שוב עבר שבוע...

ZoHaRoT

New member
../images/Emo142.gifשוב עבר שבוע...

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב וצום קל לכל הצמים:]

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע:אני כבר לא זוכרת.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מועד ב' במתמטיקה ספר השבוע: התחלתי את -"החטופה מאינקנדאר"- בינתיים זה טוב:] סרט השבוע:-- סדרת השבוע: סטארגייט sg-1 שיר\\דיסק השבוע:-- ציטוט השבוע:-- תמונת השבוע:--

שיר m

Well-known member
../images/Emo5.gif

"הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מועד ב' במתמטיקה"

שלגיה 14

New member
זוהר אני גאה בך!

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע זה מועד ב' במתמטיקה?! כנראה שהלך לך ממש ממש טוב

שיר m

Well-known member
../images/Emo42.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ... ספר השבוע: "פתאום דפיקה בדלת" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: עבודה ערבית שיר\דיסק השבוע: אין ציטוט השבוע: "נעם" תמונת השבוע: אין מתי שבוע הבא?

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: היום וחמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גלידת יוגורט, וקניתי אייפון ספר השבוע: סרט השבוע: לא זוכרת את שמו סדרת השבוע: יש יותר מידי שיר\\\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי מחמאות על טקסטים שלי. (גם הרבה ביקורת. אבל מחמאות!) ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: עבודה ערבית (שיר תראי!
) שיר\\דיסק השבוע: עידן רייכל בין קירות ביתי (הדיסק) ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
ראיתי! אני רואה!

(משהו מסויים?) ומתי אנחנו נזכה לתת מחמאות על טקסטים שלך...:)

../images/Emo230.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שוב פגישה עם חבריי (וזה כ"כ משמח כי כולם בצבא ואיכשהו אנחנו עדיין מצליחים לראות אחד את השני) והפעם היינו באחד המושבים, עם נרות מסביב וגיטרה.
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע: האנטומיה של גריי
שיר\\\\דיסק השבוע:
הכבש השישה עשר. למרות שזה דיסק החורף שלי, הותקפתי געגועים. ציטוט השבוע: "Look at the stars, look how they shine for you". תמיד מחזק אותי. תמונת השבוע: עדיין לא העליתי תמונות מהשבוע. מבטיחה לעדכן ממש בקרוב :) ליל מנוחה וחלום פורום יקר

למעלה