.gif

אם הוא לא עשה טבילה וברית מילה.. הוא ל-א יהודי...הוא גוי.

למעלה