שאלה

../images/Emo142.gif שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מתי משחק החיים נגמר והאם תהיה סדרת המשך או משהו כזה?

lunaluna

New member
תשובה

למשחק החיים יש 120 פרקים וכרגע לא מתוכננת סידרת המשך אבל זה לא סגור (יש דיבור על סרט במקום)

lunaluna

New member
רגע!!!!!

לא לקפוץ מוקדם מדי. שום דבר לא סגור אל תתפסו אותי במילה כשזה יהיה סגור אני אספר לכם ולי יש מקורות

shirakl

New member
מעניין אותי ממש לדעת מתי הולכים

להיגמר ה120 פרקים האלו... נשארו עוד קצת פחות מ80 פרקים לסדרה... אבל יש גם חגים וכאלה בדרך וכל מיני ימי זכרון שבהם לא ישודרו פרקים... בעוד כמה חודשים לדעתכם ישודר הפרק האחרון
בקשר לסדרת המשך - תמיד כשטלנובלה ישראלית חדשה עולה ישר מדברים על סדרת המשך. אבל בעקרון זו טלנובלה ולטלנובלה יש מספר פרקים קבוע מראש ועלילה וכשהם נגמרים, זה סוף סופי בהחלט... יש מקרים יוצאי דופן של הצלחה בלתי רגילה שמביאה אחריה סדרת המשך. ובמקרה של משחק החיים עוד לפני שהיא עלתה דיברו על סרט המשך (למי שמעוניין לראות במה מדובר יש בקישורי הפורום בקטגוריית מאמרים מהרשת מאמר שנקרא "אחרי הטלנובלה יש גם סרט קולנוע"), אבל דוקא נראה לי שדי מהר ירדו מהרעיון... הצעה שלי: בואו נחכה לסוף הסדרה (ולדעתי זה עוד יקח מספיק זמן עד שהיא תיגמר
) ואז נראה מה יקרה

lunaluna

New member
אז ככה

מבחינת חופשים לא נשארו הרבה. יש יום השואה יום הזיכרון יום העצמאות ושבועות שיוצא ביום חמישי אז הסדרה אמורה להיגמר באיזור סוף אוגוסט תחילת ספטמבר פחות או יותר ובקשר לסרט, כמו שאמרתי, זה עוד לא סגור מדברים על זה ויש פגישות מרובות בקשר לתסריט. עוד לא החליטו סופית אז אני לא ממש יודעת אבל ממה שהבנתי זה עדיין על הפרק.

../images/Emo142.gif הסדרה תיגמר ב...

אם נשארו עוד 80 פרקים, ויש 5 פרקים בשבוע, וארבעה שבועות בחודש זה אומר שבלי להחשיב חגים וכאלה התוכנית תיגמר בעוד ארבעה חודשים - בערך בסוף אוגוסט. אם נוסיף חגים אז בספטמבר ככה.

dht160

New member
תשובה מסודרת

בדרך כלל סדרה כזאת שייש לה 120 פרקים אורך השידור שלה הוא 6 - 7 חודשים. במקרה הזה השאירו לעצמם הכבלים אופצייה שהסדרה לאת יגמר. יכול להיות שיהיו בסוף 140 פרקים ויהייה עונה שנייה. אם לא יהיה סרט

lunaluna

New member
../images/Emo58.gif

יש רק 120 פרקים. בינתיים לא מדברים על עונה שניה אבל יש דיבורים על סרט

למעלה