שיר השבוע

inbal287

New member
../images/Emo142.gifשיר השבוע../images/Emo142.gif

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: חווית השבוע: אתר השבוע: הדבר הטוב של השבוע: תמונת השבוע: ושיהיה לכולם שבוע מקסים
.

inbal287

New member
טוב, אני מניחה שאני אענה...

שיר השבוע של בונג': Thank You For Lovin' Me שיר השבוע לא של בונג': איה כורם - קליפה HIM - Salt In Our Wounds Goo Goo Dolls - Here Is Gone אלבום השבוע: Christina Aguilera - Back To Basics חווית השבוע: נדקרתי ע"י יצור ימי היום בים. והוא לא התקיף רק אותי! אתר השבוע: תפוז כמובן [אנלא חושבת שזה ישתנה אי פעם
] הדבר הטוב של השבוע: אני והחבר, חצי שנה ביחד
תמונת השבוע: אין :$

Conviction

New member
הווו!!! מזל טוב על החצישנה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

[אני זוכרת שנפגשנו בגן המשולש ורק סיפרת לי שהתחלת להיות איתו בקשר
. ד"א, אנחנו צריכות להיפגש! בואי לת"א מתישהו.
]

msh196

New member
עונה

שיר השבוע של בונג':Real Life שיר השבוע לא של בונג':- satellite september אלבום השבוע: --------- חווית השבוע:------- אתר השבוע:-------- הדבר הטוב של השבוע: --------- תמונת השבוע

Black Balloon

New member
../images/Emo142.gif (באיחור)

שיר השבוע של בונג': livin´ on a prayer שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: אין חווית השבוע: וואו, אמ... לא יודעת, שכחתי :X אתר השבוע: תפוז :p הדבר הטוב של השבוע: המון דברים: קולנוע, חברות, משפחה... תמונת השבוע:

neurotica

New member
מוזר, הייתי בטוחה שעניתי על זה.

כנראה לא נשלח >< שיר השבוע של בונג': Santa Fe שיר השבוע לא של בונג': ביום שמש יפה - עברי לידר. אלבום השבוע: יותר טוב כלום מכמעט ומלטף ומשקר של עברי לידר. חווית השבוע: ... אתר השבוע: תפוז, כנראה. הדבר הטוב של השבוע: ... תמונת השבוע: >>

keroit

New member
=]

שיר השבוע של בונג': -- שיר השבוע לא של בונג': הרבה Oasis (כי אין לי שיר אחד) אלבום השבוע: These days חווית השבוע: אילת D: אתר השבוע: השבוע לא הייתי באינרנט.. הדבר הטוב של השבוע: דיסק חדש של בון ג'ובי ^__^ (These days) תמונת השבוע: אין

למעלה