שאלון

עונהנהנהנה

עונה ראשונה - איליס
(גם יפה וגם אופה)
עונה ראשונה - רובין
(זונה, שטלתנית, ובעיקר מגעילה לאיליס)
עונה שניה - מרסדס
(אופי מדהים. מראה חמוד ופרוע)
עונה שניה - קייטי
(בכיינית, כלבה ופשוט מכוערת)
עונה שלישית - ניקול
(מ-ה-מ-מ-ת, פוטוגנית וכ"כ מתוקה)
עונה שלישית - אמנדה
(לא יפה, חסרת חוש הומור, לא כיפית ופשוט..בלע)

yaeli1993

New member
עונה ../images/Emo62.gif

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? שאנון, כי.. היא הכי יפה שם... !?! מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? איליס.. כי היא מכוערת!!! מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? ולמה? שרה.. יש לה יופי מיוחד והיא שונה. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? ולמה? קמיל ואפריל... חשבו שהן יפות... וקמיל הזו ביצ'ית. |דגש|מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? נורל! כי היא פשוט יפה! יותר מכולםםםםם |דגש|מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? יה-יה... היא מתנשאת וסנובית ואוהבת את עצמה כל כך...

tatiana3

New member
אני הכי אהבתי...

אני דווקא הכי הערצתי את קמיל בעונה השנייה... יה-יה נראית לי הכי מעניינת בעונה השלישית...

oOBAGIRAOo

New member
גם אני הערצתי את קמיל.

כאילו, בזמן שהעונה שודרה די שנאתי אותה, אבל אחרי שהיא נגמרה התחלתי ממש לאהוב אותה. היא לא יפה במיוחד, אבל היא וואהו!

אוגסלט

New member
עונה

מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? איליס... ואדריאן! הן היו צמד חמד כזה, במיוחד לקראת הסוף. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? רובין
כי היא מעצבנת. מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? ולמה? יש לי נטייה לשכוח שמות איך שמסתיימת העונה.. אממ.. *בודקת* טוב, זו הייתה עונה של מכוערות יחסית. אני מניחה שיואנה. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? ולמה? קמ[מומ]יל, ככה :| מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? נורל ואן, כי הן חמודות כאלה. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? יה יה... היא כזאת יהירה, בא לי להכות אותה ואת הריספקט שלה.

oOBAGIRAOo

New member
וגם אני אני!

כי הגיע הזמן. מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? איליס--> כי השלמות מדברת בשם עצמה. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה הראשונה? ולמה? רובין. פוסטמה. וגם שאנון וקייטי. מי המתמודדת האהובה עליכם יותר בעונה השנייה? ולמה? בהתחלה ג'אנשה, אבל היא עפה כ"כ מהר אז יואנה. ואחרי שהעונה נמרה גם התחלתי לאהוב את קמיל. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השנייה? ולמה? לא זוכרת בדיוק. לא אהבתי את אפריל, מרסדס ושרה. מי המתמודדת האהובה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? מההתחלה נורל, כשהעונה התחילה גם ניקול. כי הם פשוט הכי יפות וכוסיות שם. מי המתמודדת השנואה עליכם ביותר בעונה השלישית? ולמה? אמנדה כי היא פוסטמה, מכוערת, מפחידה וגורמת לאנשים לשנוא אותה. וגם יה-יה, כי בפרק אחד היא מדברת על כבוד, ובפרק השני היא מתייחסת לכולם בחוסר כבוד מוחלט. תמונה לא הצלחתי להחליט, אז לקחתי שתי תמונות מעולות של שתי האהובות עליי

למעלה